Spisriktig.no Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,1

Svindel!!! Har blitt trukket for 3 uker med levering, bestilte til kjæresten min. Aldri fått noe som helst!! Sendt 6 mailer til kundeservice, aldri fått svar!! Har kansellert abbonement og blokkert de... Leggi di più

Jeg har bestilt en prøvepakke med leveringsdato 06.09.2025. Den har ikke kommet ennå.Jeg har heller ikke fått noe melding. Har prøvd å sende mail til kundeservice 2 gange uten å få kontakt med dem.Vet... Leggi di più

Not sure if the business is still running or not but I paid for an order and didn't receive it. I contacted customer service but got no answer. I managed to get my money back from my bank.

Deilig at jeg ikke må gjøre noe annet enn å varme maten! Passer veldig godt feks om jeg jobber hjemmefra, eller vil prioritere å leke med min datter. Maten var sunn, variert og barnevennlig og smake... Leggi di più

1. Consegna di pasti a domicilio

Vi hjelper deg å legge til rette for en forenklet hverdag med gode, sunne, matopplevelser til tross for en hektisk timeplan med sunne spiseklare middager.

Scarso

TrustScore 2 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

STYR UNNA

STYR UNNA! Maten er ok. Ikke mer enn det, men kundeservice er helt elendig! Jeg skrev inn postnummer og fikk beskjed om at de kunne levere hos meg. Kom ingen levering og kundeservice bare banner og sverter i telefonen og skylder på sjåførene. De er også rimelig spydige på chat i sosiale medier. Fortsatt ikke fått pengene tilbake etter to uker venting. NEI TAKK! (Etter at jeg skrev denne anmeldelsen ble jeg kontaktet på sosiale medier av dem. De mente det var lite snilt og legge ut en slik anmeldelse)

18 settembre 2020

Smakløs

Smakløs, grå og kjedelig mat. Bestilte 5 ulike retter.
Overhodet ikke som bildene på Instagram !
Ingen friske grønnsaker ! Små biter med selleri, gulrot og brokkoli som du knapt kunne se..
Rettene manglet også innholdsfortegnelse !

Varierende kvalitet og uforutsigbart

De fleste måltidene var gode og logistikken fungerte bra. Stort minus at det var avvik mellom måltidene i menyen på nettsiden og hva som ble levert, og at vi fikk flere identiske retter to uker etter hverandre. Matvarene avvek også til tider, feks har vi alltid fått hvit ris og ikke fullkornsris slik menyen sier. «Spaghetti carbonara»-retten med kyllingkjøttboller og en grønnsaksblanding med bla bambusskudd, kålrot og minimais var helt forferdelig, det kan dere virkelig ikke ta dere betalt for.

Alt i alt oppleves tjenesten som så uforutsigbar og med så varierende kvalitet at det p.t. ikke er aktuelt for oss å fortsette med tjenesten. Dette selvom flere av rettene har vært veldig gode (denne ukes kylling, svin og forrige ukes fisk har feks vært veldig gode).

Logo di Spisriktig.no

Risposta di Spisriktig.no

Hei
Tusen takk for tilbakemeldingen. Det skal normalt ikke være avvik mellom meny og levert. Men det kan forekomme at de går tomt for en rett, eller tilbehør, og da sender vi noe tilnærmet istedenfor ingenting. Men dette skjer ikke så ofte. Jeg skal ta dette videre med kjøkkenet angående risen.

Supert

Maten er fersk, den holder hele uka og smaker utrolig godt! Anbefaler pannekakene på det sterkeste!

Superfornøyd!

God mat som leveres uten forsinkelser. Det har aldri vært enklere å spise sunt!

16 settembre 2020

Elendig, får ikke produktene og de svarer ikke

Veldig bra konsept - dersom det hadde fungert. Jeg bestilte hos de 30 juli med avhending 11 august. Ble ringt like etter den datoen om at de var nødt å sende 17 august for å unngå at maten havnet på lager i helga. 17 august ble jeg oppringt om at de måtte sende neste uke fordi de trodde det måtte sendes innen kl 16, når det egentlig måtte sendes før kl 07. Helt ok det.

