SQlab Nederland Recensioni 283

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 3 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Vlugge levering, en de SQ-lab 702 voldoen helemaal aan mijn wensen en zorgen voor fijn fiets comfort. Verdelen de druk beter over de hele handpalm.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Eerste bestelling van het meet pakket duurde een aantal dagen maar de bestelling van het hierna bestelde zadel was er erg snel. Goede uitleg over hoe te meten. Tot nu toe erg tevreden over het zadel.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori per biciclette
  2. Ciclismo su strada

Scritti dall'azienda

De expert in ergonomische fietsonderdelen en accessoires zoals fietszadels, handvatten, sturen en stuurpennen. SQlab heeft zich gespecialiseerd in de drie contactpunten van de fiets (Handen - Bekken - Voeten). Een fietszadel moet niet alleen perfect passen bij zowel de mannelijke als de vrouwelijke anatomie, maar ook het lichaamsgewicht vanuit medisch oogpunt correct verdelen. De handvatten moeten gevoelloze vingers voorkomen, gemakkelijk en stevig gemonteerd kunnen worden en goed in de hand liggen. Met name onze zadels en ons pasproces, dat de perfecte zadelbreedte bepaalt, hebben ons tot de meest succesvolle zadelproducent gemaakt in tests van fietstijdschriften.

4,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 61% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 3 stelle su 5

Het product werd snel geleverd, maar werkt voor mij niet

Het product werd snel geleverd via de post, fijn! Het product deed niet voor mij wat het zou moeten doen (namelijk mijn zitbotjes meten). Ik heb meerdere ondergronden geprobeerd, zowel de voor als de achterkant van beide ribbelkartonnetje, maar er kwam bij mij geen consistente maatvoering uit.

28 maggio 2026

Waardeloos

Waardeloos. Op 21 mei een order geplaatst en 3 weken later pas verzonden! In de tussentijd meermaals geprobeerd contact op te nemen zowel via mail als telefonisch, maar zonder antwoord. Totaal onbereikbaar. Telefonisch wordt je doorverbonden naar een Cube store, waarna de verbinding verbreekt. Hele slechte zaak.

3 giugno 2026
Valutata 4 stelle su 5

Prima

Makkelijk bestellen, Goede handvatten maar niet voor mijn fiets.
Makkelijk retouren.

11 maggio 2026

Hi Nataaja,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de handvatten niet pasten op jouw fiets. Wel fijn om te horen dat je het bestel- en retourproces als gemakkelijk hebt ervaren!

Team SQlab Nederland

Valutata 5 stelle su 5

Door zenuwpijn verminderd door deze zadel

Door zenuwpijn aan de rechter been was het belangrijk dat ik een zadel dat de ischiaszenuw niet verder irriteert. Voor de zadel kon ik amper 15 km fietsen voor ik last begon te krijgen van pijn en verkrampte been. Nu met deze zadel tijd ik 30 km. En dan begint de pijn terug te komen, maar de verkrampte been heb ik geen last meer. Dat is een enorme verbetering.

7 maggio 2026

Beste Jan,

Bedankt voor je positieve review. Wat goed om te horen dat het zadel de zenuwirritatie heeft verminderd en je daardoor geen last meer hebt van je been. We wensen je veel prettige kilometers toe!

Correct product/prijs

Snelle levering, correct product aan een correcte prijs.

5 maggio 2026

Beste HB,

Bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat je bestelling snel geleverd was en je zo tevreden bent over het product. We wensen je veel prettige kilometers toe!

Slechte klantenservice

Er is op geen enkele manier mogelijk contact op te nemen. Meerdere e-mails gestuurd, meerdere keren gebeld, maar geen reactie. Inmiddels wacht ik al 9 dagen op antwoord. Het duurt me nu echt te lang!

19 maggio 2026
Non scritta su invito

Beste Max,

Bedankt voor je review. Vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten op een reactie en ons moeilijk kon bereiken. Dat is niet de service die je van ons mag verwachten, onze excuses hiervoor. Inmiddels hebben we contact gehad en is er een nieuw product naar je onderweg!

Zeer teleurstellende service

Zeer teleurstellende service. Ik heb een vraag gesteld om mijn fietszadel terug te sturen, maar na meerdere dagen nog steeds geen enkel antwoord. Bestellen gaat snel, maar zodra je een probleem hebt, lijkt de communicatie volledig stil te vallen. Voor mij geen bestelling meer bij deze webshop

8 maggio 2026

Beste Hans,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat het zadel niet naar wens was en dat het retourproces niet soepel is verlopen. Door drukte was onze klantenservice minder goed bereikbaar.

Inmiddels hebben we contact gehad en is de retour verwerkt.

Zeer nuttige uitleg!

29 aprile 2026

Hi Jean,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je de uitleg als nuttig hebt ervaren, daar doen we het voor!

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb enkel de map voor zadel…

Ik heb enkel de map voor zadel afmetingen besteld,ik ga nog even wachten om een zadel te bestellen. Ik heb de map voor zadel afmetingen zeer snel gekregen.

28 aprile 2026

Hi Edy,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je de zadelmeetset snel hebt ontvangen. We hopen dat deze je helpt bij het maken van de juiste keuze voor een comfortabel zadel!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle service en een duidelijke site

Snelle service en een duidelijke site. Zoals het hoort!

4 maggio 2026

Hi,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en duidelijke website.

Team SQlab Nederland

Valutata 2 stelle su 5

Hi Christopher,

Thank you for your review. We are currently experiencing longer response times than usual. Your request is being processed and will be handled as soon as possible. We apologize for the delay and appreciate your patience.

Best regards.
Team SQ Lab Netherlands

Onbereikbaar voor retourverzoeken

Op retourverzoeken wordt niet gereageerd en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Dit komt erg onbetrouwbaar over.

Aanvulling:
Nadat ik deze review schreef, kreeg ik hieronder een reactie dat er drukte is en zie ik dat ze mij wilden bellen. Ik wil best begrip hebben voor drukte. Maar waarom kan er wel op een negatieve review hier gereageerd worden, maar niet even een korte reactie gegeven worden op mijn mails?

Als de boel correct is afgehandeld zal ik de review en beoordeling mogelijk aanpassen.

11 maggio 2026
Non scritta su invito

Beste S,

Bedankt voor je review. In verband met grote drukte zijn we tijdelijk minder goed bereikbaar en kan het langer duren voordat verzoeken worden opgepakt. Je retourverzoek wordt zo spoedig mogelijk verwerkt en afgehandeld.

Team SQLab Nederland

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più