Hele snelle levering is altijd fijn. Ik heb nu meerdere keren besteld en dit is iedere keer weer zo. Mijn favoriet is pepermunt en citrus. Lekkere geur en verfrissend.
L'azienda ha risposto
Super heerlijke geuren voor tijdens het douchen! Een ware traktatie voor jezelf. Maar even een tip, als je de bruistablet in een klein rond bakje legt, (Rond klein bakje goed materiaal wat tegen warm... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heerlijke geuren tijdens het douchen. We gebruiken het al enkele maanden. Onze favorieten: Eucalyptus en Lavendel, zijn ook de meest relaxende geuren De geuren lemon en Jasmijn ook lekker die ko... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snel geleverd. Veilig verpakt. Kwaliteit dik in orde. Wel prijzig als je het vergelijkt met gelijkwaardige produkten.
L'azienda ha risposto
Welkom bij Steamily! Wij helpen jou bij het creëren van een ultiem relaxmomentje! Probeer ook onze Shower Steamers en laat ons weten wat je ervan vindt.
Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di Steamily
1 zakje besteld als proef. Het ruikt erg lekker. Niet alleen tijdens het douchen, maar zo'n tablet gaat langer mee dan een enkele douchebeurt dus de hele badkamer ruikt er naar (niet overheersend)! Als deze op is bestellen we vast nog meer want ook de pubers zijn er dol op!

Risposta di Steamily
Na mijn eerdere beoordeling dat ik de bruistabletten vond tegenvalling werd ik benaderd door Steamily en is het volledige bedrag binnen 3 dagen teruggestort.
Eerlijk is eerlijk: een topservice dus!

Risposta di Steamily
Zeer lekkere geur, het lost goed op. Heel gemakkelijk te gebruiken.

Risposta di Steamily
Heerlijke geuren die je ontspanning geven onder de douche! Snelle levering.

Risposta di Steamily
Makkelijk in gebruik, mooi schaaltje om de Essentialistische oil Shower Steamer in te leggen.
Onder het douchen laat hij één heerlijke geur vrij. Deze blijft ook na douchen hangen….

Risposta di Steamily
Snelle levering,lekkere geurtjes uitgeprobeerd,nú gevonden wat ik goed verdraag..blij mee

Risposta di Steamily
Wij voelen ons in een wellness met de geur Yasmine. Enkel de geur al geeft een rust gevoel.

Risposta di Steamily
Bestellen is eenvoudig en de artikelen zijn supersnel binnen. Het product ruikt heerlijk.

Risposta di Steamily
Het ruikt niet tot nauwelijks :(
Maar dat komt doordat ik een inloopdouche heb waarschijnlijk.
Hier had ik niet aan gedacht maar ook nergens gelezen in de omschrijving.

Risposta di Steamily
Hele fijne ondernemer die de volgende dag al bezorgd. Heerlijk product.

Risposta di Steamily
Het ruikt heerlijk onder de douche de geur mag nog wel sterker zijn.Maar verder heerlijke geur.

Risposta di Steamily
De levering was snel. Het product is heerlijk! Douchen is weer een speciaal ontspan momentje geworden!

De geuren zijn heerlijk.
Het geeft een extra boost aan je douchemoment!

Risposta di Steamily
Heerlijke tabletten met geurtjes om te ontspannen in douche

Risposta di Steamily
Heerlijk product. Werkt ontspannend in het doucheroutine. Beveel het iedereen aan. Goede webshop

Risposta di Steamily
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.