Twee sterren. De tweede ster is uitsluitend toegekend na aandringen van mijn kant met als gevolg een geforceerde serviceafhandeling. De algehele ervaring was ondermaats en voldoet niet aan de verwac... Leggi di più
Kwam door een advertentie op de website terecht en ging niet snel daarna over op bestelling. Dit zijn de degelijke paracord-armbanden! Er kwam kort daarop een mail binnen ter controle vanwege mi... Leggi di più
Voordat wij gingen bestellen per mail contact gehad. Dit omdat wij in Spanje wonen en een aantal dagen in Nederland waren en wij in de mogelijkheid waren om het daar te laten bezorgen. Vrij snel mail... Leggi di più
Prachtige armbanden van STOER! Ik bezit nu twee armbanden zelf, en een mooie roze voor mijn vrouw gekocht. Beroepsmatig jaren lang werkzaam geweest op de ambulance dus de star of life aangeschaft. En... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su STOER BRACELETS
Scritti dall'azienda
In 1997 werd ik als Marinier nog uitgezonden naar Bosnië. Tegenwoordig benut ik mijn werkzaamheden als Sociaal pedagogisch hulpverlener in de jeugdzorg en gehandicaptenzorg. En hebben we door mijn defensie verleden ook een defensie-lijn armbanden uitgebracht.
Onze paracord en zeiltouw armbanden worden voor het grootste gedeelte gemaakt door mensen met een beperking, die in een dagbesteding hun werkzaamheden hebben. Ook hebben we mensen die vanuit huis op hun eigen tempo armbanden voor ons maken en versturen.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen was vanaf dag één een topprioriteit voor ons. Om die reden speelt de doelgroep waarmee ik dagelijks werk als hulpverlener, een onmisbare rol bij het maken van het eindproduct. Onze paracord armbanden worden persoonlijk voor u maatschappelijk verantwoord handgemaakt geproduceerd door een groep mensen met een licht verstandelijke beperking. Deze zijn werkzaam in een dagbesteding. Er word behandeling en begeleiding aangeboden aan (jong)volwassenen met bijkomende problematiek. Voor een zo zelfstandig mogelijk leven.
B.A.a. Engelbertinklaan 27, 7577 JR , Oldenzaal, Paesi Bassi
- 06-50588005
- info@stoerbracelets.com
- stoerbracelets.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Stoer product.
Snelle levering.
Sterke kwaliteit met stoere uitstraling.
Nette prijs voor een mooi product.
Een meedenkend firma ,je woord goed…
Een meedenkend firma ,je woord goed geholpen, en er is veel begrip, joke Romein
heel mooi en goed kwaliteit een…
heel mooi en goed kwaliteit een aanrader snel levering
Goede contacten makkelijk te vinden…
Goede contacten makkelijk te vinden geen probleem met bezorging
Er werd na gebeld of de pols maat wel…
Er werd na gebeld of de pols maat wel klopte. En gelijk een aardige gesprek. Keurig afgeleverd en een prachtige armband
Goede service.
Goede service en snelle reactie per mail. Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Snelle reactie op mijn bestelling
Snelle reactie op mijn bestelling. Maatvoering is,soms lastig. Duidelijke uitleg over levering niet op voorraad. Jammer dat er niet het officiële logo van het kct te krijgen is.dat valt wel tegen.maar we doen het er maar,zo goed mogelijk mee.
Heel erg blij met mijn keuze
Heel erg blij met mijn keuze om deze armband te kopen , persoonlijke service , gebeld en goed advies gegeven en er ook alles aan gedaan om de armband zo snel mogelijk bij mij thuis te krijgen ivm verjaardag , dank je wel Edwin voor alles .

Risposta di STOER BRACELETS
Snelle levering en duidelijke uitleg en…
Snelle levering en duidelijke uitleg en ook eerlijke handelingen wat de klant prettig vindt, extra navragen als je de maat ook goed besteld hebt.
Mooie webshop voor armbanden
De levering was goed en snel. Ze zijn via mail goed bereikbaar en reageren snel bij vragen. Duidelijke website.
Bijna helemaal perfect.
Zeer snel geleverd! Valt wel kleiner. Neem dus maat groter! Verder fijn materiaal en ziet en voelt behoorlijk stevig
Super
Ze zijn niet alleen heel mooi. Je steunt er tevens een fantastisch doel mee!!! Snel bezorgd in een leuke verpakking. Perfect kadootje voor jezelf of zoals ik , om een ander blij mee te maken
Snelle levering en goede kwaliteit.
Ik heb het product snel ontvangen en ze willen erg graag dat je de juiste maat koopt. Daar doen ze moeite voor. Erg tevreden. Nu wachten op mijn nieuwe armbandje. Dit duurt helaas wat langer. Jammer. Maar ze houden wel contact met je in de tussen tijd. Dus dat is wel netjes van ze.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.