Vi havde en virkelig god oplevelse hos Gravidscan (Charlotte) i Vanløse, hvor vi fik lavet en kønsscanning. Charlotte var utrolig sød, rolig og professionel, og hun skabte en meget tryg og pers... Leggi di più
Har op til flere gange benyttet Gravidscan i Sorø. Virkelig dygtig og sød personale, både Charlotte og Maria er virkelig dygtige til deres arbejde og virkelig søde og behagelige. ☺️ Man føler sig ve... Leggi di più
Hos GravidScan forener vi mere end 25 års specialiseret erfaring med det nyeste inden for ultralydsscanning og en dybt menneskelig tilgang til dig som kommende forælder. Vi tilbyder ikke blot scanninger – vi ønsker at skabe tryghed, klarhed og smukke minder i en særlig tid. Vores højtuddannede sonografer arbejder med markedets mest avancerede ultralydsteknologi, hvilket sikrer enestående billedkvalitet, høj præcision og en grundig faglig vurdering – hver gang. Det betyder, at du kan føle dig helt tryg, uanset om det er din tidlige tryghedsscanning eller din 3D/4D-oplevelse. Men hos os handler det ikke kun om teknik og fakta. Det handler om dig og din familie. Fra det øjeblik du træder ind ad døren, møder du et varmt, roligt og imødekommende miljø, hvor du og din partner bliver mødt med tid, empati og respekt. Vi tager os tid til at lytte, svare og støtte – så du går herfra med både viden og ro i hjertet. Graviditet er en livsbegivenhed – og hver scanning er en milepæl. Hos GravidScan gør vi os umage for, at du får en oplevelse, der ikke blot er fagligt korrekt, men også rørende, personlig og mindeværdig. Vi gør os umage for at du får en den bedste oplevelse, fordi det handler om mere end bare scanning. Det handler om at skabe trygge og mindeværdige øjeblikke for livet.
Indertoften 1A, 2720, Vanløse, Danimarca
- info@gravidscan.dk
- gravidscan.dk
Fantastisk oplevelse trods dårlige nyheder
Vi har været til fertilitetsscanning og det var en virkelig behagelig og informativ læge der udførte den. Jeg blev gravid en måned efter, og vi var meget overraskede. Da vi havde haft en fantastisk oplevelse hos Gravid Scan Vanløse bookede vi en tidlig scanning i uge 6. Alt var i skønneste orden og det lille foster havde det så fint.
Ugerne gik og min kæreste og jeg besluttede at bestille endnu en tidlig scanning inden vi skulle til nakkefoldscanning et par uger efter.
Desværre viste det sig at være rigtig dårlige nyheder denne gang.
Ingen hjerteblink, og derved missed abortion.
Charlotte som scannede tog virkelig hånd om os i en meget svær og ubegribelig situation. Hun sørgede for at mit stamsygehus blev kontaktet og orienteret om situationen, og vi fik en tid med i hånden til gynækologisk afdeling allerede dagen efter.
Selvom situationen var møg ubehagelig, formåede Charlotte at gøre det trygt og omsorgsfuldt for min kæreste og jeg. Tak, kæmpe tak!
Kønscanning i Vanløse
Charlotte var utrolig sød, rolig og professionel, og hun skabte en meget tryg og personlig stemning fra start til slut. Man føler sig virkelig i gode og trygge hænder hele vejen igennem, og der blev taget sig god tid til at forklare og vise os alt.
Det var en helt særlig oplevelse, som vi vil se tilbage på med stor glæde.
En kæmpe anbefaling herfra!
Dejligt sted at blive scannet. Dygtig og meget sød personale
Man føler sig velkommen og føler sig trygt. Virkelig nogle gode oplevelser jeg har haft der, hvor vi er blevet scannet op til flere gange, hvor jeg føler der bliver taget godt hånd om en. ☺️
Vi har været rigtige glade for at benytte stedet, og er klart en anbefaling herfra. ☺️

Når 5 stjerner ikke er nok ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Var i dag til tidlig tryghedsscanning hos Maria i Sorø og man følte sig så godt taget i mod og i gode hænder fra start til slut. Virkelig en jordemoder der bare brænder for sit arbejde og sit fag, man føler sig helt tryg fra man ankommer til man går derfra igen. Hun er virkelig god til at fortælle og forklare på en måde så man forstår det hele. Det bliver bestemt ikke sidste scanning her selvom vi har en times kørsel dertil, og jeg vil klart anbefale alle at besøge GravidScan hos især Maria for det er en hjertevarm oplevelse der kun giver glæde og lykke til alle nybagte forældre. 5 stjerner er ikke nok her!

En virkelig god oplevelse
Min mand og jeg havde en god, tryg og nærværende oplevelse hos gravidscan! Charlotte tog imod os og lyttede først på vores tidligere historik om missed abortion og hvorfor vi var nervøse. Scanning gik heldigvis godt med gode nyheder, men selve udførelsen af scanningen var blid og hele tiden italesat om hvornår og hvad blev gjort undervejs så der ikke var nogle overraskelser. Måden Charlotte håndterede vores nervøsitet, var bare virkelig hjertevarm 💗 vil anbefale alle i mit netværk der bliver gravide at komme herind, for det var virkelig en tryg og god oplevelse.

