Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

W pierwszym linku podlinkowane byly starsze zestawy, po kontakcie z Biurem jest nowy link z nowymi zestawami. Wszystko OK

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo dobry kontakt, szybka pomoc jestem bardzo zadowolona. Wszystko szybko i sprawnie bez żadnych problemów

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Otrzymałam zamówione pliki natychmiast po wykonaniu zapłaty, jakość bardzo dobra

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per l'istruzione

Scritti dall'azienda

Sprawdzianiki.pl to doskonałe miejsce do przechowywania ,udostępniania i pobierania dokumentów.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

Zestawy

14 settembre 2024

Risposta di Sprawdzianiki.pl

Dziękujemy za informację i cierpliwość! 😊 Cieszymy się, że udało się rozwiązać sprawę. Zawsze staramy się, aby nasze zasoby były aktualne i dostępne. Jeśli potrzebujesz czegokolwiek innego, daj znać! 👍

Valutata 2 stelle su 5

Stare sprawdziany

Stare sprawdziany. Gimnazjum już nie ma.

18 settembre 2024

Risposta di Sprawdzianiki.pl

Dziękujemy za opinię i cenne uwagi! 😊 Rozumiemy, że zmiany w systemie edukacyjnym wpływają na dostępność materiałów. Postaramy się, aby nasze zasoby były bardziej aktualne i dostosowane do obecnych potrzeb. Dzięki za feedback! 🙏

Risposta di Sprawdzianiki.pl

Dziękujemy za komentarz! 😊 Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko. Zawsze staramy się działać sprawnie i efektywnie! 🚚💨

jest ok

pomaga w nauce i znalezienu odp

14 maggio 2024

Risposta di Sprawdzianiki.pl

Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że nasze materiały pomagają w nauce i znajdowaniu odpowiedzi. Jeśli będziesz potrzebować więcej wsparcia, zawsze jesteśmy tutaj! 📚👍

Testy się sprawdziły

Testy się sprawdziły

21 aprile 2024

Risposta di Sprawdzianiki.pl

Witamy serdecznie dziękujemy za skorzystanie z naszych usług , cieszymy się że wszystko przebiegło pomyślnie zapraszamy ponownie :)

Sprawdziany były kompletne

Sprawdziany były kompletne o co się martwiłam. zgodne z opisem. Na pewno skorzystam ponownie :)

15 aprile 2024

Witam serdecznie , Dziękujemy za pozytywną opinię :) . I zapraszamy ponownie

Valutata 5 stelle su 5

Materiały przydatne do przygotowania…

Materiały przydatne do przygotowania się na sprawdzian. Szybki i łatwy dostęp.

14 marzo 2024

Risposta di Sprawdzianiki.pl

Witamy Serdecznie dziękujemy za opinie , cieszymy się że nasze materiały są dla pani pomocne. Pozdrowienia 😎

Valutata 1 stelle su 5

Witam to jakieś chyba oszustwo…

Witam to jakieś chyba oszustwo zapłacilam i nie dostałam nic aby wydałam pieniądze i już jakiś czas i nic wogole nie dostaje kpiny 😥😑😞

13 febbraio 2024

Risposta di Sprawdzianiki.pl

Witamy serdecznie faktycznie błąd był po naszej stronie a dokładnie Operatora stąd status zamówienia się nie zmienił, bardzo prosimy o zmianę opinii i przepraszamy za problemy i niedogodności. Pozdrawiamy cieplutko zespół Sprawdzianiki.pl

Valutata 3 stelle su 5

Za te pieniądze spodziewałam się czegoś…

Za te pieniądze spodziewałam się czegoś lepszego. Myślę, że już nie skorzystam więcej.

16 gennaio 2024

Risposta di Sprawdzianiki.pl

Witamy serdecznie dziękujemy za opinię , zanim pani wystawi taką opinię może by pasowało się z nami skontaktować ? Prosimy o pilny kontakt z nami i o zmianę opinii . Pozdrawiamy Sprawdzianiki.pl

Super

Bardzo pomocne materiały

4 dicembre 2023

Witam dziękujemy za opinię 😎 Zapraszamy ponownie 👍

Sprawdziany są czytelne

Sprawdziany są czytelne, dziękuję za szybką i sprawną pomoc w usunięciu problemu

17 agosto 2023
Non scritta su invito

Risposta di Sprawdzianiki.pl

Dzień dobry jak możemy prosić prosimy o usunięcie poprzedniej opinii 🙂

Gorąca polecam, sprawnie

1 agosto 2023

Risposta di Sprawdzianiki.pl

Dobry wieczór przepraszamy za zainstniałą sytuację, napisaliśmy już emaila do pani w celu wyjaśnienia sytuacji mamy nadzieję że wspólnie dojdziemy do porozumienia i będzie pani zadowolona z naszych usług 🤕 Pozdrawiamy . Informujemy też że trustpilot nie chciał usunąć opinii bo 2 widzimy 2 opinie prosimy o nie przejmowanie się .

Great

Clear and very quick ordering process.

26 febbraio 2023

Risposta di Sprawdzianiki.pl

Dziękujemy za Opinię 😎 Cieszymy się że pani nasze materiały się podobają 😁 Pozdrawiamy i Zapraszamy Ponownie 👍😉

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più