SprayPay - Gespreid betalen  Recensioni 859

TrustScore 2.5 su 5

2,4

Valutata 1 stelle su 5

Ze bieden aan om gespreid te betalen willen we dit doen voor een elektrische fiets. Allebei een vaste baan dus kunnen dit gewoon iedere maand betalen. Word het afgewezen. Een mail gestuurd met de vraa... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een email van jullie ontvangen dat mijn bestelling bij SomasHome met een waarde van 261.00 is geannuleerd. “ Het heeft geen zin om dezelfde aanvraag opnieuw bij Spraypay in te dienen.!” H... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij maxict.nl een switch gekocht met in termijnen met spraypay en goedgekeurd, er werd gezegt op automatische incasso 1 maand na aankoop, nu is maand na aankoop nog niet voorbij, maar ik kan nergens... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Ik kan wel duizende euros elke maand weer via IN3 en Klarna spenderen maar een 200€ permaand afbetaling met SprayPay valt negatief uit afgewezen. ECHT EEN K systeem, niks werkt. Aanvragen is... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Istituto finanziario
  2. Servizio di trasferimento di denaro
  3. Servizio di pagamento

Scritti dall'azienda

Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop vanaf €250 tot €5000,- gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Wil jij eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd. SprayPay heeft een vergunning van de AFM (vergunningsnummer:12045002). Wij houden ons aan de eisen van de vergunningsverlener en de bestaande wet-en regelgeving. Voor jou een garantie dat je bij ons veilig en verantwoord kunt lenen. SprayPay stelt jou namelijk een aantal vragen over jouw financiële situatie. De combinatie van jouw antwoorden, onze toetsing bij onder andere het BKR bepalen en de uitkomst van de door de wet opgelegde inkomsten-lasten toets bepalen of wij je ‘gespreid betalen’ mogen aanbieden. Jouw gegevens zijn persoonlijk en daar wordt integer mee omgegaan, daar zorgen wij goed voor. Hoe gaan wij met jouw gegevens om? Dit kun je lezen in onze privacy statement. SprayPay is zorgvuldig en transparant. Zijn er desondanks vragen dan lost onze klantenservice dit gegarandeerd op.

2,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

zonder geldige reden wordt je afgekeurd

Je wordt ten onrechte afgekeurd terwijl Je geen schulden heb of leningen en toch keuren ze je af terwijl dat helemaal niet mag. als je de reden vraagt krijg je die niet want ineens wordt je genegeerd en geven ze je geen antwoordt ik raad dit ook zeker niet aan.

2 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Account aangemaakt om dit in onze…

Account aangemaakt om dit in onze webshop aan te bieden voor de scooters en fietsen. We zijn ondertussen bijna een maand verder. Je ontvangt 10 tallen meldingen dat er iets binnen je account is goedgekeurd, maar niet de betreffende melding die je van start kan doen gaan. Er is geen spontane update van de stabd van zaken, wanneer je verduidelijking vraagt blijven ze ook zeer vaag in hun antwoorden waar je niets mee bent.

9 aprile 2024
Logo di SprayPay - Gespreid betalen

Risposta di SprayPay - Gespreid betalen

Wat vervelend dat er een 1 sterren review wordt gegeven. Wij hebben aangegeven dat we geen Belgische bedrijven kunnen bedienen. Mocht dat in de toekomst mogelijk zijn nemen we contact op.

Een drone kopen bij Cameranu.nl

Ben gisteren een demo drone aanbieding bij cameranu.nl (niets ten nadele) misgelopen omdat SprayPay voor mij niet bruikbaar was, echt balen..deze dienst nog nooit eerder gebruikt of gekend en voldoende inkomen, geen bkr...en wat krijg ik bij de aanvraag: helaas is in het verleden jouw toetsing (???) bij Spraypay - gespreid betalen negatief uitgevallen". Bel je hun servicenummer en selecteer je afwijzing, komt er niemand aan de lijn maar worden er dingen opgesomd....ik wil gewoon weten waar die afwijzing op gebaseerd is...ben namelijk heel benieuwd...mocht hier ook geen reactie op komen dan ga ik dnog meer reviewsites bezoeken...

19 marzo 2024
Valutata 4 stelle su 5

Goed bedrijf, maar controleren is belangrijk.

Zojuist de laatste betaling gedaan voor een aankoop verspreid over 3 jaar.

Het bestellen verliep nogal moeizaam, maar was deels mijn eigen fout. Een bestelling annuleren, aanpassen en opnieuw bestellen deed wat alarmbellen rinkelen bij SP. Dit is door de klantenservice netjes opgelost.

