SprayPay - Gespreid betalen  Recensioni 859

TrustScore 2.5 su 5

2,4

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een email van jullie ontvangen dat mijn bestelling bij SomasHome met een waarde van 261.00 is geannuleerd. “ Het heeft geen zin om dezelfde aanvraag opnieuw bij Spraypay in te dienen.!” H... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij maxict.nl een switch gekocht met in termijnen met spraypay en goedgekeurd, er werd gezegt op automatische incasso 1 maand na aankoop, nu is maand na aankoop nog niet voorbij, maar ik kan nergens... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Ik kan wel duizende euros elke maand weer via IN3 en Klarna spenderen maar een 200€ permaand afbetaling met SprayPay valt negatief uit afgewezen. ECHT EEN K systeem, niks werkt. Aanvragen is... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Istituto finanziario
  2. Servizio di trasferimento di denaro
  3. Servizio di pagamento

Scritti dall'azienda

Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop vanaf €250 tot €5000,- gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Wil jij eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd. SprayPay heeft een vergunning van de AFM (vergunningsnummer:12045002). Wij houden ons aan de eisen van de vergunningsverlener en de bestaande wet-en regelgeving. Voor jou een garantie dat je bij ons veilig en verantwoord kunt lenen. SprayPay stelt jou namelijk een aantal vragen over jouw financiële situatie. De combinatie van jouw antwoorden, onze toetsing bij onder andere het BKR bepalen en de uitkomst van de door de wet opgelegde inkomsten-lasten toets bepalen of wij je ‘gespreid betalen’ mogen aanbieden. Jouw gegevens zijn persoonlijk en daar wordt integer mee omgegaan, daar zorgen wij goed voor. Hoe gaan wij met jouw gegevens om? Dit kun je lezen in onze privacy statement. SprayPay is zorgvuldig en transparant. Zijn er desondanks vragen dan lost onze klantenservice dit gegarandeerd op.

2,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Ze bieden aan om gespreid te betalen…

Ze bieden aan om gespreid te betalen willen we dit doen voor een elektrische fiets. Allebei een vaste baan dus kunnen dit gewoon iedere maand betalen. Word het afgewezen. Een mail gestuurd met de vraag waarom dit afgewezen is krijgen we geen enkele reactie terug. Zo aan de referentie te zien moeten ze nog blij zijn dat er überhaupt nog mensen met hun in zee willen gaan. Snap niet dat spraypay nog kan bestaan.

12 marzo 2026

Makes no sense

Makes no sense, when I have -800 euro on the bank account I can have a contract but when I have 1800 euro on the back account its a risk and they refuse me to give a contract... LOL

26 febbraio 2026

Aanvraag goedgekeurd daarna annuleren

Het heeft geen zin wat jullie doen, eerst de aanvraag goedkeuren daarna, na de bestelling geplaatst is en al VERSTUURD, aanvraag annuleren! Belachelijk!

Dat vind ik onprofessioneel en onverantwoordelijk!

6 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb nergens geen schulden

Ik heb nergens geen schulden, ik werk 5 dagen in de week keihard voor mijn geld. ik verdien ruim dan genoeg, dus denk ik...mijn zoon is jarig, ik koop voor hem een steering wheel, maar dan via spraypay gezien ik geen leningen heb. Ik heb geen koopwoning, geen auto en ben alleenstaand vader die 24/7 alleen zorgt voor zijn kinderen , en mijn vaste laste lasten zijn erg laag vergeleken met een gemiddeld huishouden.

Ik ga een aanvraag doen en kon 20.000 euro lenen. zoveel heb ik niet nodig, wil alleen maar een stuur kopen voor mijn zoon zn verjaardag. vervolgens ga ik de aankoop doen, wordt ik gewoon afgewimpeld dat ik niet kan lenen. WTF...! Ik heb de stuur gewoon voor mijn zoon gekocht en betaald met mijn spaargeld via mijn creditcard. Maar echt...! Dit doe ik dus nooit meer...!

1 febbraio 2026

Schulden door SprayPay

Ik heb nog nooit met SprayPay betaald of ben er ooit mee in aanraking gekomen. Nu geeft de website aan dat: "in het verleden een negatieve toetsing heeft plaatsgevonden" en wordt er in plaats van €275 per maand ineens een volledige €3000 euro afgeschreven. Nu sta ik €500 in de min en kan ik weken op mijn geld terug wachten! Wat een stront service.

1 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een zeer slechte ervaring met…

Ik heb een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. De klantenservice is onprofessioneel en onzorgvuldig. Nadat ik mijn termijn had betaald, werd dit bedrag teruggestort, waarna ze me plotseling beschuldigden van een betalingsachterstand. Nu wordt een nieuwe aanvraag geweigerd door een administratieve fout van een medewerker bij SprayPay. Dit is onacceptabel. Gelukkig zijn er betere alternatieven op de markt, want hun huidige aanbod is lachwekkend. Ik raad niemand aan om met hen in zee te gaan

21 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ga nooit leasen via spraypay kost je een hoop en krijgt er 0 voor terug geen scooter en geen hulp als je opgelicht word door een bedrijf waar zoj de lease aan verschaffen

