HELT PERFEKT FIRMA..... Bestilte hos "SPISELIGE BUKETTER", en blandet buket med chokolade og lakrids, til min søns 50 - års fødselsdag, blev leveret punkligt til aftalte tid, og var helt fantastisk F... Leggi di più
Flotte buketter med lækkert slik/chokolade/andet. Nemt at vælge på hjemmesiden og få leveret hos modtager. Mangler at der på ordre modtagelsen står hvilken dato der leveres, så man ved man ikke har... Leggi di più
Innas spiselige buketter er simpelthen en fryd for sanserne! Hvis du er træt af almindelige blomsterbuketter, vil du med garanti glæde modtageren med disse spiselige buketter. At modtage en af Innas b... Leggi di più
Jeg har en medarbejder som grundet hans omfattende operation (åben kirurgi) lige var kommet hjem fra indlæggelse - han skulle selvfølgelig glædes med en spiselig buket… så jeg bestilte en fin bu... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche

Risposta di Spiselige Buketter
En ganske fin buket med slik.
En ganske fin buket med slik.
Den er flot og pakket godt og grundigt ned i en pakke så den ikke går i stykker.

smukt håndarbejde 😊
Så smukt håndarbejde 😊 bliver ikke sidste gang vi køber en buket.❤️

Risposta di Spiselige Buketter
Virkelig virkelig fine buketter og blev…
Virkelig virkelig fine buketter og blev leveret som aftalt.
Man skal være obs på at hvis man bestiller i weekenden bliver buketten først leveret om tirsdagen.

Genialt
Fantastisk. Kom selv med ideer, og buketten levede helt op til mine forventninger.

Risposta di Spiselige Buketter
Da jeg bestilte buketten stod der…
Da jeg bestilte buketten stod der levering dagen efter. I mailen efter købet går igennem står der intet om forventet levering.
Buketten skulle være kommet til min venindens 40 års fødselsdag, men leveres først efter 1 uge.
Det er virkelig dårlig service!

Meget lidt for pengene
Desværre startede det allerede ved levering, hvor der blot blev placeret en kasse ved hoveddøren - ikke den bedste overraskelse at skulle starte med at pakke den op, og bestemt ikke en levering, der er 85 kr. værd.
Desuden er der virkelig nærmest ingenting i. Det man ser på billederne, er alt det der er. På den buket som jeg havde købt, fremgår der ikke en gang vægt.
Slutteligt havde halvdelen af chokoladerne åbnet sig (formentligt) under transport, da de var klistret sammen med tape.

Fin buket
Fin buket. Men syntes ikke det var meget slik kun det ene lag. men gav smil på læben og nu har vi prøvet det😊

Risposta di Spiselige Buketter
Rigtig fin buket og hurtig levering
Rigtig fin buket og hurtig levering. Var spændt på om den levede op til mine forventninger, det gjorde den absolut. Ikke sidste gang jeg køber noget der.

Ikke pengene værd
Kan laves bedre, flottere og billigere selv. Mega skuffet.
"Buketten" blev bare sat i en kasse foran hoveddøren og lignede noget der var blevet smidt rundt med.

Risposta di Spiselige Buketter
Meget mindre slik i end man forventer…
Meget mindre slik i end man forventer til prisen og en længere leveringstid end forventet.

Risposta di Spiselige Buketter
Alt for dyrt iht hvad man får
Det er super flotte billeder af spiselige buketter. Fik bestilt en til en student. Den var flot. Men blev MEGET skuffet da vi skulle åbne den. Til den pris er det ikke værd at købe. Dyr buket med MEGET lidt indehold. Der er ikke mere slik mm end det som ses på toppen. Flot men ikke pengene værd.

Risposta di Spiselige Buketter
Billederne på hjemmesiden snyder meget…
Billederne på hjemmesiden snyder meget str. mæssigt. Alt for dyrt i forhold til hvad man får. Betalte over 400 kr for 20 stk lakrids og 3 chokolader som er sat fast med tandstikker i noget flamingo. Meget bedre selv at lave det.

Risposta di Spiselige Buketter
Syntes der er god behandling af…
Syntes der er god behandling af bestilling til levering

Helt faktisk oplevelse
Helt faktisk oplevelse - det skal jeg uden tvivl bruge igen og igen 👌🏼

Risposta di Spiselige Buketter
Fantastiske buketter som fuldt ud lever…
Fantastiske buketter som fuldt ud lever op til forventninger og som falder i rigtig god jord hos modtagerne.