Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte en vare d. 6. juli 2025. Endnu ikke modtaget d. 12. august. Har sendt to mails i perioden som ikke bliver besvaret. Det anførte tlf.-nummer virker ikke.

Valutata 1 stelle su 5

Har købt varer ved dem men kan ikke få laderen til at virke OG DE SVARER IKKE PÅ MAIL OG TAGER HELLER IKKE DERES TELEFON SÅ IKKE ET STED MAN SKAL HANDLE VIL LIGE SKRIVE DET PÅ MINE SIDER PÅ FACEBOOK

Valutata 5 stelle su 5

Uovertruffen kundeservice!. Jeg havde ikke handlet hos speedhobby.dk før, men jeg ringede ind til dem da jeg skulle høre om en specifik reservedel som ikke var på lager. Jeg fik at vide at den var på... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Købte en fjernstyret bil til min datter i julegave. Der var længere leveringstid end nævnt, men de var gode til at give information herom. Det viste sig desværre, at bilen fik en defekt. Tog kontakt... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4. Negozio di articoli da regalo
  5. Negozio di modellini
  6. Negozio di giocattoli

Scritti dall'azienda

Speedhobby er specialiserede i fjernstyrede biler og produkter i høj kvalitet, fra kendte mærker som HPI Racing, Tamiya, Kyosho, Hobbywing, BLACKZON, Maverick, TEC-TOY og mange flere. Vi er dedikerede til at give vores kunder de bedste RC oplevelser ved at tilbyde de førende produkter på markedet og den bedste kundeservice. Herudover sælger Speedhobby også modelfly, modelskibe, modelkampvogne og modelbiler. Som det nyeste er Speedhobby begyndt at sælge tilbehør til kreativ hobby samt eldrevne køretøjer til børn. Vi sætter kundeservice i højsædet, så har du brug for hjælp sidder vores kompetente kundeservice klar til at hjælpe dig med ethvert spørgsmål, både telefonisk på hverdage mellem 9-15 samt livechatten på vores website fra 8-23 alle dage - også i weekenden!

Informazioni di contatto

Perfekt service.

14 agosto 2024

Hej Brian,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er superglade for at du har haft en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at servicere dig igen i fremtiden! 🏎️💨

Super god service

Takker for super god og hurtig service

5 agosto 2024

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god service hos os, og ser frem til at kunne yde ligeså god assistance næste gang.

Super venlige

Super venlige. Og hjælper gerne alt det de kan. Det er klart et klik værd og besøg deres side eller ring og snak med dem.

29 luglio 2024

Hej Morten,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi elsker at hjælpe hvor vi kan. Vi siger tak for at dele din positive oplevelse hos os og glæder os til at se dig i butikken igen. 🤝🏽🏎️💨

Valutata 5 stelle su 5

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering.
Jeg er super glad for den gode service og den hurtige levering, man kan ikke andet end at give 5 stjerner. Mange tak og jeg vender 100% tilbage igen og køber herfra, kan varmt anbefales!

4 agosto 2024

Hej Kevin,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og ser frem til at have dig tilbage i butikken igen. 🏎️💨

Super fantastisk service 👍👍👍

Super fantastisk service 👍👍👍
Bestilte her søndag aften en fjernstyret bil og batteripakke. Der kom kort tid efter en mail fra Daniel, at de desværre ikke havde den i den ønskede farve. Der var to andre farver at vælge imellem. Han rettede farven og fandt en god pris på et sæt ekstra batterier 👍👍
Dæleme en hamrende god service en søndag aften 👏👏👏👏

21 luglio 2024

Hej Allan,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er så glade for at du har været tilfreds med vores service.

Vi håber at du bliver glad for din nye vogn! 🏎️💨

Fantastisk oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er butikker som denne vi mangler flere af her hjemme! FORRYGENDE service, lynhurtig kundeservice. Fantastisk RC maskine leveret på under 24 timer, et uheld allerede på første dagen men her igen fantastisk service og fluks er reservedelene på vej så den kan komme ud og køre allerede dagen efter igen. Kæmpe anbefaling her fra og bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Speedhobby 🛻💨

15 luglio 2024

Hej Kristian,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi bliver SÅ glade, når vi hører hvor tilfreds du har været med vores service.

Vi krydser fingre for at der ikke sker flere uheld i nærmeste fremtid! 🏎️💨

10/10

De var hurtig til og sende min pakke og produktet matcher beskrivelsen generalt bar en fantastisk oplevelse

30 giugno 2024

Hej Noah,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er SÅ glade for at du synes om din nye Carson og at du har været tilfreds med vores service!

Fremragende service.

Fremragende service.
Snakkede med en ung fyr over telefonen og han var så flink, service i top og fik mine vare meget hurtigt ✅

Klar anbefaling herfra, vil klart handle med jer igen i fremtiden.