Mij is een kapotte scooter verkocht door een bedrijf wat een maand later failliet is gegaan. Nu heb ik spraypay gebelt en zij willen 0.0 helpen. Geen enkele hulp en geen elkele verandwoordelijkheid nemen dat zij een lease aan oplichters hebben verschaft. Ik heb alles zwart op wit de scooter is ook onderzocht door een andere scooter dealer en zij zeggen letterlijk dat het een schade scooter is geweest en niet een nieuw demo model. Nu heb ik al flink geld betaald voor alle maanden die ik niet heb kunnen rijden. En nu moet ik ook nog een advocaat inschakelen omdat ze niets kunnen betekenen voor me nadat ze me dus een lease aangeleverd hebben voor een kapotte scooter. Erg jammer en voor de volgende zou ik zeggen doe het niet want je word zo letterlijk de afgrond ingeholpen omdat ze met oplichters samen werken. Heb niets maar mag me wel nog 4 jaar scheel betalen voor niets. Erg onvriendelijke en onredelijk bedrijf. Bah. Ga niet in zee met spray pay kost je veel en je krijgt er niets voor terug. Geen elke hulp. Vrijdag waren ze erg bereidwillig en zouden ze me terug bellen dit is nooit gebeurt uiteindelijk zelf gaan mailen dus je kunt er ook nog eens achteraan gaan lopen.

10 dicembre 2025

STORING

Ik kan al ruim 3 maanden niet inloggen. Er is een storing of wat dan ook, waar ze niks mee doen. 3 maanden!!!

19 novembre 2025

Gewoon niet aan beginnen

Gewoon niet aan beginnen! Als je geld terug moet krijgen ben je gewoon 3 weken verder!!!! Administratieve belabberde bedrijf!!! Je kan niet bellen en je kan niet inloggen! Oh Wehhhh als jij te laat bent dan ga ze je op eten!

25 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik ben afgewezen vanwege mijn leeftijd

Ik ben afgewezen voor een gespreide betaling met SprayPay vanwege mijn leeftijd. Ik ben 76 jaar, mijn inkomen.mag geen probleem zijn. Als je jonger bent dan 23 en/of ouder dan 75 jaar kun je geen gebruik maken van SprayPay. Dit is DISCRIMINATIE!!! 1 ster omdat je geen 0 sterren kunt geven.

25 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Toetsing bij SprayPay klopt niet en blijkt niet te werken

De toetsing bij SprayPay klopt helaas niet en lijkt helemaal niet te werken. In het verleden heb ik via SprayPay een lening afgesloten die ik altijd netjes op tijd heb betaald en zelfs eerder volledig heb afgelost. Nu ik een nieuwe aanvraag doe, wordt deze onterecht afgekeurd.

Mijn inkomen is ruimschoots toereikend, net als dat van mijn vrouw, en onze maandelijkse lasten zijn relatief laag. Volgens SprayPay eigen website zouden wij met onze situatie in aanmerking kunnen komen voor een lening van ongeveer twintigduizend euro. Toch wordt een nieuwe aanvraag zonder duidelijke reden afgewezen.

Daarnaast heb ik contact gezocht met de klantenservice van SprayPay, maar zij waren niet bereid om ons hierbij verder te helpen. Dit alles vind ik erg teleurstellend.

Ik ontvang graag een inhoudelijke uitleg en een herbeoordeling van onze aanvraag.

22 aprile 2025

Ondanks positieve bkr

Ondanks positieve bkr. Wordt je alsnog afgewezen. Ze vragen jou alle gegevens en willen inzage in je IDIN, om jou vervolgens aftewijzen. Al heb je een goed salaris, ze keuren jou gewoon af zonder reden.
Wat een waardeloze bedrijf 👎👎👎😡😡😡

10 aprile 2025

Meest waardeloze bedrijf!!

Meest waardeloze bedrijf..

Zeer ontklantvriendelijk,..nemen je totaal niet serieus...tel slecht bereikbaar.

Medewerkers hebben geen verstand/of tonen geen inzet, om naar de klant te luisteren.

Ik zou tig keren nadenken voor je met spraypay zaken gaat doen.

4 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een mail van Spray pay ontvangen…

Ik heb een mail van Spray pay ontvangen dat ze een probleem hebben om het maandbedrag te incasseren op 10 februari, dus op 20e februari heb ik het zelf overgemaakt naar de rekeningnummer waarvan ze mijn geld incasseren. Mijn betaling is niet verwerkt ! Vanochtend heb ik een mail gekregen:,, De betaling is helaas nog niet getraceerd. Het is niet ons rekeningnummer maar van onze incassopartner. Dat maakt het moeilijk om de betaling te traceren en te verwerken.” Waar is mijn geld dan?ik kon het niet terugboeken! en ze kunnen niet met hun partner overweg! Erg belachelijk ! en wat nu?? Ik moet twee keer betalen, want anders bkr?? Ik raad iedereen blijf er van Spray Pay ! de klantenservice is ook verschrikkelijk, ze kunnen daar niets doen je stuurt berichten en er gebeurt niets je verliest je zenuwen en er gebeurt niets ze zijn daar omdat ze daar zijn. Na het week ik heb antwoord gekregen!

3 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Volstrekt waardeloos bedrijf met idiote…

Volstrekt waardeloos bedrijf met idiote systeemfouten. Waarschijnlijk werkt dit bedrijf alleen samen met winkels waar de goederen veel duurder zijn dan normaal in andere winkels. Het is niet eens de moeite waard om tijd te verspillen aan het samenvatten van dit idiote spraypay-bedrijf.

16 marzo 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più