Grønne striber på min 11 mdr gamle I Phone 15 Pro Max - Kontaktede Apple support igår 49 min ikke support - langt langt under hvad Apple kan være bekendt. De henvise til Humac og jer - R... Leggi di più
StayOnline er IT Service Center & Autoriseret Apple Service Provider. Vi håndtere garanti & reklamationsretten uanset hvor dit Apple produkt er købt og har du tilkøbt AppleCare+, håndtere vi selvfølgelig også dette. Vi ved, hvor afhængig du er af din smartphone og computer. Derfor sætter vi en ære i at fejlfinde og reparere dit produkt så hurtigt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores teknikere er certificerede og gennemgår løbende træning. Vi benytter udelukkende originale reservedele, samt håndtere hårde hvidevare service, Onsite service på Apple og skadesbehandler for forsikringsselskaber. Vi er desuden Danmarks eneste certificerede TechSave Partner, som væskerenser elektronik.
Fiolstræde 28, 1171, København, København K, Danimarca
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Forkastelig forretningsmodel: sig hvad som helst for at få en kunde, levere værst tænkelige udfald, fald tilbage på at kunden fraskriver StayOnline noget ansvar når de aflevere noget. Modellen lader til at henvende sig direkte til ældre/IT naive mennesker. Egentlig bare et scam der lovliggør sig ved en ansvarsfraskrivelse kunden ikke forstår og ikke bliver forklaret til at starte med.

Risposta di StayOnline A/S - Fiolstræde
Gutterne i StayOnline Århus kan virkelig hjælpe en i nød ! Havde problemer med at min iPhone tit og ofte mistede Wifi/mobilnetværk hvilket var et kæmpe problem i forhold til mit arbejde. Aftalte en tid hos StayOnline Århus og fik hurtig en melding om at min iPhone skulle have skiftet alt indmad.
Hele vejen igennem bliver jeg informeret om hvad der sker, og føler mig 100 % tryg i at have efterladt min iPhone hos teknikerne.
Vil helt sikkert anbefale afdelingen til alt og alle hvis man har problemer med sin telefon eller lign.
KÆMPE thumbs up herfra 👍🤩
Fantastisk hurtig og professionel service. Min allerseneste anbefaling!
Super god service hos Stayonline - både i telefonen og i butikken i Fiolstræde i København. Og dejligt de havde et batteri på lager. Det var der nemlig andre værksteder der ikke havde - så var de billigere end konkurrenten. Så fik skiftet batteri samme dag. Og skærmen fik jeg også skiftet på Apple’s regning, da der åbenbart er problemer med skærmens lim, når man skal skifte batteri på en iPhone 12 mini. Herfra er der både ros og 5 stjerner
Ringede ind til butikken for at forhøre mig omkring batteriskifte på en iPhone af ældre model. Det kunne de nemt klare og jeg kunne bare komme forbi med den når jeg havde tid.
Da jeg kom ned i butikken ville min telefon ikke tænde og efter 10 minutter i en oplader ville den stadig ikke. Det fandt de en løsning på, og de fandt alle informationer de skulle bruge samt fik indstillet telefonen fra min computer, så den var klar til at få skiftet batteri. 45 min senere fik jeg en besked og mail om at jeg kunne hente min telefon i butikken. Super god service!
Sindsyg hurtig, nyttig, og effektivt. Og rigtig rigtig god service, med flink personale. Kan anbefale stort!
De henvise til Humac og jer - Ringede til tre forskellige Humac numre 10.00. Opgav efter 15 min ventetid . Ringede derpå tiæjer i Fiolstræde. Kvik dame i Hillerød
Svarede med det samme og gav god vejledning. Droppede på vejen til jer ind hos Humac ved Nørreport hvor jeg var erhvervskunde år tilbage. Værksted lukket 16.00. Kunne ikke hjælpe
Kom igen imorgen. Eller prøv Stayonline i Fiolstræde - perfekt der var jeg på vej ned.
Her møder jeg Jonas i ekspeditionen - der viser sig også at være tekniker. En sjælden kombination af en meget positiv service orienteret og høflig personlighed, der også viste sig at være en dygtig tekniker .
16.55 var telefonen klar til afhentning. Pas godt på Jonas . Jeg kommer med garanti igen næste gang behovet skulle opstå.
Mange tilfredse hilsner
Klaus
Jeg havde fornøjelsen af en service ud over det sædvanlige hos StayOnline i Fiolstræde 28, 1171 København K. De ydede en super service gennem hele processen. Klar rådgivning og de løste den ønskede problematik hurtigt. Jeg kan klart anbefale StayOnline i Fiolstræde 28, 1171 København K.
Super hurtig reparation af IPhone - kun positivt herfra .
Jeg har kun rosende ord til de yderst kompetente og professionelle medarbejdere hos StayOnline i Fiolstræde.
Jeg var inde for at skifte batteriet på min IPhone, og da jeg kom hjem virkede mit face-id ikke.
Jeg tog tilbage til butikken, hvor de dygtige medarbejdere med det samme tilbød mig at skifte TrueDepth kameraet.
Dette gjorde de så snart, at de havde fået det bestilte kamera hjem, men desværre virkede face-id stadig ikke.
Til min store overraskelse tilbød de mig en spritny telefon uden omkostninger.
Det kalder jeg KLASSE SERVICE!!
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til StayOnline i Fiolstræde.
Kudos til de dygtige medarbejdere👏🙏🏻 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg var en Fredag nede med min Ipad Pro da skærmen poppede ud pga. batteriet.
De tog imod den og Mandagen efter weekenden var en ny ipad klar til afhentning.
Jeg fik en ombytning af Ipadden til en rigtig god pris. Jeg er super tilfreds og kan klart anbefale StayOnline til alle andre.
Jeg indleverede mine Airpod pro da jeg oplevede et problem med knitrende lyde når jeg var i støjende omgivelser og når jeg snakkede i telefon, samt forringet lyd når jeg brugte noise reduction.
Da jeg indleverede mit produkt hos Humac sagde medarbejderen at de gik under dette program, men at de skulle forbi deres værksted før de kunne ombyttes.
Jeg har nu sammenlagt været på telefonen med humacs værksted StayOnline i over en time og ventet på at blive betjent i halvanden time, og de kommer med den ene undskyldning efter den anden hvorfor de ikke kan ombytte dem. Først forsøgte de sig med at de ikke var produceret før oktober 2020, som er et krav fra apple. Jeg ringede derfor direkte til apple der informerede mig om at de var produceret d. 5 september 2020. Derefter mente stay online at det var en forkert oversættelse på hjemmesiden og der skulle stå "købt før" og ikke produceret. Jeg ringede igen til Apple der bekræftede at det var produceret og ikke købt. Derefter var undskyldningen at deres system ikke ville godkende dette og de mente at jeg skulle ringe til Apple og finde ud af problemet med deres system.
Jeg har nu givet op og bedt om at få mit produkt tilbage, og så må jeg sende mit produkt direkte ind til apple.
"authorized service provider" er i dette tilfælde ikke retvisende og jeg har mistet lysten til at være kunde hos Humac og StayOnline igen.
Jeg synes det er en useriøs måde at behandle sine kunder på og fraskrive sit ansvar.
Jeg håber ikke andre skal opleve denne mangel på god service.
Super god oplevelse med reparation af min MacBook pro 14 tommer hos StayOnline på fiolstræde. Venligt og informerende personale og hurtigt service. Kan klart anbefales ;)
Den rareste betjening og dygtigste service. Kan helt klart anbefale! De fiksede min computer på 10 minutter og forklarede mig endda, hvor fejlen var.
5 stjerner :)