Litt stive priser, lang responstid når noe er galt med server/noder. Og igjen lenge å vente hvis de tror saken er løst tar det gjerne omtrent et døgn før man får svar igjen. Absolutt. Ikke noe dår... Leggi di più
Veldig god hjelp! Fikk svar på flere spørsmål, hadde en del siden det er første gang jeg sette ropp en ARK server. Vil derimot legge inn et lite ønske: Måtte bruke mobilen for å fikse ting i panelet i... Leggi di più
Jeg har bare hatt gode erfaringer med Spillvert siden jeg brukte de for første gang i 2024. Kundeservicen er førsteklasses. Du får alltid rask respons på henvendelsene, det være seg kundestøtte el... Leggi di più
Support er veldig raske og enkle å ha med å gjøre. I tillegg er serverene etter min erfaring (5 tjenere) veldig gode og har generelt ikke opplevd problemer. Prisen er kanskje litt dyrere enn andre pla... Leggi di più
Norvegia
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Absolutt. Ikke noe dårlig service å klage på, bortsett fra litt lang ventetid i en dialog. Så er selve servicen man får god.

Risposta di Spillvert.no
Gode og raske svar. Possitiv opplevelse så langt!
Elendig ytelse med konstant rubberbanding – dette for priser som burde tilsvart moderne og godt vedlikeholdt maskinvare.
Det som virkelig sjokkerte meg er supporten: Jeg sendte inn en ticket om rubberbanding, og de slettet den. Ingen svar, ingen løsning – bare borte. Kort tid etter dette ble ytelsen enda dårligere og serveren forsvant fra Rust.
Jeg mistenker at selskapet bevisst degraderer og ødelegger serverytelsen når de oppdager at en kunde er i ferd med å bytte leverandør.
Unngå.
Rask og bra server.
Utrolig lett å legge til modpacks.
Fikk god hjelp av kundeservice når det var noe jeg lurte på.
Easy, and fast customer support. Server panel is great, easy to navigate. Supports multiple users. Never had major issues with these guys! always helpfull. Usually have 2-8 players on 6-10 gb servers with mostly a smooth experience.
Ran into some issues with the server, but as always and as expected from Spillvert the support is always helpful and the servers are top quality when everything works :)
Syns det er litt tungvindt

Risposta di Spillvert.no
Raskt og enkelt, serveren var oppe etter typ 1 min, måtte stoppe og starte den et par ganger først... men var type 3 restart så var den oppe å har fungert fint

Risposta di Spillvert.no
De er veldig flinke. Svarer rask og hjelper å sette opp servere for nybegynnere.

Rask, effektiv og hjelpsom. Tusen takk, saken ble løst på 1 2 3 :D
Spillservere enkelt og raskt oppe! Billig og bra, med sykt bra ytelse!