Vasul arata foarte frumos si este destul de mare. Este bine finisat si, folosit si curatat conform indicatiilor, se mentine foarte bine. Ii multumesc foarte mult Ralucai pentru grija cu care a... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Expeditia prompta, produsele asa cum au fost prezentate, si un cadou neasteptat dar placut si potrivit mie. Este a doua oara cand comand. Este usor de navigat prin site, dar mi-ar placea o rubrica sp... Leggi di più
Foarte incantat de experienta avuta cu acest magazin. Produsele impachetate foarte bine. Mai bine chiar ca unele colete cu electronice de la alte magazine. In colet si un mic pandativ cadou . Detali m... Leggi di più
Buna! Am primit comanda rapid, impachetata frumos si sigur, impreuna cu un cadou dragut din partea magazinului ce purta o denumire personalizata, a fost o surpriza placuta si va multumesc frumos pentr... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
StoneMania Bijou - Magazin cu bijuterii din pietre semipretioase si cristale naturale, Feng Shui si Aromaterapie in Bucuresti.
Informazioni di contatto
Bulevardul Carol I 25, 020912, București, Romania
- 0766613696
- contact@stonemania.ro
- stonemania.ro
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Nu am decât cuvinte de laudă pentru…
Nu am decât cuvinte de laudă pentru acest site,sunteți minunate fetelor. Mulțumesc mult pentru cadourile primite la fiecare comandă! Recomand ❤️❤️❤️
Produsele sânt impecabile
Produsele sânt impecabile, ambalate frumos cu grijă.
Megvagyok elégedve gyönörü karkötők …
Megvagyok elégedve gyönörü karkötők szépen elkészitett minőségi munka .
Highly recommended!
Highly recommended! Super products, excellent service and fast delivery! Thank you so much!
Comunicare foarte bună si amabilitate.
o experiență foarte plăcută
o experiență foarte plăcută!
calitate și profesionalism la superlativ
va mulțumesc!
voi reveni cu drag
Produse excelente si pregatite cu multă…
Produse excelente si pregatite cu multă atenție!
Calitatea!
Produse de calitate
Produse de calitate, ambalate cu respesct față de client. In colet am primit și un cadou oferit de STONEMANIA. Mulțumesc!
Sunt superbe!!!
Stonemania este de incredere
Am apreciat calitatea produselor și confirmarea autenticității lor.Ați fost promți,ați dovedit profesionalism în împachetarea și expedierea comenzii.Apreciez amabilitatea de a‐mi trimite un cadou.Multumesc.
100% real natural stones💚💚
The quality of stones/crystals are good real natural stones feels relax and protected by using it💚Stone Mania is recommended💚💚
Love and light💚💚
Foarte mulțumită
Cu siguranță am să revin și cu alte comenzi . Sunt Foarte Mulțumită!
Recomand
Produse superbe si de calitate cu persoane super prietenoase
Best service and delivery.
The best companybfor anything regarding crystals, sage any any ezoteric materials.
The service is great, they are really involved into selling excelent materials for anything someone who contacts them wants.
Recomand
Recomand! Un magazin de incredere, cu produse si preturi bune.
Comanda a ajuns rapid
Comanda a ajuns rapid, am primit chiar și un cadou. Mulțumesc mult!
Foarte mulțumită!
Au ajuns cu bine produsele. Foarte frumos ambalate, fiecare individual. Mulțumesc mult!
Vă recomand cu drag!
Mulțumesc frumos
Mulțumesc frumos, ca de fiecare data sunt foarte mulțumită,am sa revin cu o noua comanda, Mulțumesc frumos Raluca!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.