Litt stive priser, lang responstid når noe er galt med server/noder. Og igjen lenge å vente hvis de tror saken er løst tar det gjerne omtrent et døgn før man får svar igjen. Absolutt. Ikke noe dår... Leggi di più
Veldig god hjelp! Fikk svar på flere spørsmål, hadde en del siden det er første gang jeg sette ropp en ARK server. Vil derimot legge inn et lite ønske: Måtte bruke mobilen for å fikse ting i panelet i... Leggi di più
Jeg har bare hatt gode erfaringer med Spillvert siden jeg brukte de for første gang i 2024. Kundeservicen er førsteklasses. Du får alltid rask respons på henvendelsene, det være seg kundestøtte el... Leggi di più
Support er veldig raske og enkle å ha med å gjøre. I tillegg er serverene etter min erfaring (5 tjenere) veldig gode og har generelt ikke opplevd problemer. Prisen er kanskje litt dyrere enn andre pla... Leggi di più
Norvegia
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Kjøpte 2 servere av denne aktøren, begge serverne fikk feilmelding i det jeg logget inn på kontrollpanelet. Har sendte flere mailer til kundeservice men ikke fått svar.. Anbefaler absolutt ikke Spillvert når det kommer til kjøp av servere. Pengene har de såklart fått da jeg ser dette er trekt fra konto, men produkt klarer de ikke å levere..

Risposta di Spillvert.no
Riktigt bra server utan lag och lätt att navigera sig runt i inställningarna
Enkel registrering.
Grei pris.
Server var oppe og gikk på sekunder.
Fin og enkel automatisert tjeneste, det var også lett å endre på innstillingene via dashboardet.
Enkel bestillingsprosess og stabil server. Kunne vert automatisk registrering av subdomene navn ved kjøp
Funker fjell. God service og enkelt grensesnitt for mindre smarte apekatter
alt funker som forventet og 10/10 support hvis du skulle trenge det!
Jeg har forsøkt å bestille 7dtd server 2 ganger.
Den første gangen var det krøll i kommunikasjonen mellom meg og vennegjengen som endte med at jeg og en annen bestilte server samtidig, jeg valgte da å ta bruk av deres åpent kjøp da serveren ikke engang ble logget på.
Den andre gangen bestilte jeg da experimental ble sluppet og tenkte å peise på med det på en fredagskveld. Dette ble det krøll med og serveren ville ikke funke i det hele tatt til slutt. Dette ble ordnet men ikke kjapt nok da vi ville spille helst med en gang. Dette endte selvsagt i at jeg bestilte fra noen andre der experimental funket med en gang.
Jeg skrev da en support melding der jeg ville kanselere og få pengene tilbake siden dette var ett problem fra deres side. Dette endte med at jeg fikk avslag på tilbakebetalingen da jeg allerede hadde benyttet meg av denne. Dette synes jeg er for dårlig når det skal funke rett ut av boksen så å si. Veldig skuffet og kommer ikke til å benytte meg av spillvert igjen. 2 stjerner for at de fikk fikset serveren relativt kjapt.
Brukt disse av og på etter behov i mer enn 10 år, aldri hatt en dårlig opplevelse. Utrolig lette å bruke, svarer raskt på spørsmål og er hjelpsomme. Helt fantastisk når man vil sette opp noe raskt for å spille med kompiser etc.
Veldig bra og stabile servere!
Kompetente folk på helpdesk.
Mistenker at de selv er gamere. ;)
Rask og god kundesupport, og tjenestene de leverer med spillnoder og konfigurasjon gjør det smertefritt å spinne opp servere.
God og rask service, pålitelig opplegg og stabil server. Fornøyd kunde i flere omganger, med forskjellige servere