Banner for SRC Reizen

SRC Reizen Recensioni 1.979

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Ik reis al jaren met jullie en tref altijd goede reisleiders, uitstekend vervoer met prima chauffeurs, goede hotels en een fijn programma. Zo ook nu weer, ondanks de pech met de bus. Het is mij opge... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Aanrader! De organisatie van de reis verliep vlekkeloos van boeken tot en met de terugreis. De trip was prachtig, fijne hotels en zeer kundige en enthousiaste reisleider.

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di escursioni culturali
  2. Agenzia di escursioni turistiche in autobus
  3. Tour operator
  4. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Met SRC Reizen ziet u meer van de wereld! We organiseren groepsreizen en individuele reizen met inhoud naar de mooiste vakantiebestemmingen wereldwijd. Onze deskundige reisleiders en gidsen laten u meer van uw vakantieland zien. Tijdens onze rijke reizen gaat er een wereld voor u open. Cultuur in de breedste zin van het woord, van kunst tot lekker eten, is hét belangrijkste ingrediënt in onze reisprogramma’s. Onze reizen laten u de mooiste plekken van de wereld zien. Wij stellen onze reisroutes zo samen dat u niet alleen de highlights ziet, maar ook de onbekende plekjes ontdekt. Door de enthousiaste verhalen van onze reisleiders en gidsen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven. Dus boek uw culturele groepsreis, fly drive, privéreis of autovakantie bij SRC Reizen en wij laten u méér zien!

De beste reisleiders laten u méér zien!

Scritti dall'azienda

Zij brengen cultuur tot leven
Uw culturele groepsreis wordt begeleid door de beste Nederlandssprekende reisleiders. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven! Zij vertellen u over de mensen die er wonen en gewoond hebben, over hun tradities en gewoonten en over hun geschiedenis en kunst. Hoe mooier de verhalen, hoe mooier uw reis.

Héél veel bij de reissom inclusief

Geen verrassingen tijdens uw vakantie!

Bij onze groepsreizen en individuele reizen zijn veel zaken bij de reissom inbegrepen: meer dan alleen de vlucht, het vervoer ter plaatse en de hotels. Zo is bij de meeste reizen het complete excursieprogramma inclusief. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar bij veel andere touroperators moet u vaak ter plaatse nog bijbetalen voor de excursies. Ook alle verplichte kosten voor bijvoorbeeld het Calamiteitenfonds en de SGR zijn in de reissom inbegrepen. Zo komt u voor én tijdens uw vakantie niet voor nare verrassingen te staan.

4,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 5 stelle su 5

Ik reis al jaren met jullie en tref…

Zo ook nu weer, ondanks de pech met de bus.
Het is mij opgevallen, hoe accuraat zowel de chauffeur als de reisleidster Adriënne hun hulplijnen inschakelden. Binnen een uur waren we op weg naar het station!

3 maggio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Cyprus. Een verrassing en een aanrader om een keer te ervaren.

Veel mooie kerken, iconen, archeologische voorwerpen, een spookstad, de groene lijn en kleurrijke natuur op Cyprus gezien. Dit samen met een leuke groep mensen onder de fijne en goede en informatieve leiding van Claudia, de reisleider. Het was bijzonder om de viering van het orthodox Pasen te ervaren. Jammer dat in de hotelkamer aan de wegzijde verkeerslawaai te horen was en de douche boven een ligbad is. Uitstekende keuken en daardoor genoten van de goede en smaakvol bereidde maaltijden. Cyprus heeft indruk gemaakt.

8 aprile 2026
Valutata 3 stelle su 5

Organisatie was heel goed

Organisatie was heel goed. Hotel ligging aan lawaaïge weg. Veel hoogbouw aan strand Cyprus. Eten wel heel goed in hotel. Gids C. praatte naar mijn smaak (en ook sommige anderen) te lang en hard in de bus. Wel iets van gezegd maar verbeterde niet.

28 aprile 2026
Logo di SRC Reizen

Risposta di SRC Reizen

Beste Jeanet,
Hartelijk dank voor uw vertrouwen in SRC Reizen en voor uw reactie hier op Trustpilot. Fijn dat u laat weten hoe u uw vakantie heeft ervaren. Het spijt ons bijzonder dat de reis naar Cyprus niet op alle fronten aan uw wensen voldeed. We hebben uw reiservaring gedeeld met de verantwoordelijke collega's zodat wij hier bij de evaluatie van deze reis rekening mee kunnen houden.

SRC Reizen

Valutata 5 stelle su 5

SRC doet wat het belooft

Alles wat ons beloofd was, is waargemaakt. Het contact met SRC vooraf, het maatwerk, de kennismaking met de lokale cultuur en de keuzes voor de overnachtingsplaatsen beviel ons prima. Daarbij is het land mooi en de mensen vriendelijk.

6 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Prachtige korte kunst reis naar Brussel

Prachtige korte reis, goed verzorgde,prachtige Art Deco wandelingen en bezichtigingen , begeleid door een zorgzame, begripvolle , vriendelijke, deskundige reisleidster Adrienne. Prima hotel en ervaren chauffeur. En als toetje nog een bezoekje aan de Nationale Baseliek van Het Heilig Hart Koekelberg (art deco stijl) kortom aanbevelings waardig.

10 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

De cultuurreis naar Zuid-Oost Spanje…

De cultuurreis naar Zuid-Oost Spanje vorige maand was goed georganiseerd. De twee opeenvolgende reisleiders Rick en Curina waren voortreffelijk! De steden Alicante, Cartegena, Albacete, Murcia en vooral Valencia waren zeer de moeite waard, een aanrader! De buschauffeurs en de hotels (in het centrum) ook uitstekend!

8 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Cultuur groepsreis naar Caïro.

Cultuur groepsreis naar Caïro.
Een fantastische reis met een lieve, betrokken en kundige reisleidster Willy , Nederlandstalig , woonachtig in Caïro . Ze heeft ons heel veel moois laten zien, en bracht ons naar de mooiste plekken. Nogmaals heel veel dank Willy, het is een onvergetelijke tijd geweest.
Ook de Egyptische gids was geweldig. Heel onderlegd
en deskundig en kon ons alles vertellen over de geschiedenis, faraos ,goden en dynastieën.
Ook bracht zij ons naar de hoogtepunten van het nieuwe
Grand Egyptian Museum, wat heel waardevol was omdat er nog geen plattegrond was van het museum.
Wij hebben “ gesmuld” van haar verhalen.
Nog een hoogtepunt was dat wij de mogelijkheid kregen van Willy om in een van de piramides naar boven te klimmen naar een sarcofaag. Heel byzonder.
Het was een geweldige reis met een heel leuke groep.
Hartelijk dank reisorganisatie SRC!
Voor herhaling vatbaar om weer eens met jullie organisatie op pad te gaan.
José en Saskia

25 marzo 2026
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

De groep was net groot genoeg waardoor…

De groep was net groot genoeg waardoor je met iedereen een praatje kon maken. Het was ook fijn dat er veel alleenstaanden bij waren zodat je je, als alleen staande, gemakkelijk kon aansluiten om 's avonds gezamenlijk te gaan eten. De reisleidster was fantastisch, heel veel kennis en was zeer behulpzaam met het oplossen van problemen.

6 aprile 2026

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più