Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Sport terapeut kursus er forbi og det var en uforglemmelig oplivelse. Tusinde tak for det nye kendskab og den viden, som supplerede basis kursus. Det var dejligt at mødes igen med mine tidlige... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Et fantastisk univers med masser af humor, overskud og ikke mindst en masse læring af kroppens og musklernes funktioner. Det hele bliver serveret på et fint fad af Jesper der med sin erfaring fr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fremragende undervisning der virker. Serveret med lige del humor og alvor og i tydelig billedsprog der printes ind på rygraden. Her bliver du klædt på til den virkelige verden indenfor massørfaget. Ka... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jesper/skolen er enestående ift. at få hold på deltagere og fagligt få alle igennem - uanset udgangspunkt - og i tillæg også personlig udvikling hvis man er indstillet på det. Forbered dig på en oplev... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Massaggio-terapista

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Sportskropskolen tilbyder dig 3 anerkendte og erhvervsrettede uddannelser til Eksamineret Massør/Sportsmassør, overbygningen til Eksamineret Sportsterapeut og muligheden for at blive registreret Massør efter Sundhedsstyrelsens regler som Eksamineret RAB Massage Terapeut og momsfritaget for dine behandlinger ved SKAT - Velkommen

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er eksamineret Sportsmassør og Sportsterapeut. Anbefale alle.

Sport terapeut kursus er forbi og det var en uforglemmelig oplivelse.
Tusinde tak for det nye kendskab og den viden, som supplerede basis kursus.
Det var dejligt at mødes igen med mine tidlige “klasse kammerater”, som besluttede for at gå videre med mig og hilse på de nye kursister.
Tak Kenneth for din professionelisme og kreativitet! Det var en fornøjelse at deltage i sport terapeut kursus og jeg kan godt anbefale det kursus til alle dem, som overveje at starte på en ny udannelse .

22 marzo 2021

God uddannelse

Jeg er sindsygt glad for at jeg valgte denne skole. Jeg søgte længe på nettet for at finde det rette sted. Sportskropskolen. Skolens lokaler har en god atmosfære, og plads til alle. Rene, pæne, indbydende og vedligeholdt lokaler. Men det der samler det hele er Jesper. En fantastisk underviser, som er 100% engageret i sit arbejde og fag. Han holder det på et godt niveau, men kan samtidig godt trække en masse viden og praktisk ud af kassen og udfordre alle på en positiv måde. Personligt synes jeg, at der var en god blanding af teori og praktisk. Der var en god fælles undervisning af alle, men samtidig kunne man føle, at hver i sær fik lidt personlig enkeltmands-undervisning. Dette især mhp. hvad og hvordan man ville bruge uddannelsen. En masse god brugbar teori og hands-on-praktisk uden for meget BS.

12 febbraio 2019

Jeg kan anbefale alle

Jeg kan anbefale alle, der har planer om at blive massøre, at tage uddannelsen på Sportskropsskolen!

Der er en enorm god balance i mellem det praktiske og teoretiske. Der bliver ikke brugt tid på at lære ting, du ikke kommer til at bruge efter endt uddannelse. Alt du lære på uddannelsen gøre du brug af så snart du er færdig. Det er tydeligt at se, at Jesper har styr på sine ting, og brænder for at lære fra sig. Man lære også om klinikdrift, hvilket er meget unikt og meget nyttigt!
Jeg har allerede tilmeldt mig andre af hans uddannelser og glæder mig helt vildt! 😊

6 febbraio 2019
Valutata 5 stelle su 5

Jeg er eksamineret Sportsmassør og…

Jeg er eksamineret Sportsmassør og Sportsterapeut fra Sportskropskolen og kan ikke andet end at give mine varmeste anbefalinger.

Undervisningen er professionelt udfordrende, hvor du lærer et solidt håndværk og får en masse nyttig viden med i bagagen. Desuden får du stimuleret dine sociale kompetencer og får en masse nyttig viden om psykologien bag effektiv behandling og god vejledning.af klienter. Alle forløb foregår i en dejlig uformel og konstruktiv tone, hvor såvel de højtråbende som de stille typer, bliver guidet godt gennem alle forløb.

Jesper brænder tydeligvis for at videregive sin enorme viden og erfaring, hvilket med sikkerhed vil medføre, at andre end mig uden tvivl vil få en positiv oplevelse og en masse nyttig viden.

5 febbraio 2019
Valutata 5 stelle su 5

Så er jeg blevet sportsmassør 👍👍

Så er jeg blevet sportsmassør, hos Jesper på sportskropskolen👍👍 👍

Sportskropskolen kan bare anbefales , hvis nogen får lyst til at blive massør..
Schandorff Jesper Undervisning kan virkelig få selv fysiologi og anatomi til at spændende😜

12 dicembre 2018

Kan kun anbefale Sportskropskolen

Kan kun anbefale Sportskropskolen. Uddannelsen som sportsmassør har været en stor oplevelse. Jeg glæder mig derfor også meget til at starte med overbygningen til sportsterapeut og kropsterapeut i foråret 2019.
Stor tak Sportskropskolen, Jesper samt de andre undervisere.