Na het aangaan van de overeenkomst ontvang je een overzicht met de geplande data voor incasso opdrachten. Heel erg transparant is dat in dat overzicht staat hoeveel rente je per maand betaalt. In het begin is dit wat hoger en de aflossing lager, maar op het eind betaal je nauwelijks rente en een hogere aflossing. Dit alles berekend in hetzelfde maandbedrag.

Toch ging niet alles goed. In de drie jaar is het 2 keer voorgevallen dat een automatische incasso niet uitgevoerd werd. Niet vanwege te weinig saldo, maar simpelweg omdat SP die maand geen opdracht had gegeven. Dit gebeurde ergens halverweg en heel toevallig ook bij de laatste termijn. Het is dat ik dit allemaal nauwlettend in de gaten hield zodat ik op tijd kon schakelen om een achterstand te voorkomen. Je krijgt dan netjes van de klantenservice een iDeal-link zodat je op die manier kan betalen dus dat zit wel snor, maar je moet het wel zelf in de gaten houden. Ik had immers geen enkele herinnering ontvangen.

Dus als je eens iets in termijnen wilt betalen EN je zicht hou of alles goed en tijdig door SP geincasseerd wordt dan kan je gerust zaken met ze doen.

1 febbraio 2024

They don’t deserve even 1 star

They don’t deserve even 1 star. Very very bad customer service. They never responded the pickup the phone after 10 minutes and close it. Only when they need your money they can call you answer your question. They are not clear about there products and websites and Q&A no clear information.

I have better experiences with Tinka.

23 gennaio 2024

Zeer spijtig !

Zeer ontevreden ,
Product een condensdroger gekocht bij Somashome van maar liest een kleine 900€
Gaat naar een aantal maanden stuk.
Oktober eerste contact met Somashome.
Dit weten ze te rekken met smoesjes waar mij mailbox van vol staat.
Eerste contact 18 oktober het is inmiddels halverwege januari.
Spraypay doet ook weinig af aan de situtie.
In principe ben ik al enkele maanden 77€ in de maand voor een kapotte droger aan het afbetalen.
Het is ook zeer jammer dat zulke bedrijven kunnen aangesloten zijn bij instanties waar je maandelijks kan afbetalen.
Bedenk je hoe iemand zich voelt als diegene niet zoveel heeft.
In mijn geval staat er een nieuwe droger , maar ik betaal 900€ voor een kapotte droger.
Monteur is beloofd op 23 november om binnen 2 weken langs te komen.
Nooit meer wat gehoord van Somashome.
Zelf contact gelegd wordt er verklaard als smoes dat ik in België woon dat ze daar niet komen.
Ten eerste is het 2 KM over de grens.
Ten 2de is allang al besproken via mailverkeer of dit mogelijk was en was het niet mogelijk zou ik de droger naar het adres 2KM verderop in Nederland brengen.
Alle bewijs is hiervan aanwezig elk gesprek is opgenomen.
Jammer dat ik door Spraypay ook niet serieus wordt genomen.
Eerste en de allllllerlaatste keer dat ik met beide bedrijven in zee ga.

4 gennaio 2024

Niet volledig geld ontvangen

Ik heb mijn betaling niet volledig gehad. Heb vaak contact gehad en ze geven aan dat het 50 dagen duurt wat niet kan kloppen aangezien ik mijn contact heb ingezien.
Ze hebben een betaling terug gestort wat ook nog niet eens correct was.
Hier alweer een melding gedaan en ze zeiden dat wij het pas gaan afmelden als de betaling ook terug voldaan is.
Ook dat staat niet in mijn contract heb inmiddels juridische lokhet hiervoor aangesproken en dit is buiten de regels wat ze doen.

Ik zou zsm me geld willen ontvangen aangezien dit al sinds juli al speelt.

1 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

Een monoblock airco besteld via…

Een monoblock airco besteld via Vakhandel Jansen, gekozen voor gespreid betalen middels bemiddeling door SprayPay.

Artikel heb ik door de webshop laten annuleren, mijn aanbetaling a €490 is tot op de dag van vandaag niet terugbetaald.

Klantenservice beloven van alles maar komen hun beloftes niet na.

14 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Snel geregeld!

Binnen een paar uur na de aanvraag (welke heel makkelijk te doorlopen is) al bericht gehad en weer even later was het akkoord. Vriendelijke medewerker Saskia.

22 giugno 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più