Beste ik heb een prachtige Estep aangekocht bij Stefo te Merelbeke het is een plezier om met deze prachtige step te rijden ik rijd met de geweldige Mankeel MX 14. Mvg Domien Laemont🙂
Donderdag naar de winkel gegaan zo fijn geholpen alles werd tot in de puntjes uitgelegd zeer vriendelijk. Proefritje gemaakt heerlijke fiets ook voor de oudere vrouwen gemakkelijk opstappen en... Leggi di più
Hoi , weten jullie dat Zeeuws Vlaanderen tegen België aan ligt , hoe moeilijk kan het zijn om wat spullen te versturen. Vorig berichtje was 29 juli dat de spullen die we misten effectief verstuurd z... Leggi di più
STEFO, voor alle mensen van alle lagen!, groot of klein, alleen STEFO houd het fijn!, het is door hun jaren hard werken en een ijzersterke management dát déze zaak hun concurrentie weten weg te bla... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij E BIKE CENTRE draait alles om jou en je rijplezier. Wat ons speciaal maakt? We combineren kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Elke fiets en step komt standaard met 5 jaar garantie, zodat jij zonder zorgen kan rijden. Bovendien krijg je er gratis accessoires bij en zorgen wij voor een snelle levering. In onze winkels helpen we je persoonlijk met advies en kan je rekenen op vlotte herstellingen en onderhoud. E BIKE CENTRE begon klein, in een garage, en groeide in korte tijd uit tot een merk met meerdere winkels en duizenden tevreden klanten. Vandaag blijven we vooruitgaan met één doel: iedereen vlot, duurzaam en met plezier laten rijden. Bij ons koop je niet zomaar een product – je kiest voor zekerheid, service en een merk dat altijd klaarstaat voor zijn klanten. E BIKE CENTRE –
Bredabaan 298, 2170, Antwerpen, Belgio
- +32486253222
- info@ebikecentre.be
- stefo.be
Ha risposto al 41% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
E Bike doet wat ze beloven bij ons was…
E Bike doet wat ze beloven bij ons was de bestelling zeer snel en correct geleverd met een telefoontje voor uit bedank
Heel goede uitleg en bediening.
Slechte klantenservice en onbetrouwbare herstellingen
Ik heb de afgelopen twee jaar drie keer problemen gehad met mijn elektrische fiets bij deze winkel. De eerste twee keren ging het om de batterij, nu is het nog onduidelijk. Elke keer duurde de herstelling weken tot meer dan een maand, waardoor ik mijn fiets langdurig miste voor woon-werkverkeer.
Wat nog frustrerender is dan de technische problemen, is de gebrekkige klantenservice:
Afspraken worden niet nagekomen
Terugbelafspraken worden genegeerd
Personeel reageert ongeïnteresseerd of zelfs onvriendelijk in de winkel
Hoewel technische problemen soms kunnen voorkomen, is het gebrek aan professionele service onaanvaardbaar. Als je afhankelijk bent van je e-bike, wees voorbereid op lange wachttijden en weinig ondersteuning.
Qualité et grande humanité !
En plus de la qualité du vélo, de son prix + qu'attractif, de la livraison rapide, j'ai vraiment apprécié la disponibilité et la gentillesse du monsieur qui est venu me le livrer.
zeer seker de moeite waard erg blij mee…
zeer seker de moeite waard erg blij mee snel geleverd bedankt
Prachtig
Na het ontvangen van de doos zag ik het even niet zitten, ik ben 70 jaar, ik bel onze Kweddel 😌, de zoon, en diene had de fiets op een half uurtje helemaal in elkaar, plots stond daar een prachtige fiets, wou een toertje doen en ben er ineens van Mechelen naar Duffel en terug mee gereden, super
Gezorgd dat de levering er zeker was…
Gezorgd dat de levering er zeker was voor een verjaardag! Bedankt!
bedrogen en belogen
Als je je niet bedrogen en belogen wil voelen over de elektrische step mx-14 aankoop op hun website. Waar die erop staat voor 750€ - 250€ korting met 'gratis' extra's. Koop em dan op tweedehands.be waar zij dezelfde step verkopen voor 400€...
1ste ervaring in Benidorm omstreeks 6…
1ste ervaring in Benidorm omstreeks 6 juni 2025. Wij huurden daar een bike en reden vf Benidorm nr Quadalest. Zonder enige moeite trotseerden wij de steile heuvels, fantastisch! Thuisgekomen bestelden wij direct 2 fietsen. Niettegenstaande een rugoperatie met de revalidatie fietst mijn man zonder moeite!!!
had een lekke band waarbij het ventiel…
had een lekke band waarbij het ventiel was afgebroken...geen probleem voor Stefo Merksem...hebben alles gerepareerd en ook m'n remmen nagekeken...top service
Step die besteld was was bij levering…
Step die besteld was was bij levering niet meer op voorraad toen een luxere (iets duurdere step) opgestuurd gekregen bij levering acculader vergeten maar gelijk opgestuurd top geregeld goede service 👍
Fijne fiets heb wel lang moeten wachten…
Fijne fiets heb wel lang moeten wachten voor het compleet was omdat hij niet op voorraad was via watts up alles kunnen vragen en en supergoed contact gehad dat was erg fijn.
Nice bike
Inspite of being a late delivery, it is a nice bike with a lot of extra accessories . The communication was clear and good. It wasn't hard to put the bike together. It cycles nice.
Aankoop OneSport BK6
Super bediening, OneSport BK6 gekocht rijd zeer vlot en is zeker aan te raden als stadsfiets.
Klantvriendelijkheid op en top.
Super
Wat een superervaring !!
Zeer deftige uitleg, zeer vriendelijk.
De persoon wist zeer goed welk soort fiets bij mij paste.
Ik mocht de fiets onmiddellijk mee naar huis nemen.
Een echte aanrader !!
Fijne fiets
Fijne fiets compleet geleverd snelle bezorging met gashendel wat ik niet verwacht had met duidelijke handleiding
Momenteel heel blij van mijn aankoop.
Momenteel heel blij van mijn aankoop.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.