12 dicembre 2018
Valutata 5 stelle su 5

Sportsterapeut og sportsmassør på sportskropskolen.dk

Jeg har afsluttet to intensive uddannelsesforløb på sportskropskolen, som sportsmassør i oktober og nu som sportsterapeut. Sportsterapeuten sætter ligesom en sløjfe om forløbene og jeg føler mig yderst kompetent som skadesforebygger til mine sportsudøvende klienter.
Jesper er en dygtig underviser med stor viden som han heldigvis deler ud af. Undervisningen er kontant og hård på så fed og samtidig sjov en måde, hvor alt unødigt skæres væk og tiden bruges optimalt.
Jeg glæder mig til at hjælpe mine klienter- også med mine nye værktøjer.. Tak for et godt forløb.

11 aprile 2018

Hammer effektiv undervisning!

Jeg gik på intensiv holdet her i efteråret, og det var et super forløb.
Jesper som underviser, har en baggrund som gør at han kender de fleste mennesker bedre end de kender sig selv, og derfor kommer der hurtigt en kæft trit og retning i undervisningen. Det er helt klart effektivt når man skal lærer så meget som man gør på så kort tid, selv om nogen vil skulle vende sig til det. Men de fleste vil helt bestemt gå derfra med en overbevisning om at de kan gå ud og skabe en forretning dagen efter eksamen - mig selv inklusiv.
Tak til dig Jesper, for også at kunne lærer fra dig lidt ud over massagen.

De bedste hilsner,
Sebastian

24 ottobre 2017
Valutata 5 stelle su 5

I løbet af september 2017 deltog jeg på …

I løbet af september 2017 deltog jeg på 2 dages sportsmassør i Vejle.

Underviseren Jesper er en ildsjæl, som er yderst engageret, hvilket brænder igennem i undervisningen. Han formår at gøre det lidt kedelige læsestof spændende på en måde så man let husker det. Udover anatomi, fysiologi, praktisk lærende m.m. deler Jesper ligeledes sin viden omkring træning, de gyldne guldkorn og meget andet i forhold til det at virke som sportsmassør.

Jeg kan kun give min bedste anbefaling til Sportskropskolen, der levere en professionel uddannelse med højt niveau.

Sabine Hougaard - sportsmassør og hestemassør.

15 ottobre 2017

Kan varmt anbefales!!!

Kan varmt anbefales!!!
Jeg tog sportsmassøren i starten af august 2017! Og jeg var så glad og tilfreds, med undervisningen og det vi lærte! Jeg fik lyst til at lære mere! Så derfor tilmeldte jeg mig sportsterapeuten som jeg også lige er blevet færdig med! Jesper er en god og sjov underviser! Han formår at gøre selv de lidt kedelige ting sjove! Jeg kan kun anbefale det til alle som går med en massør gemt i maven� tusind tak Jesper og Amund!�

18 agosto 2017
Valutata 5 stelle su 5

En uddannelse man ikke fortryder 👏🏽

Jeg vil til enhver tid anbefale sportskropskolen til nye elever. Jeg er ekstremt glad for valget om at uddanne mig netop her.Jeg har stor respekt for måden hvorpå underviser Jesper forstår at kombinere humor og undervisning. Jeg har en enorm respekt for den måde man virkelig hver dag på skolen kan mærke hvor meget Jesper brænder for sig fag og det at lære det videre. Det gav mig som elev gejst og det satte tanker igang om hvordan jeg skulle anvende min uddannelse. Uddannelsen som sportsmassør har givet mig lysten til at lære mere.

Maria Jeppesen
Hirtshals

18 agosto 2017

ANBEFALING

ANBEFALING - JUNI 2017 - Jeg kan varmt anbefale Sportskropskolen og Sportsmassør uddannelsen! Jesper gør undervisningen spændende og formår at lære meget fra sig. Uddannelsen som sportsmassør har givet mig muligheden for at arbejde med lige det jeg elsker - nemlig sport og forebyggelse/behandling af sportsskader. Anatomi- og fysiologidelen har givet mig et bedre indblik i, hvorfor min krop reagerer som den gør og hvilken behandling der er optimal, når jeg træner så meget som jeg gør i mit erhverv som professionel håndboldspiller.