Tenkte å gi de en til sjanse til tross for dårlige anmeldelser her, men det har foreløpig ikke gitt resultater. De sendte selvfølgelig ikke 24 august heller. Har forsøkt å sende mail og melding på Facebook, men de svarer ikke. Ringer man til de får man bare beskjed om å ringe tilbake seinere. Fikk faktisk svar for litt over en uke siden, 31 august, da lovet de å sende mandag 7 september og at de skulle sende med ekstra mat i kassen. Har enda ikke fått melding om ventet pakke så regner med pakken enda ikke er sendt. Har ringt flere ganger i dag, blir enten lagt på eller satt på vent i en evighet før det legges på. Dette er utrolig dårlig, og slikt burde vært i orden før de i det hele tatt settet bedriften i gang. STYR UNNA!

8 settembre 2020

Sunt, variert, godt og enkelt :-)

Maten var sunn, variert og barnevennlig og smaker godt. For oss som spiser mye er det enkelt å ta 2 porsjoner eller legge til noe eget.
Opplevde veldig god service ifbm bestilling og maten kom på døren som avtalt til avtalt tid.

8 settembre 2020

Elendig kundeservice og lureri

Først klarer de ikke å levere første uken i Bodø, så ringer det en mann fra selskapet og beklager og sier at jeg kan få neste uke gratis og deretter bestemme meg for om jeg vil fortsette. Det takker jeg ja til. Nå har de sendt faktura på 2 uker og jeg skal ikke betale for noen a vde. Det purres vi noe som heter Dispute Resolution Klarna Bank AB og jeg har forklart saken, men nå fikk jeg purring nr. 2 der jeg må bevise dette via underlag. Jeg har kun en telefonsamtale der jeg ble lovet dette. ELENDIG kundeservice og er det noen jeg aldri betaler til, så er det de prøver å svindle/lure meg!

4 settembre 2020

Må prøves

God mat, perfekt tilberedt. Anbefales virkelig til de som har en hektisk hverdag, men fortsatt vil ha sunn mat.
Levering som avtalt, og god oppbevaring.

2 settembre 2020

Jeg har spist måltider fra Spisriktig…

Jeg har spist måltider fra Spisriktig jevnlig i 3 år nå. Må si at det er en fantastisk hjelp og tjeneste. Ikke alltid helt topp mat, men slik er det når man lager selv også. Eller er på restaurant. Noen ganger liker man det ikke.
Men stort sett er maten helt topp.

2 settembre 2020

Velg et annet firma!

Var fornøyd med første levering. Den andre leveringen kom ikke som avtalt. Kjedelig å vente hele søndag ettermiddag og kvelden på noe som ikke kommer og gjøre det samme dagen etter. Den kom faktisk kl. 19.00 kvelden etter og hadde mest sannsynlig ligget i bilen i et døgn.Kundeservice svarte at sjaføren ikke jobbet hos de lenger og at vi skulle få ny levering. Etter dette har jeg ikke hørt noe. Jeg har skrevet flere mailer og lagt ved bilder av maten jeg måtte kaste. Men fortsatt ikke svar. Dette er for meg uprofesjonelt og jeg fatter ikke at de ikke bare kan beklage og overføre pengene for maten og bli ferdig. Jeg kommer ikke til å gi meg før pengene er overført til min konto. Jeg som kunde har ikke fått den varen jeg har bestilt. Neste Mail blir med kopi til Forbrukerrådet og Mattilsynet.
Styr unna!

1 settembre 2020
Logo di Spisriktig.no

Risposta di Spisriktig.no

Hei
Vi har hatt mye trøbbel med de som kjørte for oss, som er byttet ut nå. De har forårsaket sene leveringer og leveringen dagen etter. Som igjen har sprengt vår kapasitet på kundeservice...
så vi beklager og skal se til at du får svar ikveld og ordner opp i dette. Beklager så mye.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd! Supergod mat og helt perfekt med en lavkarbopakke :D Har brukt spisriktig sikkert 6 måneder.. beste kvalitet på maten generellt av de som selger ferdigmat. Anbefales virkelig!

1 settembre 2020

Supert

Spisriktig leverer sunn og næringsrik mat. Jeg er veldig fornøyd med produktene jeg har mottat, og syns det er veldig lettvint å kunne få maten ”servert“ nesten ferdig etter en lang dag på jobb. Jeg syns man får mye mat for pengene, og at leveringen er rask, noe som er viktig for meg. Anbefales på det sterkeste.

31 agosto 2020

Like fornøyd hver gang

Har fått levert mat fra SpisRiktig i en god stund nå, og må si at jeg er meget fornøyd hver gang. Perfekt for folk som har hektiske dager, men samtidig ønsker noe sunt og godt i hverdagen. Dette er noe folk absolutt må smake, og garanterer at dere vil elske det like mye som meg. Anbefales på det sterkeste!

31 agosto 2020