Valutata 5 stelle su 5

Sinds we Stiply gebruiken hebben we sneller onze handtekening onder een document. Het is ook echt een stuk service wat je verleent aan je klanten. Zij hoeven immers geen documenten meer uit te print... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb nu al zeker 6 keer contact met Stiply gehad dat ik niet langer bij Voion werk (al meer dan 2 jaar niet meer) en heb tevens de actuele contactpersoon doorgegeven. Ook zij heeft meerdere keren aa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

er gebeurd veel heb ik de indruk. Nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd wat de applicatie beter geschikt maakt om de diverse processen rond het plaatsen van een handtekening beter te ondersteunen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het programma is heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Met veel gemak heb ik er twee keer gebruik van gemaakt om documenten te laten ondertekenen. Bij vragen krijg je gelijk reactie van een mede... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di software
  2. Azienda di automazione
  3. Rivenditore di software

Informazioni su Stiply b.v.

Scritti dall'azienda

Wij zijn Stiply
Stiply ontwikkeld software om contracten en documenten te voorzien van een digitale handtekening. Meer dan 1000 bedrijven in de Benelux, van zzp tot multinational, maken gebruik van de Stiply software om digitaal te kunnen ondertekenen.

Software waar je snel mee aan de slag kunt
Onze software kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid. Wij vinden niet alleen belangrijk dat software een goed resultaat geeft, maar we vinden het erg belangrijk dat gebruikers zonder uitgebreide uitleg aan de slag kunnen gaan. Veel van onze gebruikers werken met processen waarbij een snel ondertekend document essentieel is. Daarom hebben we het proces voor een ondertekenaar zo duidelijk en eenvoudig mogelijk gemaakt.

Rechtsgeldigheid digitale handtekening
Een document dat getekend wordt met een digitale handtekening wordt als rechtsgeldig gezien. Daarbij is het belangrijk dat er naar de inhoud en de situatie van het contract wordt gekeken. Er wordt verwacht dat bij bijvoorbeeld zwaarwegende documenten of documenten met een lange looptijd, een goed onderzoek wordt gedaan naar de vaststelling van de identiteit van de ondertekenaar. Wil je hier meer over weten? Lees van verder op de rechtsgeldigheid pagina van de digitale handtekening.

Veiligheid en privacy
De data die wij verwerken, verwerken wij zorgvuldig. Zo staat onze data opgeslagen in Europa. Daarnaast hanteren wij bij het digitaal ondertekenproces het Privacy-by-design principe. Dat houdt in de dat we data niet langer in ons bezig willen hebben, dan essentieel nodig is. Al onze informatie over de digitale handtekening en veiligheid kan je lezen op onze veiligheidspagina.

3,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Investeer in iets anders.

Na circa 90 dagen bleken alle getekende contracten automatisch te zijn verwijderd uit het systeem; hierover is uitsluitend gecommuniceerd via een e-mailadres dat ik niet actief gebruik. Dit heeft tot onnodig verlies van documenten geleid.

De gebruikersinterface oogt verouderd; de gebruikservaring is niet intuïtief, waardoor ik regelmatig moest zoeken om basisfunctionaliteiten te vinden.

Daarnaast werd het jaarabonnement automatisch verlengd. Nadat ik per e-mail aangaf alsnog te willen annuleren en verzocht om coulance, werd slechts een tegemoetkoming van 10% aangeboden. Dit ervaar ik als onvoldoende klantgericht en niet meedenkend.

Ik had er meer van verwacht. Voor onze andere BV’s ga ik zeker opzoek naar een alternatief.

5 novembre 2025
Non scritta su invito

Snelle opvolging bij vragen

Snelle opvolging bij vragen. Vriendelijke en gezellig contact. Doelmatige oplossingen voor problemen /wensen die wij hebben/ hadden.

29 gennaio 2024

Risposta di Stiply b.v.

Dank voor je feedback Tiemen!

Prima serice!

Hele goede, persoonlijke benadering en hulp bij het ontdekken van de door mij gewenste functionaliteiten. Later is hier nog eens op teruggekomen en zijn nadere antwoorden gegeven.

11 gennaio 2024

Risposta di Stiply b.v.

Bedankt voor de feedback Herman!

Snel en behulpzaam

Jullie zijn snel, behulpzaam en altijd in voor verbetering. Top!

27 dicembre 2023

Dank voor je feedback!

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een vraag gesteld maar geen…

Ik heb een vraag gesteld maar geen antwoord gekregen. Wel een mail om het contact te beoordelen.

18 dicembre 2023

Dag Serge,
Jammer dat je onze support zo ervaren hebt. We hebben nog even extra contact met je opgenomen. Het bleek dat je mail niet goed was verzonden.

We hopen natuurlijk dat je de uiteindelijke oplossing als prettig hebt ervaren.

Snelle reacties

Ik was snel geholpen door de Stiply medewerkers

24 ottobre 2023

Risposta di Stiply b.v.

Bedankt voor je feedback Mario!

Team Stiply

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più