Hele snelle levering is altijd fijn. Ik heb nu meerdere keren besteld en dit is iedere keer weer zo. Mijn favoriet is pepermunt en citrus. Lekkere geur en verfrissend.
L'azienda ha risposto
Super heerlijke geuren voor tijdens het douchen! Een ware traktatie voor jezelf. Maar even een tip, als je de bruistablet in een klein rond bakje legt, (Rond klein bakje goed materiaal wat tegen warm... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heerlijke geuren tijdens het douchen. We gebruiken het al enkele maanden. Onze favorieten: Eucalyptus en Lavendel, zijn ook de meest relaxende geuren De geuren lemon en Jasmijn ook lekker die ko... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snel geleverd. Veilig verpakt. Kwaliteit dik in orde. Wel prijzig als je het vergelijkt met gelijkwaardige produkten.
L'azienda ha risposto
Welkom bij Steamily! Wij helpen jou bij het creëren van een ultiem relaxmomentje! Probeer ook onze Shower Steamers en laat ons weten wat je ervan vindt.
Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Komt snel toe. Ruikt heel erg lekker. Goede service, met vragen krijg je heel snel antwoord. 2x wat bij besteld al.
Leuke producten en fijne service!

Risposta di Steamily
Een heerlijk product voor onder de douche.

Risposta di Steamily
Een mooi verzorgd product leuke toevoeging voor onder de douche HEERLIJK. Snel geleverd ook ga zo door ik geef een 11

Risposta di Steamily
Na lezen van recensies, heb ik pakket van 3 besteld. En was zelfs beter dan verwacht.
Wat een heerlijke geur in de douche/badkamer. Bezorging was ook snel en goed. Echt TOP product.

Risposta di Steamily
De badkamer ruikt lekker ook na het douchen.
alle geuren prima.

Risposta di Steamily
Eerste instantie dacht ik, zal niet werken. Maar wat een lekkere geur komt er vanaf. Ik moet mij inhouden om niet iedere keer dat te nemen,je raakt relax van.

Risposta di Steamily
Het produkt zelf was wat tegen gevallen,maar na een mail kreeg ik meteen het geld terug gestort in 2 dagen .

Risposta di Steamily
Lees allemaal mooie reviews,maar als ik een paar druppels water op de tablet gooi gebeurt er helemaal niks

Risposta di Steamily
Prachtige overzichtelijke site, onwijs snel in huis en dus direct kunnen genieten onder de douche! Geuren zijn heerlijk intens, zeker een aanrader!

Risposta di Steamily
Het ruikt echt heerlijk je hele badkamer ruikt erna en het geeft een ontspannen gevoel zou het iedereen aanraden

Risposta di Steamily
Snellere levering en netjes verpakt. Drie verschillende geuren gekocht om te proberen, maar stoom of geur komt er niet van af tijdens het douchen. Zonde van het geld. Werkt totaal niet. Een keer en nooit meer.

Risposta di Steamily
Product is van goede kwaliteit doet wat het moet doen en het is puur genieten onder de douche ik heb nogal veel last van stress en na het gebruik van de stress relaleaf is die stress zo goed als weg na mijn recente besteling die ook zeer snel binnen was ben ik erachter gekomen dat ik meer sters relaleaf moet bij bestellen dus dat wordt mijn volgende besteling kort om een super fijn Product dat ook echt werkt onder de douche en zeker een aanrader

Risposta di Steamily
Geweldige site alles goed te vinden en makkelijk te bestellen en zo snel in huis.Keurig verpakt ben er heel blij mee

Risposta di Steamily
Ik vind de producten top zoals ik verwacht had , zeer correcte leveringstijd. Producten mooi en netjes verpakt . Doe zo verder

Risposta di Steamily
De geurtjes zijn echt lekker.
En tijdens het douchen merk je meteen het resultaat. De menthol is echt lekker fris.
Aanrader

Risposta di Steamily
Je ervaart een heerlijke spa in je eigen douche

Risposta di Steamily
Waardeloos product. Gaf bijna geen geur af en na een lange douchebeurt was het tablet nog lang niet op.
Zou het zeker niet aanbevelen, jammer

Risposta di Steamily
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.