Fantastisk oplevelse
Jeg ville gerne give oplevelsen 10/5 ⭐️ hvis det var muligt.
Jeg blev mødt med venlighed og forståelse - hun tog sig tid til at forklare ALT hvad man så på scanningen og mere til.
Så alt i alt, en rigtig god oplevelse.
Sorø afdelingen.

Risposta di GravidScan
Dejlig oplevelse og et trygt sted at…
Dejlig oplevelse og et trygt sted at blive scannet. Charlotte er sød og kompetent i sit arbejde. Vil helt klart anbefale gravidscan ☺️

Gode oplevelser
Vi blev scannet af Charlotte i min første graviditet med vores datter og igen her i min anden graviditet. Vi har udelukkende haft gode oplevelser og følt os meget trygge ❤️

Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse! Maria var SÅ god, tryghedsskabende og rolig! Vi skulle ind og se kønnet på vores baby, og den oplevelse blev bare dobbelt så god med Maria. Vi kan 100% anbefale GravidScan Sorø til andre :-)

Enormt kompetent jordmoder
Charlotte er definitionen på, hvordan en jordmoder skal være - enormt omsorgsfuld, nærværende, hjertevarm og ikke mindst faglig dygtig.
Jeg kan kun varmt anbefale en konsultation hos hende, og efter vores møde med hende, kan jeg ikke forestille mig at booke tid andre steder.

En besked fra hjertet <3
En besked fra hjertet <3
Mig og min kone har været meget utrygge i at være gravide og har haft brug for ekstra tryghed via scanning og det fik/får vi her. Charlotte må siges at være en af de mest sympatisk, nærværende og dygtige menneske og jordemor, jeg i mit liv har mødt og hørt om, har faktisk svært ved at beskrive helt hvor omsorgsfuld hun er, hendes aura og energi udstråler at hun er der for dig man føler sig set og hørt på alle tænkelige måder, Jeg kan anbefale af hele mit hjerte at søger i ekstra tryghed i jeres graviditet og en jordemor i verdensklasse så er det her i skal tage hen.
Kh Jonas & Klara

Den tryggeste tryghedsscanning
Min mand og jeg var til tryghedsscanning hos Maria i Sorø. Det var en fantastisk oplevelse, og grafikken var langt bedre end til min nakkefoldsscanning. Vi fik de fineste billeder med hjem, og jeg fik også et billede til min mor.
Maria var enormt nærværende og tryg at være ved. Vi overvejer det klart igen til en kønsscanning!

Bedste oplevelse ved Maria i Sorø
Jeg fik en kønscanning hos Maria i Sorø, som bare var så varm og kærlig og gjorde det til en virkelig god oplevelse. Min varmeste anbefalinger!

Stor anbefaling
Professionel, varm og velkommen, det er hvad man møder når man kommer hos Charlotte. Jeg kan varmt anbefale at komme til scanninger her.

5 stars experience at Gravidscan
5 stars experience at Gravidscan. Kind and attentive personal treatment. Thank you!

Risposta di GravidScan
Helt fantastisk trygt og serviceminded oplevelse
Helt fantastisk imødekommende og serviceminded håndtering. Fra man træder ind i deres fine lokale, føler man sig tryg og det bliver kun bedre når man møder de smilende sødeste mennesker som har klinikken. Vi fik en kønsscanning og der blev spurgt nysgerrigt og interesseret ind og der blev brugt god tid til at sikrer, at vi fik alt det ud af scanningen som vi ønskede - og mere til. Vi kommer helt sikkert igen til nr. 3, hvis vi skal have flere.

Risposta di GravidScan
Jeg har været hos GravidScan hos…
Jeg har været hos GravidScan hos Charlotte til kønsscanning, tryghedsscanning og 3D/4D scanning. Det har været en fantastisk oplevelse hver eneste gang. Charlotte er personlig, varm og virkelig god til at scanne. Til min 3D/4D scanning så fik jeg fantastiske billeder af min dreng på første forsøg. Charlotte tager sig virkelig tid og er meget engageret og en meget erfaren jordemoder som kan svare på alle ens spørgsmål omkring ens graviditet også. Det BEDSTE sted at få lavet dine gravidscanninger!

Risposta di GravidScan
Altid en god og tryg oplevelse
Vi havde flere scanninger hos Charlotte og hver gang var en virkelig god oplevelse.
Hun var så god til vores spørgsmål og bekymringer, og vi følte vi var i trygge hænder hver gang.

Risposta di GravidScan
Charlotte er en super sød kvinde
Charlotte er en super sød kvinde, der tager imod en med et stort smil og et åbent hjerte. Hun er meget lyttende og omsorgsfuld! Kan klart anbefale Gravidscan og skal helt klart vælge klinikken igen til fremtidige scanninger. Tak for en god og rar oplevelse ⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi har været hos Gravidscan både til en tidlig kønsscanning, og til en 3D scanning.
Helt klart en kæmpe anbefaling herfra! Så sød og omsorgsfuld, giver sig god tid og forklarer så godt og fint omkring de ting der bliver undersøgt og vist.
Her 2. gang havde vi min mor, mormor og onkel med, og alle blev taget så godt imod, og følte sig virkelig velkommen og som en kæmpe del af oplevelsen og inddraget i det hele.
Tak for en god oplevelse Charlotte🫶🏼