Goed bedrijf! Snelle service, een defecte lamp werd op een zeer correcte manier snel en goed vervangen; complimenten!
mooie materialen Na 6 jaar hadden wij door schade onderdelen van een buitenlamp nodig. Deze konden gelukkig nog worden besteld. Omdat de onderdelen uit Frankrijk moesten komen, wel lange levertijd va... Leggi di più
TuinExtra leverde een mooi, helder en stevig lampglas voor onze staande tuinlantaarnpaal. Dit ter vervanging van het inmiddels geel en ondoorzichtig geworden plastic exemplaar. De maten klopten beter... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
TuinExtra is het adres voor buitenverlichting, bloembakken en brievenbussen. Een uniek assortiment door eigen fabricage en import. zoekt u net iets Extra voor uw tuin, bezoek onze webshop of showroom in Kaatsheuvel.
Gasthuisstraat 103, 5171ge, Kaatsheuvel
- 0031-416-530272
- info@tuinextra.nl
- www.tuinextra.nl
Perfecte service
Prima 1e ervaring met Tuin Extra.
Duidelijke foto. Prima dat handige hulpstukken worden aangeboden. Krijg snel wat we hebben besteld. Netjes ingepakt en afgeleverd. Eerste ervaring met Tuin Extra is een prima ervaring.
Verzending blijft hangen bij koerier
Het bedrijf heeft de verzending is snel geleverd aan koerier, maar de koerier houdt het pakket al dagen vast en nu zijn de spullen niet op tijd aanwezig en staan de werklui zonder materiaal. Volgende keer andere koerier?
Bestelde wandlampen beschadigd ontvangen
We hebben 2 prachtige wandlampen voor buiten besteld. Bij ontvangst van het pakket bleken deze door het vervoer helaas flink beschadigd. Ze zijn zonder problemen thuis opgehaald en snel netjes gerepareerd weer terug gestuurd. Dit keer extra goed verpakt. Ik vind het een prima service!
Prachtig materiaal en snel ter plaatse
Prachtig materiaal, snelle reactie op de bestelling en de materialen werden door een heer afgeleverd die ook nog eens verstand van zaken had. Perfecte service dus.
Onderdelen tuinlampen alleen hier verkrijgbaar
Ik zocht een nieuw binnenwerk voor mijn tuinlampen. Het duurde wat langer omdat het besteld moest worden maar dat kreeg ik netjes te horen. Van de week alles ontvangen, blij mee!
Top product voor een geweldige prijs
Top product voor een geweldige prijs. Snel geleverd.
lange levering, wel een mooi product
Wanneer je een snel een product wilt aanschaffen dan raad ik het niet aan. Blijkbaar hebben ze geen eigen voorraad en moet het van elders komen. Daar gaat ook een tijd overeen (meer dan 2,5 week), je wordt ook niet op de hoogte gehouden over de status. Uit eigen beweging een mail gestuurd, je krijgt wel snel antwoord.
Buitenlamp ontvangen slechte verpakking…
De lamp ontvangen slechte verpakking maar geen schade.
Duurde erg lang (35 dagen)
Glas buitenlamp
Volgens afspraak afgeleverd en in deugdelijke verpakking.
Correct en op afgesproken tijdstip afgeleverd.
Perfecte naleving van de afspraken
Perfecte naleving van de afspraken, uitvoering product volgens info op web. Betrouwbare site, hebben geld teruggestort, bedrag was tweemaal afgeboekt van de bank. Zeer uitgebreide website, met correcte info en bij bestelling efficiënte opvolging en aflevering.
Mooi product
Mooi product. Het duurde langer dan verwacht, maar na een informatief telefoontje begrepen wij ook waarom. Dus ook prima service.
Het is een goed adres om een cortens…
Het is een goed adres om een cortens plantenbak te kopen
Correct en heel goeie service
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.