20 giugno 2024

Hej Tobias,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for din positive oplevelse hos os, og ser frem til at assistere dig igen i fremtiden! ⚒️

Valutata 5 stelle su 5

kom meget hurtigt glæder mig til at…

kom meget hurtigt glæder mig til at montere tingene på service er virkelig god
de hjælper med at finde gode ting som man mangler
derfor giver jeg dem 5/5

7 giugno 2024

Hej Bastian,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du har været tilfreds med din seneste oplevelse hos os.

Vi bestræber os på altid at yde verdensklasse service, og vi er taknemmelige for at du har givet dig tid til at fortælle os om din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Købte min første RC her og er super…

Købte min første RC her og er super tilfreds. Kommer helt klart tilbage når jeg skal opgradere til noget lidt videre😄

4 giugno 2024

Hej Noah,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit første RC-køb. Vi glæder os til at høre hvolke opgraderinger du finder på! 🔝🆙

Altid go service

Super flink! Man får altid en god service.

5 giugno 2024

Hej Emil,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores service, og ser frem til at assistere dig igen i fremtiden! ⚒️

Valutata 5 stelle su 5

Utroligt flinke mennesker og en god oplevelse herfra!

Kundeservicen var en fornøjelse, de svarede utroligt hurtigt og kunne hjælpe mig med alle mine spørgsmål, meget professionelt. Udvalget på deres hjemmeside er utrolig stort og hjemmesiden er i det hele taget utrolig nem at navigere rundt i. Modtog også min ordre til tiden og der hele fungerede bare.

Overordnet set en rigtig god oplevelse, jeg kommer i hvertfald igen!

10 stjerner herfra. Fortsæt det gode arbejde!

3 giugno 2024

Hej Markus,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er beærede over at du har haft en god oplevelse hos os, og vi ser frem til at hjælpe dig en anden god gang! 🏎️💨

Fin virksomhed

2 giugno 2024

Hej Mark,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os!

Valutata 5 stelle su 5

Speedhobby.dk er den ultimative…

Speedhobby.dk er den ultimative destination for entusiaster af radiostyrede biler. Deres imponerende udvalg af produkter dækker alt fra begyndermodeller til avancerede, højtydende biler, som vil tilfredsstille selv de mest kræsne hobbyister.

Kvaliteten af de radiobiler, som Speedhobby.dk tilbyder, er uovertruffen. Hver bil er bygget med præcision og holdbarhed, hvilket sikrer mange timers underholdning og adrenalinpumpende kørsel. Sortimentet inkluderer kendte mærker og de nyeste modeller, hvilket gør det nemt at finde præcis det, man søger.

Servicen hos Speedhobby.dk er enestående. Deres venlige og fagligt kompetente kundesupport er altid klar til at yde personlig rådgivning og vejledning. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren kører, kan du forvente professionel service og værdifulde tips, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din hobby.

Priserne er konkurrencedygtige, og der er ofte gode tilbud og kampagner, hvilket gør det muligt at få kvalitetsprodukter til rimelige priser. Derudover er leveringen hurtig og pålidelig, så du kan komme i gang med din nye bil uden unødvendig ventetid.

Speedhobby.dk gør det let og bekvemt at handle online med en brugervenlig hjemmeside, der gør det enkelt at finde og bestille det rette udstyr. Med deres brede udvalg, høje kvalitetsstandarder og førsteklasses kundeservice, er Speedhobby.dk en fremragende webshop for alle, der elsker radiostyrede biler. Det er et sted, jeg varmt kan anbefale.

22 maggio 2024

Hej Özgür,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er virkelig glade for din oplevelse hos Speedhobby, og vi ser frem til at kunne assistere dig igen i fremtiden! 🚗💨

Valutata 1 stelle su 5

Syns meget dårlig kundeservice deres kundeservice er meget…

Syns deres kundeservice er meget dårlig.
Købte en bil i Marts hvor jeg købte trailer og lys til det hele men har ikke kunne få lys på traileren til og virke skrev så til dem den 23 marts fik så at vide jeg skulle sende billeder af det. Det gjorde jeg så et par dage efter. Nu skriver vi den 1 maj og har ikke hørt noget fra dem siden selvom jeg har skrevet til dem igen for og høre men ingen svar.

23 marzo 2024

Hej Jesper,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg har efterspurgt nogle detaljer på dit køb, men du er desværre endnu ikke vendt retur på denne.

Speedhobby.dk har fået nye ejere d. 24. maj 2024, så vi har ikke haft mulighed for at kunne assistere dig i tiden før vores overtagelse.

Hvis du stadig oplever udfordringer med lyset til traileren, er du mere end velkommen til at sende os en mail på kontakt@speedhobby.dk - så får vi kigget og fundet en løsning på det.

Vi bestræber os på at yde en sublim kundeservice, men må erkende at tiden er løbet fra os til at kunne svare på din Trustpilot-anmeldelse hvilket er beklageligt.

Vi ser frem til at kunne assistere dig.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più