Spillvert.no Recensioni 582

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Litt stive priser, lang responstid når noe er galt med server/noder. Og igjen lenge å vente hvis de tror saken er løst tar det gjerne omtrent et døgn før man får svar igjen. Absolutt. Ikke noe dår... Leggi di più

Veldig god hjelp! Fikk svar på flere spørsmål, hadde en del siden det er første gang jeg sette ropp en ARK server. Vil derimot legge inn et lite ønske: Måtte bruke mobilen for å fikse ting i panelet i... Leggi di più

Jeg har bare hatt gode erfaringer med Spillvert siden jeg brukte de for første gang i 2024. Kundeservicen er førsteklasses. Du får alltid rask respons på henvendelsene, det være seg kundestøtte el... Leggi di più

Support er veldig raske og enkle å ha med å gjøre. I tillegg er serverene etter min erfaring (5 tjenere) veldig gode og har generelt ikke opplevd problemer. Prisen er kanskje litt dyrere enn andre pla... Leggi di più

1. Fornitore di servizi di giochi al computer

Informazioni su Spillvert.no

Norges ledende tilbyder av voice- og gameservere.
Spillvert leverer servere innenfor mange sjangere (bl.a. Minecraft, ARK, CS:GO, Space Engineers, Rust, Dayz og 7 Days to Die) til klaner, eSport-lag, utdanningsinstitusjoner og vennegjenger.

En betydelig del av vår omsetning går tilbake til det norske spillmiljøet i form av sponsing. Vi er offisiell serverleverandør for Telialigaen i CS:GO hvor kampene direktesendes på VGTV. Den offisielle Prebz & Dennis Minecraft-serveren var i sin tid også hostet av Spillvert.

Vi stiller jevnlig med sponsormidler til digitale arrangementer som BITELIT, LoVe LAN, GalaxeLAN, Sørlanet og Zargate, for å nevne noen. I tillegg bidrar vi med ressurser og våre tjenester til den norske e-sport scenen.

Profesjonell tjeneste og support = fornøyde kunder.
Våre servere er standardisert på siste generasjon Intel Xeon / AMD Ryzen CPU-er, Enterprise NVMe SSD-disker og 10 GBit/s kobling mot internett. Vi har DDoS-sikrede servere plassert i Oslo og Tyskland for å sikre lav og stabil ping over hele Europa.

Vi har opparbeidet en solid kundeportefølje, og har tusenvis av norske og utenlandske daglige brukere på våre tjenester. Vår norske kundeservice sørger for at du får svar på dine spørsmål og hjelper til med eksperthjelp hver dag og hver kveld, hele året.

Velkommen til Spillvert!

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Pålitelig

God bestilingsprosess kjapt oppsett enkel access for å modifisere. Og har vært flinke på support med oppfølging på flere av serverene jeg har leid

4 dicembre 2023

bra leverandør

rask respons på bestilling, god kundeoppfølging, oversiktlige fakturaer, gode og stabile servere, enkelt å kansellere! første valget skulle jeg trenge en ny server i fremtiden :)

12 ottobre 2023

Network timeout hver helg…

Network timeout hver helg i perioden hvor de fleste spiller, også påstår de at ingen andre merker det.. Mistenker mer at folk gidder ikke når responsen er så enkel :/
Fungerer bra ellers i uka da :)

7 settembre 2023
Logo di Spillvert.no

Risposta di Spillvert.no

Hei Christian. Leit å høre at du fortsatt opplever problemer her. Det er selvfølgelig ikke sånn nettverket vårt kneler i helgene, som du beskriver her. Her må det være noe annet ...

I saken din (#607725) så spurte vi om du kunne gi beskjed dersom problemet ikke løste seg, så vi kunne prøve diverse tiltak. Vi fikk aldri noe svar fra deg, så saken ble automatisk lukket.

Jeg har nå gjenåpnet saken, og tar dialogen videre med deg i den.

Raskt og enkelt

Raskt og enkelt. En får styre serveren så og si selv. Med bl.a scripting og filene til spillet, samt modding. For å få en egen ønskelig og selvstendig spill opplevelse med andre på serveren. For vår del er det spillet Valheim dette gjelder. Og er stor fornøyd med det.

6 settembre 2023
Logo di Spillvert.no

Risposta di Spillvert.no

Tusen takk for din tilbakemelding, Odd Rainer! Gjerne send oss en melding med hva du ønsker vi kunne ha gjort bedre for å fortjene full score fra deg :-)

Anbefales 100%

Har ingenting negativt å si om spillvert. Skal jeg leie spillserver er det hit jeg går. Har hatt server hos disse noen år nå, er det problemer ordnes det raskt opp i :)

1 settembre 2023

null problem

null problem, lett å få refusjon hvis man ikke er fornøydm, hatt tjenester tidligere jeg har vært fornøyd med. anbefaler spillvert.no sterks

13 agosto 2023

Noen små irriterende hendelser. Bra for det meste.

Det er vanskelig å skille mellom hva som var et server-problem eller bare var en mod som var ustabil. Serveren jeg bruker har 12GB med ram, men det var fortsatt betydelig server lag hvis det var to personer som genererte nye deler av verden, spesielt i to forskjellige dimensjoner. Var ikke så overrasket på den fronten siden det er ganske forventet egentlig.
Har også hatt et problem med "[player] moved too quickly!" som teleporterer spilleren tilbake i tid og "server is running behind". Begge disse skjedde hovedsakelig når en spiller koblet til serveren. Serveren har bare maks hatt 4 spillere på samtidig, men den har flere ganger en "server timed out" krasj. Vi tror at det var en gjenstand som ble generert i visse kister som forårsaket det. Gikk fint så lenge vi unngikk de kistene.

Men i det store bildet har serveren vært stabil og vi har kunnet spillet uten forstyrrelser. Problemene har ikke vært så store at det ikke var verdt å leie serveren. Vet ikke om det bare var jeg som ikke så det opprinnelig, men det tok meg gode 20 minutter å finne ut at innloggingsinformasjonen til serverpanelet var sendt via epost. Men selve serverpanelet var fint å forstå og det var veldig enkelt å få det oppsettet jeg ville ha

8 giugno 2023