Beste ik heb een prachtige Estep aangekocht bij Stefo te Merelbeke het is een plezier om met deze prachtige step te rijden ik rijd met de geweldige Mankeel MX 14. Mvg Domien Laemont🙂
Donderdag naar de winkel gegaan zo fijn geholpen alles werd tot in de puntjes uitgelegd zeer vriendelijk. Proefritje gemaakt heerlijke fiets ook voor de oudere vrouwen gemakkelijk opstappen en... Leggi di più
Hoi , weten jullie dat Zeeuws Vlaanderen tegen België aan ligt , hoe moeilijk kan het zijn om wat spullen te versturen. Vorig berichtje was 29 juli dat de spullen die we misten effectief verstuurd z... Leggi di più
STEFO, voor alle mensen van alle lagen!, groot of klein, alleen STEFO houd het fijn!, het is door hun jaren hard werken en een ijzersterke management dát déze zaak hun concurrentie weten weg te bla... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij E BIKE CENTRE draait alles om jou en je rijplezier. Wat ons speciaal maakt? We combineren kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Elke fiets en step komt standaard met 5 jaar garantie, zodat jij zonder zorgen kan rijden. Bovendien krijg je er gratis accessoires bij en zorgen wij voor een snelle levering. In onze winkels helpen we je persoonlijk met advies en kan je rekenen op vlotte herstellingen en onderhoud. E BIKE CENTRE begon klein, in een garage, en groeide in korte tijd uit tot een merk met meerdere winkels en duizenden tevreden klanten. Vandaag blijven we vooruitgaan met één doel: iedereen vlot, duurzaam en met plezier laten rijden. Bij ons koop je niet zomaar een product – je kiest voor zekerheid, service en een merk dat altijd klaarstaat voor zijn klanten. E BIKE CENTRE –
Bredabaan 298, 2170, Antwerpen, Belgio
- +32486253222
- info@ebikecentre.be
- stefo.be
Ha risposto al 41% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
De E-bike reed heel erg fijn goede…
De E-bike reed heel erg fijn goede vering zit erin rijd heel erg fijn omdat je zelf niet veel hoeft te trappen
Behulpzaam
Behulpzaam aan de telefoon , zeer vriendelijk ,supersnel de volgende dag thuis geleverd en betaald aan de deur met pin.
Aankoop e-step
Wij hebben vandaag een elektrische step aangekocht. Super vriendelijke man in de winkel en heel goede uitleg gehad…
Ook voor herstellingen of eender welke service nadien kan je steeds bij hun terecht! Super toch!?
Als we een leuke review achter laten maken we bovendien nog eens kan op een e-bike… hoe leuk zou dat zijn !?
Great shop fast service
Heel goede uitleg gekregen over de…
Heel goede uitleg gekregen over de fiets. Vriendelijke verkoper en heel behulpzaam. Zalige fiets om mee te rijden.
Accu en garantie.
Een review is bedoeld om een ervaring te delen.
Toch heb ik mijn review weg moeten halen omdat stefo en consument ik dus er niet uitkomen en gedreigd is door stefo met jurist in onderstaande reactie.
Negatieve ervaring niet gewenst op Trustpilot.
Ik ben voor mijn gevoel niet na belofte met garantie voorwaarden geholpen.
Meningen mogen verschillen.
De andere review is niet van mij maar van mijn collega met eenzelfde step.
Uiteraard kan stefo dit terug zien aan de factuur en bijbehorende factuurnaam.
Als u de naam zoekt tussen u facturen komt u hem tegen.
Dus zeg niet gelijk dat 1 klant onder 2 namen een slechte review plaats.
Ik verwijs u graag naar hem en geen aanname te maken dat wij 1 en de zelfde persoon zijn.
Maar wel de zelfde klachten zelfde step en collega's.

Risposta di E BIKE CENTRE
Evercross H5 elecktriche step
Heb bij de firma Stefo step gekocht moet zeggen tevreden heb hem nu anderhalf jaar. Helaas naar 45 km remmen op deze via internet gekocht 10 Euro bij u 40 Euro Deze step ook aangeprezen bij collega's GROOTE FOUT, vandaag college bij u geweest in Belgie met 190 km accu doet niks meer helaas geen garantie en zeg u kan niks voor je doen maar laat hem wel van Nederland naar Belgie rijden met ROT antwoord slechte reclame naar onderzoek blijk step voor binnen gebruik te zij omdat accu pakket niet waterdicht is hoe kan je hier dan mee buiten rijden? wel een leuk item voor consumentenbond of tv programma RADAR mijn ADVIES SLA STEFO OVER
er zijn andere leveranciers die trouwens mail wel beantwoorden naar klachten . U vult u zakken over de rug van consument en dat is fout

Risposta di E BIKE CENTRE
Zowel producten, contacten als service zijn top!
