Mega hurtigt levering den kom efter 5 dage ikke arbejds dage men 5 normale dage og hvis man har brug for hjælp skal man kontakte ejeren på Facebook han er super flink og hjælper dig med dit problem el... Leggi di più

Vi har fået rigtig god og faglig hjælp i forbindelse med vores køb hos Kukurin Danmark. Michael var både utrolig rar og kompetent, og vi følte os trygge gennem hele processen. Han tog sig tid til at l... Leggi di più

En rigtigt god handel alt gik rigtigt fint, der var lige en smule vent men til deres forsvar skal siges jeg har bestilt i november hvor der nok også er en del andre der finder ud af de skal bruge vint... Leggi di più

1. Importatore
  2. Negozio di biciclette
  3. Servizio di e-commerce
  4. Rivenditore di scooter

Din eneste Danske KuKirin El-løbehjuls forhandler, med egen butik, lager, værksted og webshop | Find os på www.KuKirinRacing.dk | www.KuKirin.me

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Supergod service rigtig god forklaring…

Supergod service rigtig god forklaring om løbehjul hele vejen rundt og hvis der var det mindste så kunne vi altid skrive til ham og vi kunne altid komme med løbehjulet hvis der var noget galt så fandt vi ud af det meget positiv mand at snakke med

20 maggio 2025

Det er nu anden gang jeg handler med…

Det er nu anden gang jeg handler med Michael. Igen super god oplevelse, hurtig levering og fin gennemgang af løbehjulets funktioner. Der er ingen tvivl om, at han har god kendskab til de produkter han sælger og han forstår at vejlede i hvilket løbehjul som vil passe bedst til netop mit behov.

25 maggio 2025

Tak for handlen

Glad og tilfreds med handlen

9 maggio 2025

Risposta di Kukirin Danmark ApS

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, jeg er glad for at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med det hele 🙏🛴🧡

Perfekt og tryg købersoplevelse

Super flink, virkelig hjælpsom og tålmodig.
Hvis jeg skulle anbefale noget sted til service, generelle spørgsmål eller køb af løbehjul så ville det være her.

9 maggio 2025

Risposta di Kukirin Danmark ApS

Tusinde tak for de flotte ord, jeg er glad for at du har haft en god oplevelse 🙏🛴🧡

Venlig sælger, super produkt

Detaljeret forklaring omkring løbehjulet ved fremmøde.

Sælgeren er en ekspert på området og det er en super tryghed at have med sig.

Høj kvalitet af selve løbehjulet. Lever op til ens forventninger.

1 maggio 2025

Risposta di Kukirin Danmark ApS

Tusinde tak for dine fine ord 🙏

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds! Sød og rar og godt og handel med. Fin forklaring og god til at sætte en ind i tingene. God opleves! :)

24 aprile 2025

Risposta di Kukirin Danmark ApS

Tusinde tak, sikke en dejlig feedback 🙏

Intet mindre end 🤩

En af de bedste - hvis ikke den bedste - købsoplevelse jeg har haft.
Michael var superhjælpsom inden købet, hvor han brugte lang tid på at fortælle om fordele og ulemper ved de forskellige modeller.

Han har efter købet været i løbende kontakt med mig, for at sikre, at alt var som det skulle.

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Michael og spelling.dk…

13 aprile 2025

Risposta di Kukirin Danmark ApS

Kære Mikkel. Det varmer mit hjerte at læse din anmeldelse ❤️ Tusinde tak for de fine ord og det glæder mig at i har haft en rigtig god oplevelse. Jeg står fortsat klar til at supportere jer 🛴☺️👌

Mega god service og generelt bare et…

Mega god service og generelt bare et godt sted at købe el løbehjul

6 aprile 2025

Risposta di Kukirin Danmark ApS

Tusinde tak for de fine ord Otto, jeg er glad for at vide at du har haft en god købsoplevelse 🛴🧡

Du får uden tvivl den bedste service

Du får uden tvivl den bedste service, Ved at handle hos Spelling.dk
Han Er virkelig god til hjælpe, vejlede og yder 100% den bedste service, virkelig hurtigt til at svarer på spørgsmål og hjælpe med at løse problemet, Hvis man skulle være så uheldig. Så han får uden tvivl
⭐⭐⭐⭐⭐ af mig og min søn
Du kan trygt handle her 👌

28 marzo 2025

Risposta di Kukirin Danmark ApS

Tusinde tak er enormt glad for at både din søn og dig har følt jer trygge gennem hele processen 🙏🛴🧡

