Mega hurtigt levering den kom efter 5 dage ikke arbejds dage men 5 normale dage og hvis man har brug for hjælp skal man kontakte ejeren på Facebook han er super flink og hjælper dig med dit problem el... Leggi di più
Her får du ekstraordinær service, der eksisterer ikke mange forretninger i dagens Danmark der går så meget op i deres kunder. Jeg købte en G2 Pro Max. Lidt snakken frem og tilbage og produktet var lev... Leggi di più
En rigtigt god handel alt gik rigtigt fint, der var lige en smule vent men til deres forsvar skal siges jeg har bestilt i november hvor der nok også er en del andre der finder ud af de skal bruge vint... Leggi di più
Din eneste Danske KuKirin El-løbehjuls forhandler, med egen butik, lager, værksted og webshop | Find os på www.KuKirinRacing.dk | www.KuKirin.me
Hadsundvej 381C, 9260, Gistrup, Danimarca
- info@KukirinRacing.dk
- spelling.dk
Legendarisk side
Mega hurtigt levering den kom efter 5 dage ikke arbejds dage men 5 normale dage og hvis man har brug for hjælp skal man kontakte ejeren på Facebook han er super flink og hjælper dig med dit problem eller spørgsmål
Meget venlig og rart sted og handle
Meget venlig og rart sted og handle. Fik en masse informationer om produktet.
Super service og god kvalitet
Rigtig god service og hurtig handel og løbehjulet er perfekt og rigtig god kvalitet. Kan kun anbefale at handle med Michael.
Kan godt anbefales 😀🛴
Kan godt anbefales 😀🛴
Kukirin er meget løbehjul til en meget rimeligt pris😊
God og ærlig rådgivning fra sælgeren
God og ærlig rådgivning fra sælgeren. Bestemt en god købsoplevelse, der kan anbefales til andre.
Hurtig og effektiv service
Michael svarede hurtigt tilbage på mail.
Tingene blev sendt hurtigt og vi havde vores dele efter kort tid.
Det betyder noget for en utålmodig teenager👍😊.
Så fem store stjerner.
Og vi ved, hvor vi skal henvende os, hvis vi mangler viden om løbehjul👍
God handler
God mand han er god til at handle med en og han er god til at fortælle om produktet/regler
En rigtigt god handel alt gik rigtigt…
En rigtigt god handel alt gik rigtigt fint, der var lige en smule vent men til deres forsvar skal siges jeg har bestilt i november hvor der nok også er en del andre der finder ud af de skal bruge vinterhjul 👍🏽
God service hele vejen igennem
God service hele vejen igennem, lige fra første kontakt til leveringen af løbehjulet
Rigtig fint sted at handle el løbehjul
Rigtig fint sted at handle el løbehjul. Super god introduktion og fedt at man kan få hjælp til rep og ekstraudstyr. Bedste anbefaling herfra. Mvh Jesper og Christoffer.
Vi har fået rigtig god og faglig hjælp…
Vi har fået rigtig god og faglig hjælp i forbindelse med vores køb hos Kukurin Danmark. Michael var både utrolig rar og kompetent, og vi følte os trygge gennem hele processen. Han tog sig tid til at lytte til vores behov og gav professionel vejledning, så vi endte med det helt rigtige løbehjul til sønnen. Han er super glad! Vi kan varmt anbefale Kukurin Danmark til andre, der ønsker god service og høj faglighed.
Vi havde en rigtig god oplevelse
Vi havde en rigtig god oplevelse, da vi købte en G2 hos Kukirin Danmark.
God og ærlig info om produktet.
Jeg vil helt klart anbefale at handle dèr.
Utrolig god service da der skulle…
Utrolig god service da der skulle skiftes bremser. Top professionelt , og løsnningsorienteret da det viste sig det ikke kunne nåes til tiden , så fik en løsnning så sønnike blev glad.
Kan varmt anbefale både køb og eftersalgs processen man bliver hjulpet utroligt godt både under køb og med den efterfølgende service!
Meget flot service og support
Jeg købte et Kukirin A1 og er super glad for det. Jeg har været lidt uheldig med skivebremserne, som skal justeres for at spille max, men indehaver Michael har ydet meget flot service og supporten har været upåklagelig hele vejen igennem. Kan kun anbefale at købe herfra.