Heel aangename contacten.
Zowel via Whatsapp als live in de winkel.
De mannen nemen de tijd om de nodige uitleg te geven.
Je kan ter plaatse de fietsen uit testen.
Ongelukkigerwijze ook al moeten rekenen op hun service na verkoop voor herstellingen.
Ook deze is onberispelijk.
Aanrader!
Vriendelijke verkopers
Ondanks de drukte afgelopen zondag zijn wij vriendelijk en professioneel geholpen worden. 2 e-bikes gekocht en maandagavond al thuis geleverd. Wij zijn heel tevreden en raden de winkel zeker aan.
Gemakkelijke bediening.
Goede service, goede uitleg.
Vriendelijk personeel.
Zeer goed ontvangen
Zeer goed ontvangen en zeer goede uitleg…onmiddellijk een testrit mogen maken en de fiets direct kunnen meenemen…
Topbedrijf en dienstverlening
Enorm helpend, 5min voor 18u op zondag de fiets gekocht, de man is tot 18u20 gebleven . Enorme goede service en zalige fiets !
Bro deze winkel is anders maar echt…
Bro deze winkel is anders maar echt anders dat is echt een top kwaliteit fietsen en de medewerkers zijn top die kennen hun job echt goed en ze hebben goede ervaring want ik wouw een fat Nike V8 kopen maar die zijde dat de andere fiets beter is en de fiets noemt koolux X11 want deze kunt u plooien dus en van alles echt goeie uitleg en de 1 van de beste prijzen ook.
Super toffe mensen die er werken en je super goed helpen 😁
Super toffe winkel de man in de winkel heeft me super goed geholpen met de elektrische vouwfiets echt een goeie keuze rijdt zalig en heeft me alles goed uitgelegd. En moest ik nog vragen hebben kan ik ze altijd contacteren. Echt super ben echt blij met de aankoop ervan 😁
Bought two of them and works good
Bought two of them and works good
Hij vriendelijk en help je heel goed
Hij vriendelijk en help je heel goed
Ik zocht een leuke plooifiets om mee te nemen
Ik zocht een leuke plooifiets om mee te nemen en ook toch nog comfortabel te kunnen fietsen voor langere tochten en kwam al snel op de site van Stefo terecht. Alles staat er mooi uitgelegd en heel overzichtelijk. Dus op zondag, ja hoor zijn zondag gewoon open, naar de winkel in Antwerpen. Zeer vriendelijke kerel en vraagt gelijk wat je zoekt, en ook niet onbelangrijk, waarvoor je hem nodig hebt. Al snel kwam de keuze dan op de Hitway bk6s. Hij pusht je nergens toe en al zeker ook niet om de duurste te nemen. Dus met een fijn gevoel de voorgestelde e-bike gekocht. Hij hielp hem netjes inladen en deed er nog bij wat er bij beloofd was. Geen spijt van en zeker een bezoek waard als je een leuke e-bike of een step zoekt. En dan de leuke wedstrijd er nog bij is ook fijn. Wie weet winnen we nog een extra fiets voor men vrouwke. Top zaak en topservice, dat mag ook eens gezegd worden. Wel spijtig van de moeilijke parkeergelegenheid maar laat dit het bezoek aan de winkel je niet daardoor tegenhouden.
E-step Hitway H9 pro
Vrijdag E-step Hitway H9 pro besteld,uitleg aan telefoon van Vincent gehad,en step werd vandaag al geleverd.Wat een service,echt top.Een echte aanrader een dikke vijf sterren voor Stefo.Vincent nogmaals bedankt heel tevreden.
Bijzonder kundig vriendelijk personeel…
Bijzonder kundig vriendelijk personeel goede uitleg . Prijs kwaliteit verhouding . Dankjewel
Gisteren nieuwe step gekocht
Gisteren nieuwe step gekocht. Op voorhand heel goede communicatie via WhatsApp. Ter plaatse duidelijke informatie over de step. Goed advies gekregen over welke step aan te kopen.
Verkoper neemt tijd voor je om alles goed uit te leggen. Leuke shop om te bezoeken.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.