Het product werd snel geleverd via de post, fijn! Het product deed niet voor mij wat het zou moeten doen (namelijk mijn zitbotjes meten). Ik heb meerdere ondergronden geprobeerd, zowel de voor als de... Leggi di più
Vlugge levering, en de SQ-lab 702 voldoen helemaal aan mijn wensen en zorgen voor fijn fiets comfort. Verdelen de druk beter over de hele handpalm.
Zeer teleurstellende service. Ik heb een vraag gesteld om mijn fietszadel terug te sturen, maar na meerdere dagen nog steeds geen enkel antwoord. Bestellen gaat snel, maar zodra je een probleem hebt,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Eerste bestelling van het meet pakket duurde een aantal dagen maar de bestelling van het hierna bestelde zadel was er erg snel. Goede uitleg over hoe te meten. Tot nu toe erg tevreden over het zadel.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De expert in ergonomische fietsonderdelen en accessoires zoals fietszadels, handvatten, sturen en stuurpennen. SQlab heeft zich gespecialiseerd in de drie contactpunten van de fiets (Handen - Bekken - Voeten). Een fietszadel moet niet alleen perfect passen bij zowel de mannelijke als de vrouwelijke anatomie, maar ook het lichaamsgewicht vanuit medisch oogpunt correct verdelen. De handvatten moeten gevoelloze vingers voorkomen, gemakkelijk en stevig gemonteerd kunnen worden en goed in de hand liggen. Met name onze zadels en ons pasproces, dat de perfecte zadelbreedte bepaalt, hebben ons tot de meest succesvolle zadelproducent gemaakt in tests van fietstijdschriften.
Paesi Bassi
- sqlab@sqlab.nl
- sqlab.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 61% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Degelijk en mooi, maar helaas niet voor mij.
Na een zadelmeting thuis te hebben gedaan een 602 Ergolux besteld.Deze leekt me het meest geschikt. Het zag er kwalitatief er heel degelijk en mooi uit. De hardheid van het zadel leek me ook heel geschikt om er lange tochten mee te kunnen maken. Helaas kon ik niet wennen aan de speciaal vormgegeven contouren van het zadel en gaat mijn voorkeur toch uit naar een vlak zadel. Service bij Sq-lab is prima.

Risposta di SQlab Nederland
Super gemakkelijk en complete set up nu…
Super gemakkelijk en complete set up nu weet je wat je nodig hebt ipv dingen te kopen die niet goed passen of slecht aanvoelen.

Prima product
De mogelijkheid om thuis zelf een zadelmeting te doen is erg prettig.
Het zadel zelf, SQLAB 610 M-D Line Active 2.1 , is voor mij een goede keus. Het zit heerlijk en ik heb minder zadelpijn.
Ook de filmpjes op de site van SQ-Lab en de handleiding zijn een meerwaarde.

Risposta di SQlab Nederland
Snelle afhandeling en snelle levering
Snelle afhandeling en snelle levering. Ben alleen nog niet overtuigd of ik echt de goede maat zadel heb gekozen, met het testresultaat...het lijkt me erg smal en voelt wiebelig 🤔

Risposta di SQlab Nederland
Alles prima verlopen met de bestelling
Alles prima verlopen met de bestelling. Het zadel voldoet aan mijn verwachtingen

2x brug gebroken van zadel 621
Inmiddels 2x een model van SQlabs 621 gehad, zit vorm is erg prettig, alleen 2x is nu de brug al gebroken. deze is makkelijk te vervangen ALS deze los verkrijgbaar zou zijn !!!!!
Is ook voor een prijs van dit zadel, van waardeloze qualiteit !!!!
Maak deze van staal, in de reviews zie ik meer mensen waar de brug van breekt.
En kom niet met een verhaaltje over fiets optillen, ik hoef me fiets nooit op te tillen, of "wat vervelend voor u"
Dus als je mee wilt doen met de grote jongens, Doe er wat aan, maak je product steviger als je deze prijzen hanteert, of lever een brug los, is te vervangen met 1 moer los te draaien, en scheelt een hoop geld.
mvg, R van der Wolf
Geen duurzame verbetering
Door het verhoogde achtersteven wordt je gewicht naar voren gegooid, geolg slapende handen, geen comfort in je bekken en het volle gewicht op het schrotum. Doe maar mijn authentieke model waarop ik al dertig fiets. Ja ik zit bike fitting en de zadel stond horizontaal.

Risposta di SQlab Nederland
Jullie als bedrijf prima De zadels zijn…
Jullie als bedrijf prima De zadels zijn ook goed Maar de bezorging kan beter door de keus te geven voor een afhaalpunt.

Helaas
Helaas, na alle positieve verhalen, houd ik veel zadelpijn met mijn nieuwe zadel, model 621 21cm. Eerst de meetset aangeschaft, op basis daarvan besteld.. Erg jammer.

Risposta di SQlab Nederland
Echt geeeeen behoefte aan 100 emails om…
Echt geeeeen behoefte aan 100 emails om te beoordelen, ga weg

Risposta di SQlab Nederland
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.