Het product werd snel geleverd via de post, fijn! Het product deed niet voor mij wat het zou moeten doen (namelijk mijn zitbotjes meten). Ik heb meerdere ondergronden geprobeerd, zowel de voor als de... Leggi di più
Vlugge levering, en de SQ-lab 702 voldoen helemaal aan mijn wensen en zorgen voor fijn fiets comfort. Verdelen de druk beter over de hele handpalm.
Zeer teleurstellende service. Ik heb een vraag gesteld om mijn fietszadel terug te sturen, maar na meerdere dagen nog steeds geen enkel antwoord. Bestellen gaat snel, maar zodra je een probleem hebt,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Eerste bestelling van het meet pakket duurde een aantal dagen maar de bestelling van het hierna bestelde zadel was er erg snel. Goede uitleg over hoe te meten. Tot nu toe erg tevreden over het zadel.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De expert in ergonomische fietsonderdelen en accessoires zoals fietszadels, handvatten, sturen en stuurpennen. SQlab heeft zich gespecialiseerd in de drie contactpunten van de fiets (Handen - Bekken - Voeten). Een fietszadel moet niet alleen perfect passen bij zowel de mannelijke als de vrouwelijke anatomie, maar ook het lichaamsgewicht vanuit medisch oogpunt correct verdelen. De handvatten moeten gevoelloze vingers voorkomen, gemakkelijk en stevig gemonteerd kunnen worden en goed in de hand liggen. Met name onze zadels en ons pasproces, dat de perfecte zadelbreedte bepaalt, hebben ons tot de meest succesvolle zadelproducent gemaakt in tests van fietstijdschriften.
Paesi Bassi
- sqlab@sqlab.nl
- sqlab.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 61% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche

Risposta di SQlab Nederland
HeZitbotjes metingt hulpmiddel voor afstandsmeting…
Het hulpmiddel voor afstandsmeting zitbotjes werkt goed en eenvoudig

Risposta di SQlab Nederland
Er wordt meegedacht met de klant
Er wordt meegedacht met de klant. Je kunt meerdere keren een beroep op ze doen. Zijn klantvriendelijk en oplossingsgericht

Risposta di SQlab Nederland
Produkte doe wat hun moeten
Produkte doe wat hun moeten. Levering snel en zonder gedoe.

Risposta di SQlab Nederland
Wij bestelden een zadelmeting voor…
Wij bestelden een zadelmeting voor 10,00 maar kregen een of andere voetzool op karton hiervoor toegestuurd. Het was maar een 10-tje dus ik dacht laat maar ... Maar nu ze zo aandringen op het schrijven een review... Dit is 'm! ;-) No big deal verder. Inmiddels de zadelmeting bij Van Bergen Tweewielers kunnen doen en een SQ-lab zadel gemonteerd. Mijn vrouw moet die verder nog testen; geen echt lekker fiets weer momenteel.
reactie na reactie: Dat is dan weer een keurige follow up. Maak ik er nu 4 **** van.

Goede prijs- kwaliteit verhouding
Goede prijs- kwaliteit verhouding.
Snelle levering.

Risposta di SQlab Nederland
Heldere website en goede klantenservice!
Heldere website, duidelijke instructies voor zelf opmeten zitbotbreedte, snelle verzending, goede klantenservice!

Risposta di SQlab Nederland
Een heel goed alternatief voor gewone…
Een heel goed alternatief voor gewone fietspedalen voor mensen met specifieke behoeften. Ik heb al jaren last van mijn rechterknie en heup door een bekkentorsie. Dankzij de pedalen van SQ Lab kan ik toch genieten van fietstochten zonder al teveel klachten. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Fijne grip
Hele fijne handvatten dit is al mijn 2e set
Makkelijk te Monteren en zijn fijn in gebruik.

Risposta di SQlab Nederland
SQlab 621 zadel net na garantie…
SQlab 621 zadel net na garantie gebroken.
De dealer verwees mij naar Sqlab, deze vertelde mij dat ze er niets aan doen En dat ik mijn fiets niet aan het zadel op moest pakken ? Ben 1,93 heb een gewone herenfiets ( met bagage drager)
Het stangetje wat op de klem zit is gebroken ( deze is hol van binnen) heb er net geen 4000 mee gefietst schandalig hoe deze firma dit oplost !!
De fiets wordt nooit opgetild, en als dat gebeurd is het aan de bagagedrager ,dus fabrikant kom niet met een ... verhaal

Super zadel
In het begin wat problemen met het leveren. Maar ze hebben een fijne oplossing geleverd. Een heerlijk zadel en geen zadelpijn na een rit van 50km op mijn e-bike. Zijn geld waard.

Risposta di SQlab Nederland
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.