I’ve noticed that the server becomes a bit unstable when a lot of players log in at the same time, and I had to contact support to get the memory upgraded. They resolved it the same day, but it would... Leggi di più

The system allows you to change a lot yourself through the control panel, and I like that I don’t have to wait for support for small adjustments. Sometimes the panel is a bit slow when loading maps an... Leggi di più

Without any notification, they added a traffic limit to 5 of my servers. I had previously used their services for six months, but I was forced to stop forever.

De svarer deg alltid vest det er noe du trenger hjelp til. Veldig bra kundeservice og servere ser ut til å fungere ganske bra! Er det noe du treng litt hjelpende hånd med, så får du svar d... Leggi di più

1. Fornitore di servizi di giochi al computer
  2. Negozio di videogiochi

SpillHosting.no - Norges ledende Spill Hosting leverandør Høy Kvalitet Teknologi Våre servere benytter den nyeste generasjonen av Intel Xeon CPU-er, kombinert med Enterprise NVMe SSDs, for å tilby deg lynrask og stabil spilling. Alle våre servere er DDoS-beskyttet og plassert i Norge for optimal tilkobling. Norsk Kundesupport Vi tilbyr kundeservice på norsk, tilgjengelig hver dag, hele året. Velkommen til SpillHosting.no Oppdag den ultimate spillopplevelsen med servere fra SpillHosting.no!

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Serveren fungerte ikke

Serveren fungerte ikke. Brukte 3 timer på Chat med deres kundeservice. De var kjempetrivelige men fant ikke ut av problemet. Ba om å få pengene tilbake og satte opp serveren hos noen andre i stedet.

14 marzo 2025

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi beklager virkelig at Arma Reforger-serveren din ikke fungerte som forventet, og at vi ikke klarte å løse problemet mens du var i kontakt med kundeservice.

Vi forstår at dette har vært en frustrerende opplevelse, spesielt når du har brukt tid på å feilsøke uten en løsning. Vi undersøker nå hva som gikk galt i dette tilfellet for å sikre at lignende problemer ikke oppstår i fremtiden.

Selv om vi gjerne skulle hatt deg som kunde videre, respekterer vi ditt valg om å bytte leverandør. Hvis du har noen ytterligere detaljer du ønsker å dele om problemet, vil det hjelpe oss med å forbedre våre tjenester fremover.

Igjen, vi beklager ulempene dette har medført, og vi setter pris på din tilbakemelding. Ta gjerne kontakt dersom det er noe vi kan gjøre for deg i fremtiden.

Vennlig hilsen,
SpillHosting

Fredrik - rask, vennelig og perfekt

Jeg har tenkt at jeg aldri ville greid å nå et kodemål nå om dagen, og Fredrik svarer som lynet - cirka under ett minutt hele tiden!
Igjen, han har gitt meg en kompensasjon som jeg var rettferdig med; heller enn å få tilbake pengene. Jeg har også støttet på mange problemer som Spillhosting sine ansatte må gjøre, men han har hjulpet meg med å fikse hvert eneste restriksjonert problem.
Han har greid så masse, som jeg visste ikke han hadde evnene til og han er alltid vennelig og alltid der meg.
Jeg ser Fredrik som den beste fra kundestøtten hittil. Det er en glede å bruke Spillhosting, med personvern på alvor.
Bottene har ikke blitt hacket på to måneder hittil, og jeg har nok ressurser til å skrive enda mer kode, slik at jeg slipper å bruke mye penger på ekstra ressurser som kan være unødvendige.

14 marzo 2025

Helt topp!!

Spill Hosting er helt topp! Rimelige priser, brukervennlig, lynrask ytelse og super hjelpsom kundestøtte. Perfekt for hosting med høy ytelse! 🌟

29 dicembre 2024

God pris og endnu bedre service

Var løbet tør for plads pga uansvarlig brug af et chunk-preloading plugin, skrev til support om jeg kunne lave rollback til før jeg kørte, men fik i stedet oppet lagerpladsen fra 25gb til 64gb. Simpelthen bare i orden service.

11 dicembre 2024

Lite fornøyd

21 novembre 2024

Hei Jens],
Vi setter pris på din tilbakemelding og beklager at du ikke er fornøyd. Vi ønsker gjerne å hjelpe deg, så vennligst kontakt oss via livechat hvis du trenger hjelp med noe. Vi er her for å løse eventuelle problemer du måtte ha.

Med vennlig hilsen,
SpillHosting.no

Finner ikke noe server som man har leid

Finner ikke noe server som man har leid

18 settembre 2024

Hei,
Beklager at du har problemer med å finne serveren din. Ta gjerne kontakt med oss via livechat på nettsiden vår eller send en e-post til kundesenter@spillhosting.no, så skal vi hjelpe deg med å løse dette så raskt som mulig.

Med vennlig hilsen,
SpillHosting.no

De svarer deg alltid vest det er noe du…

De svarer deg alltid vest det er noe du trenger hjelp til.

Veldig bra kundeservice og servere ser ut til å fungere ganske bra! Er det noe du treng litt hjelpende hånd med, så får du svar de ganske raskt. Gjerne med engang.

Helgene så kan du få svar under 1 time på ting. Å det er ikke noe man forvente så mye da.

Top tier til de for kunde service og server.

Med vennlig hilsen
Mine-King.com, server Eier