Valutata 5 stelle su 5

Het product werd keurig netjes afgeleverd! Op tijd en klaar voor gebruik. Bovendien voldeed het product, leemzand, geheel aan de verwachtingen en hopen we nog lang plezier van te hebben.

Valutata 4 stelle su 5

Erg prettig in contact, levering sneller dan gepland maar in overleg. Plaats van bigbag door miscommunicatie niet helemaal zoals afgesproken maar is oké. Zou zo weer een bestelling plaatsen bij Struiz... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I came across Struiz while I was looking for a specific type of earth for my garden. It was a quick process, and Samantha and her colleagues did everything well and beyond to deliver the produ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Reageren snel per whatsapp. Had in eerste instantie één big bag besteld, maar toen bleek dat dat niet genoeg was, had ik via whatsapp weer contact opgenomen en kreeg ik (zonder meerprijs) twee andere... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Giardino
  2. Fornitore di corteccia
  3. Fornitore di terra e terriccio
  4. Fornitore di fabbricati da giardino
  5. Fornitore di sabbia e ghiaia
  6. Servizio di potatura alberi

Scritti dall'azienda

Hoi! Wij zijn struiz. Wij geloven dat het aanleggen of renoveren van je tuin leuk moet zijn! Wij worden enthousiast van alles wat met grond te maken heeft, en dat enthousiasme steken we niet onder tuinstoelen of loungebanken. Onze expertise over grondproducten, grondbewerking en productie van grondsoorten zetten we om in tips voor jou en topproducten. Wij zijn hét startpunt voor iedere tuinklus en verkopen alle grondsoorten en producten die je nodig hebt; van ophoogzand tot teelaarde, van boomschors tot grind in big bags of losgestort. En heb je na je klus tuinafval? Met onze ophaalservice helpen wij je daar zo vanaf! Steek ook je schop in het zand. Binnen twee werkdagen kun jij al beginnen! Tof toch?

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 4 stelle su 5

Struiz is fijn voor je grondaankopen

de website werkte met een kortingscode niet goed dat, maar werd snel en goed geholpen (website aangepast).
Er werd snel geleverd; jammer dat de levertijd niet verder verbijzonderd werd (tijdvenster).
Verder prima prijs-kwaliteitverhouding

13 agosto 2023
Valutata 3 stelle su 5

AfhaBestelling en contact was erg goed

Afhandeling van bestelling en contact was erg goed. Levering correct en chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam. Ik had lavasteen besteld. Helaas zat her erg veel gebroken puin en zand in waardoor ik alle stenen heb moeten schoon spuiten.

10 agosto 2023
Logo di Struiz

Risposta di Struiz

Hoi André, dankjewel voor je review! Wat vervelend dat er veel zand en puin tussen je lavasteen zat! Tijdens het vullen en transporteren van de big bag kan er altijd wat zand mee komen, we raden daarom altijd aan om de producten nog even schoon te spuiten. We zullen intern bekijken hoe we dit kunnen verbeteren zodat dit geminimaliseerd wordt! Nogmaals bedankt voor je feedback en een fijne dag! Samantha.

Valutata 3 stelle su 5

Late communicatie

Late communicatie, datum dat niet haalbaar blijkt te zijn wel vrij geven. Voor de rest prima

8 agosto 2023
Logo di Struiz

Risposta di Struiz

Hoi Carl, dankjewel voor je review! Wij proberen altijd zoveel mogelijk op de voorkeursdatum te leveren, wat balen dat het bij jou niet gelukt is. We nemen je feedback mee om van te leren en om te verbeteren! Fijne dag! Samantha.

Ze denken mee

Ze denken mee. Ik wilde de aarde graag diep in de tuin gestort hebben, maar daar kan de grote vrachtwagen niet komen. Toen ze zagen dat ik in de buurt woon, reden ze 2 keer met een kleine wagen, die wel de tuin in kon.

3 agosto 2023

Super

Zeer goede en vriendelijk contact aan de telefoon. De chauffeur was echt super hoe hij zijn vrachtwagen bedient, zo professione in een niet gemakkelijke straat waar mijn Big Bag geplaatst is. Geweldig

30 luglio 2023
Valutata 4 stelle su 5

Makkelijk bestellen en op geleverde…

Makkelijk bestellen en op geleverde gevraagde datum geleverd. Ik had alleen op een tijdvak gerekend ivm thuis aanwijzen plek omdat dit doormiddel van een foto lastig was, en ik niet zomaar lukraak het neergezet wilde hebben.
Maar mail met de vraag hoe laat ik de chauffeur verwachten kon werd snel beantwoord.
Dus waren al met al echt wel heel tevreden zou zo weer bestellen

28 luglio 2023

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più