Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte en vare d. 6. juli 2025. Endnu ikke modtaget d. 12. august. Har sendt to mails i perioden som ikke bliver besvaret. Det anførte tlf.-nummer virker ikke.

Valutata 1 stelle su 5

Har købt varer ved dem men kan ikke få laderen til at virke OG DE SVARER IKKE PÅ MAIL OG TAGER HELLER IKKE DERES TELEFON SÅ IKKE ET STED MAN SKAL HANDLE VIL LIGE SKRIVE DET PÅ MINE SIDER PÅ FACEBOOK

Valutata 5 stelle su 5

Uovertruffen kundeservice!. Jeg havde ikke handlet hos speedhobby.dk før, men jeg ringede ind til dem da jeg skulle høre om en specifik reservedel som ikke var på lager. Jeg fik at vide at den var på... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4. Negozio di articoli da regalo
  5. Negozio di modellini
  6. Negozio di giocattoli

Scritti dall'azienda

Speedhobby er specialiserede i fjernstyrede biler og produkter i høj kvalitet, fra kendte mærker som HPI Racing, Tamiya, Kyosho, Hobbywing, BLACKZON, Maverick, TEC-TOY og mange flere. Vi er dedikerede til at give vores kunder de bedste RC oplevelser ved at tilbyde de førende produkter på markedet og den bedste kundeservice. Herudover sælger Speedhobby også modelfly, modelskibe, modelkampvogne og modelbiler. Som det nyeste er Speedhobby begyndt at sælge tilbehør til kreativ hobby samt eldrevne køretøjer til børn. Vi sætter kundeservice i højsædet, så har du brug for hjælp sidder vores kompetente kundeservice klar til at hjælpe dig med ethvert spørgsmål, både telefonisk på hverdage mellem 9-15 samt livechatten på vores website fra 8-23 alle dage - også i weekenden!

Informazioni di contatto

Ha risposto al 4% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service og super…

Rigtig god service og super behjælpelige med at finde de varer man mangler.

27 gennaio 2025

Hej Emre,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, og ser frem til at kunne betjene dig igen fremtidigt.

Positiv oplevelse.

God hjemmeside. Hurtig ordreafvikling. Gode priser. God og sikker forsendelse. I gør det godt.

25 gennaio 2025

Hej Preben,

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig svar på henvemdelse og to…

Super hurtig svar på henvemdelse og to dages levering. Mange tak :-)

14 gennaio 2025

Hej Jonas,

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte lidt ting og sager

Bestilte lidt ting og sager efter julen. Grundet nytår samt at varerne var på lager ved leverandører kom de forholdsvis hurtigt.

29 dicembre 2024

Hej Kim,

Valutata 5 stelle su 5

Super god service og mega fleksible

Super god service og mega fleksible, Duran er alletiders og utrolig hjælpsom. Mine varmeste anbefalinger her fra.

12 gennaio 2025

Hej Kasper,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er superhlade for at du har haft en god oplevelse hos os, og ser frem til at kunne hjælpe dig med dit næste projekt! 🚗💨

Godt og effektivt serviceniveau

Jeg fik en PaintShaker I fødselsdagsgave fra speedhobby, dog havde denne en løs forbindelse og virkede ikke efter hensigten.
Jeg skrev en mail og fik svar allerede 16 minutter efter afsendelse. (OBS, tidspunktet her er omkring 17:30)

Jeg bliver både ønsket god fødselsdag og får af vide der vil blive taget hånd om det hurtigst muligt, samt at der udvises en interesse for, hvad jeg skal bruge produktet til. (Det er jeg personligt fan af)

Allerede dagen efter først på formiddagen (altså kun omkring 16 timer efter jeg har skrevet mailen, natten inkluderet) får jeg et svar om at tingene er gået i orden og der vil blive sendt et nyt produkt.

God og hurtig service.

9 gennaio 2025

Hej Chris,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og selvfølgelig kede af den ødelagte Paint Shaker.