Stephanie Andersen
Ligamålmand i Silkeborg Voel og Sportsmassør

16 giugno 2017

Anbefaling Maj intensivt forløb

Anbefaling Maj intensivt forløb

Kære Jesper
Først og fremmest tusinde tak for et fantastisk forløb. Jeg har virkelig nydt de 14 dage på din sportskropsskole, hvor du fik mig til at tro på, at selv om man er kommet op i alderen, kan man sagtens lære massage/sports massage. Du har åbnet op for en helt ny verden, som jeg altid har drømt om at komme ind i - det er jeg dig evigt taknemmelig for.
Jeg kan på det kraftigste anbefale Jespers sportskropsskole, hvis du har lyst til at prøve kræfter af med sportsmassage.

Christian Læssøe ( Den gamle) Eksamineret massør / sportsmassør

Sendt fra min iPhone

29 maggio 2017

Hej Jesper

Hej Jesper.
Tusind tak for din gode måde at lære fra dig på. Super interessant forløb. Jeg kan kun give min bedste anbefaling. Har du lyst til at blive sportsmassør, så er SPORTSKROPSKOLEN det rigtige sted at tage hen. Selve forløbet under uddannelsen er lærerigt, hvis man som elev har lyst til selv at byde ind både med humor, indstilling og lysten til at lære."

M.v.h. Martin Kjær - Sportsmassør fra SPORTSKROPSKOLEN i Vejle

18 maggio 2017
Valutata 5 stelle su 5

Overvejer du at blive Sportsmassør, så vælg sportskropsskolen.

Jeg blev d. 18/12-2016 uddannet fysiurgisk Sportsmassør ved sportskropsskolen hos Jesper.
Da jeg altid har haft utrolig svært ved at gå i skole pga manglende koncentrationsevne, var det med forbehold at jeg startede på noget for mig, helt nyt.
Kroppens funktion og opbygning har i mange ord interesseret mig rigtig meget, men har tvivlet på mine egne evner til at holde fokus til at lærer det.
Du, Jesper, har en anderledes og utrolig lærerig og interessant måde at undervise på. Jeg har endnu ikke oplevet at en lærer har kunne fange min interesse og nysgerrighed som du har gjort det.
Tusind tak for at være inspirerende, og tak for alt du har lært fra dig.
Jeg føler mig klædt godt på og rustet til at springe ud i en ny og spændende verden.
Jeg er allerede tilmeldt sportsterapeuten og sportsfysisk træner i 2017 og ser meget frem til endnu mere viden og udfordring.

Sandra Bjerre, Sportsmassør

7 gennaio 2017

Uddannelse & Underviser af høj klasse

Kan kun varmt anbefale Sportskropskolen. Uddannelsen som sportsmassør har været en super oplevelse, hvor Jesper med sin dedikation og energi virkelig formår at putte en masse viden ind i hovedet på én på en spændende og lærerig måde. Derfor var det også kun naturligt for mig at tilmelde mig overbygningen til sportsterapeut som jeg allerede er i fuldt gang med hvor man virkelig får udvidet sin "værktøjskasse" og jeg glæder mig til at komme ud og kunne gøre brug af den viden.

Der skal lyde et kæmpe tak Sportskropskolen og Jesper for nogle fantastiske uddannelser.

Brian Nissen - Sportsmassør, Vejle, Okt. 2016

28 dicembre 2016
Valutata 4 stelle su 5

Sportsmassøruddannelse

Efter at have siddet på kontor i 30 år, tænkte jeg, at det var tid til at prøve noget andet. I 2014 tog jeg en yogalæreruddannelse, og derefter fik jeg lyst til at lærer kroppen endnu bedre at kende. I efteråret 2015 blev jeg anbefalet at tage en sportsmassøruddannelse. Jeg var ikke sikker på, at det var noget for mig at røre ved andre mennesker, men jeg gik alligevel på nette for at undersøge det nærmere. På nettet dukkede Sportskropskolen op, hvor der var åbent hus, som jeg så meldte mig til for at høre nærmere og møde underviseren Jesper.

Jesper er meget entusiastisk og brænder for det han laver; det har en smittende effekt, og jeg besluttede mig for at give det et skud. Jeg tilmeldte mig weekendholdet i efteråret 2016 og har netop bestået sportsmassøruddannelsen - og jeg synes, det er fantastisk at røre ved andre mennesker og give en god massage.

Uddannelsesforløbet har været meget inspirerende med Jespers viden omkring krop og sind. Jesper formår at få alle med. Jesper er proffesionel til fingerspidserne; kan til tider være hård og kontant, men også med plads til masser af humor, så det aldrig bliver kedeligt. Begynder panikken at brede sig over alt det, man skal kunne m.h.t. anatomi, fysiologi og massage, får Jesper hurtigt ro på igen, så man stille og roligt begynder at lære og tro på, at man nok skal komme igennem det. Det har været et fantastisk kursusforløb, og jeg kan varmt anbefale Sportskropskolen.

Skæbnen ville, at jeg blev fyret fra mit job efter 10 år, så nu vil jeg satse på en karriere som sportsmassør og yogalærer.

Anni Mathiesen, Sportsmassør

24 dicembre 2016

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più