Super produkt og kanon service 💪💪

Super fin vejledning og instruktion . Så god service får man ikke i en rigtig butik. Jeg siger mange tak for handlen og din venlige og hjælpsommme måde at være på.
Vh tina

25 marzo 2025

Kære Tina

Hvor er det skønt at vide at du er glad for dit køb og ikke mindst hele oplevelsen med at handle med mig 🙏🛴🧡

Tak fordi du valgte at købe Kukirin hos mig og jeg står altid klar til at hjælpe dig i fremtiden også 🛴

Venlig hilsen,
Kukirin Racing Team,
Michael

God kvalitet & Service

God kvalitet og god service - sætter stor fokus på, at man som kunde, skal føle sig velkommen - der er intet, at være nervøs for, omkring køb ved denne virksomhed. Er sikker på, at du som kunde har ro i maven, når man handler her. Tak for handlen, og den gode service!

21 marzo 2025

El løbehjul spelling.dk

Her får du ekstraordinær service, der eksisterer ikke mange forretninger i dagens Danmark der går så meget op i deres kunder. Jeg købte en G2 Pro Max. Lidt snakken frem og tilbage og produktet var leveret 1 time senere, det er imponerende og siger alt om denne forretning. Absolut ikke sidste gang jeg handler her og vil opfordre andre til at gøre det samme. Og ja kvaliteten på hans produkter er også bare tip top, intet at komme efter. Og han sætter dig 100% ind hvordan dit nye løbehjul fungere så man trygt kan race afsted på de fede løbehjul.

15 marzo 2025

Risposta di Kukirin Danmark ApS

Tusinde tak for de flotte ord, det er vigtigt for mig at vide at du har følt dig godt behandlet hele vejen igennem forløbet 🙏 Og ligeså skønt er det, at produktet lever op til hvad jeg har fortalt. Tak fordi du valgte at købe Kukirin hos mig og husk jeg er kun en besked væk, hvis du skal have support til din nye bedste ven ☺️🛴🧡

Venlige hilsner
fra Kukirin Racing Team,
Michael

you are dumb

you cant talk

18 febbraio 2025

Dear Mr. Dumb

I’m very sorry to read your ‘extensive’ review it’s obvious that you had a very bad experience, somewhere.

But I’m very pleased to let you know that your bad experience isn’t in anyway related to my business 😅👌

I’ve flagged your review for being false and for removal.

Should you disagree in anything, then please follow the request you’ve already received, to provide your name, address and a legit order reference or evidence of a real experience tied to this business.

Please keep in mind that Trustpilot is build on consumer trust and honesty. If trust and honesty stops being the driver when making reviews, then the value of ratings are being compromised and that will punish every honest consumer as well as business fighting for keeping Trustpilot a believable trustworthy everyday tool for assessment before interacting or buying with a vendor.

Trolling or bullying businesses and individuals for fun via Trustpilot is very distasteful and will lead the quality that Trustpilot constantly is trying to provide, to slowly be eroded by distrust.

Kindly Regards
Spelling.dk

Rigtig god og hurtig kommunikation

Rigtig god og hurtig kommunikation. Fortæller og viser hvad produktet kan ved afhentning. Hjælper når uheldet er ude ved at se varen igennem og bestille reservedele. Man kan altid skrive og ringe og der er hurtig svar og hjælp. Vil anbefale til andre.

13 febbraio 2025

Risposta di Kukirin Danmark ApS

Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for mig at vide i har været glade for hele købsoplevelsen og at i stadig oplever en god service og responstid efter købet ☺️

The best sealer

Michel is an extraordinary seller

8 febbraio 2025

Risposta di Kukirin Danmark ApS

Thanks a lot I’m very pleased to know that I met your expectations and that your happy with your choice of scooter 🙏 I’m always there for support just reach out ☺️

Ride safe 🪖

Kunne ikke være bedre service

Kunne ikke være bedre service! God til og forklare en hvordan de forskellige ting fungere skarp pris kan helt klart anbefale og købe løbehjul ved ham klasse service!

24 gennaio 2025

Risposta di Kukirin Danmark ApS

Tusinde tak Mikkel for den flotte anmeldelse og glad for at du er tilfreds med dit Kukirin G2 og hele købsoplevelsen. Jeg står altid klar til at servicere dig igen ☺️🤝

It is perfect el scooter

It is perfect el scooter
I am very happy
Thanks for all

19 gennaio 2025

Risposta di Kukirin Danmark ApS

Thank you very much I’m so pleased that you are happy with the choice of Kukirin G2 ☺️ and I’m always ready to provide you with any form of question or aftersales related issues, please send an email in any case help is needed 👌