Specialrammer Recensioni 66

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Fremragende service/vejledning. Vores tilsendte varer er blevet det fineste resultat. Er taknemmelig for at de gør sig umage med produktet og pakker det så ansvarlig ind, når det skal fragtes.

Rammerne var i rigtig fin kvalitet. Dejligt at passepartouten allerede var sat i rammen, så de ikke blev bøjede eller fik slået hjørnerne. Priserne var rigtig gode, og kundeservice svarede hurtigt på... Leggi di più

Fik lavet en del passepartouts - det var bare det bedste pris der var at finde på nettet, og de leverede varer var på µm som bestilt. Og så var der indpakningen - har aldrig fået en vare så flot indp... Leggi di più

Varen som forventet. God og hurtig dialog i løbet af købsprocessem, hvor jeg blandt andet skulle ændre nogle mål.

1. Fornitore di telai in legno

Specialrammer er en webshop der specialiserer sig indenfor produktion af rammer til billeder, plakat og lærred. I dag køber man plakater og kunst i alle mulige forskellige formater, og ofte er det svært af finde en standardramme der passer. Vi ønsker, det skal være nemt og let tilgængeligt for dig at købe en ramme i specialmål. Vores udvalg af rammeprofiler er derfor bredt og priserne er altid i orden – ellers giv os et kald. Vi hjælper dig med indramning af billeder i alle størrelser. Listeprofiler kommer typisk hjem fra Italien, hvor vi har udvalgt de flotteste til vores sortiment. Herefter bliver listerne skåret op i mål, og med håndkraft sat sammen til flotte rammer. Vi tilbyder dig rammer i høj kvalitet til fornuftige priser, Danmarks nok bedste kundeservice, og relativ hurtig levering. Har du specialønsker som du ikke kan få indfriet på vores webshop, så kontakt os telefonisk eller via email. Måske kan vi løse opgaven! Vi ses

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

God kvalitet, hurtig ekspedition

Priserne var rigtig gode, og kundeservice svarede hurtigt på spørgsmål. Jeg handler her gerne igen.

3 marzo 2024

Kære Katrine
Mange tak for "stjernerne".
Det betyder noget for os at du er tilfreds.
Velkommen tilbage en anden gang.

Alt var perfekt

Bestilte paspartout på special mål. Perfekt tilskåret og hurtig levering.

25 febbraio 2024

Risposta di Specialrammer

Tak for de 5 stjerner. Det er vi super glade for. Kom snart igen.

Hvide kvadratiske rammer med passepartout

Det produkt, jeg har modtaget med passepartout er præcis som bestilt og monteret, så det er lige til at gå til. Rammerne er så pæne og leveringstiden under en uge. En helt igennem positiv oplevelse.

2 febbraio 2024

Mange tak, Helga.
Det varmer med en positiv tilbagemelding, når den er fortjent. Tak og velkommen tilbage en anden gang

One of the cut outs is not centered

One of the cut outs is not centered, but the other two are good. It would be nice if you could also buy frames to match the mats at the same place.

31 gennaio 2024

Risposta di Specialrammer

Hi Austin - and thank you so much for your order.
I am not sure I understand. You CAN buy frames in the same size. Contact me if you cant find the place to do it.

Regarding your Passepartout:
You have order 3 PP. Two with cutout in the middle and one with cutout "not in the middle".
If you did not get what you ordered, please contact me for another delivery.

Bestillingsvarer var fint beskyttet.

Varerne var fint beskyttet og professionelt udført arbejde.

30 gennaio 2024

Risposta di Specialrammer

Mange tak - det betyder noget for os, at du har brugt tid på, at give os denne anbefaling. Også tak for din ordre - og velkommen en anden gang.

Fint arbejde med passepartout

Fint arbejde med passepartout, leveringstiden kunne dog have været hurtigere.

17 gennaio 2024

Kære Tim
Tak for handlen - og ja, jeg kan kun give dig ret. Leveringstiden var ikke tilfredsstillende. Vi strammer op!