Vi ser frem til at kunne betjene dig igen fremtidigt.

Mine varmeste anbefalinger

Købte en fjernstyret bil til min datter i julegave. Der var længere leveringstid end nævnt, men de var gode til at give information herom. Det viste sig desværre, at bilen fik en defekt. Tog kontakt til dem, med en video om denne defekt. De kontaktede producenten og nu har jeg lige fået en mail, om at der kommer en ny bil uden beregning.

Speedhobby får min varmeste anbefalinger. Et yderst behagelig sted at handle.

9 gennaio 2025

Hej Majbritt,

Mange tak for din anmeldelse.

Øv med bilen - vi er glade for at der kom en løsning på udfordringen. Vi håber at den nye bil virker som den skal :-)

Rigtig god dag.

God rc hobby butik

Godt udvalg, hurtig levering og god service.

30 dicembre 2024

Hej Tim,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og ser frem til fremtidigt at kunne betjene dig igen.

Super venlig chat support

Super venlig chat support, der er klar til at hjælpe dig i gang med dit køb.

29 dicembre 2024

Hej Christian,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og ser frem til at kunne betjene dig igen fremtidigt.

Uovertruffet service!

Uovertruffet service!

Jeg var sent ude med gaverne, men det fik Speedhobby styr på sammen med hurtig levering og lynhurtig kundeservice. Tak! 👍

23 dicembre 2024

Hej Isa,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at der kom styr på gaverne, og ser frem til at kunne betjene dig igen fremtidigt 😃

Super god service 👍

24 novembre 2024

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og ser frem til at kunne betjene dig igen fremtidigt 🏎️💨

Valutata 5 stelle su 5

Speedhobby er den bedste danske…

Speedhobby er den bedste danske RC-butik - og ja den er bare det bedre end de andre gode danske butikker. Fik et super tilbud på en Tamiya lastbil som kunne matche nogle af Tysklands bedste priser på Tamiya rc lastbiler her på Black Friday. Det vildeste er at deres chat er åben fra 8 morgen til 23 aften, og der er lynhurtig svar. Tak for super service og god shop.

26 novembre 2024

Hej René!

Mange tak for din anmeldelse.

Det varmer virkelig, at du er glad for vores service, og vi håber at du bliver superglad for din nye Tamiya lastbil 🚛💨

God fornøjelse med byggeriet, vi glæder os til at se resultatet!

God og hurtig handel 🙂

God og hurtig handel 🙂

3 dicembre 2024

Hej Per,

25 novembre 2024

Hej Mikkel,

Mange tak for din anmeldelse 🚗💨

Stjerner herfra

Fantastisk godt sted. Virkelig god kundeservice. Kan varmt anbefales.

30 ottobre 2024

Hej Anna,

Hurtige svar

Hurtige svar, og god service

28 ottobre 2024

Hej Thomas,

Leveringstiden er hurtige

Leveringstiden er hurtige, og produkterne ankommer godt pakket. Kundeservicen er også i top; de svarer hurtigt på henvendelser og hjælper med spørgsmål. Priserne er konkurrencedygtige, og der er ofte gode tilbud at finde. Kan varmt anbefales:)

29 ottobre 2024

Hej Emilia,

Hej Tommy,

Valutata 5 stelle su 5

Super service og hurtig levering hver…

Super service og hurtig levering hver gang 👌

27 settembre 2024

Hej Michael,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft nogle gode oplevelser hos os, og ser altid frem til at kunne betjene dig! 🏎️💨

Valutata 5 stelle su 5

Ekstremt hurtig (og rigtig god) service…

Ekstremt hurtig (og rigtig god) service på chatten selvom man er sent ude om eftermiddagen/aftenen.

Massere dele og billige priser ift. mange konkurrenter.

15 ottobre 2024

Hej Jakob,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har været tilfreds med den service, som du har fået hos os. Vi ser frem til at kunne betjene dig igen en anden god gang. 🏁

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più