Specialklinik for Tandregulering Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vores døtre (og vi forældre) har været i trygge hænder fra start til slut i forløbet. Altid smil og godt humør hos klinikkens ansatte. Altid kontakt til dem og ikke over deres hoveder til os forældre.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tak for god behandling til Aida og team. Startede i forløb hos Harry, hvorefter Aida overtog forløbet og har følt mig i trygge hænder hele vejen. Selvom der kom nogle udfordringer på vejen, var Aida g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min varmeste og trygge anbefaling af klinikken! Dybt proff behandling af Harry, og særligt sødeste Anita. Anita sikrer trygge rammer og aldrig ventetid. Udover ekspert behandling er der også rum for p... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været tilknyttet klinikken hos Harry Fjeldvang i over 3 år. Jeg har haft en fast klinikassistent Igennem hele forløbet, hvilket har gjort mig utrolig tryg ved. Jeg vil give min varmeste anbe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ortodontista
  2. Dentista cosmetico

Scritti dall'azienda

Specialklinik for Tandregulering er placeret i hjertet af København, 2 min. fra Nørreport station. Specialist inden for moderne tandregulering, hvor vi tilbyder tandreguleringsbehandlinger på højeste specialiserede niveau. Alle vores behandlinger varetages af en Specialtandlæge med mange års erfaring, som sikrer en ordentlig behandling med den højeste kvalitet.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

26 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

De bedste tandlæger

De bedste tandlæger jeg nogen sinde har været hos. Super flinke og dygtige, samtidig med at resultatet blev lige som man kunne drømme om.

6 marzo 2024

Kære Emil.
På vegne af personalet vil vi gerne takke for den fine anmeldelse. Anmeldelser som denne er med til at anerkende personalet for deres personlige og faglige kompetencer, det værdsætter vi utrolig meget.

Valutata 3 stelle su 5

Tandlægen er helt vildt sød og god til…

Tandlægen er helt vildt sød og god til at forklare, behandlingen.

Men deres sekretær, skal man ikke misforstå noget, uden hun kommer med spydige kommentar og får en til at føle sig dum, for noget man ikke helt forstod.

derfor anmeldelsen, trækker så meget ned, øv.

27 febbraio 2024

Kære Chanell,
Mange tak for din anmeldelse, også for din bedømmelse af sekretæren. Jeg er ked af den oplevelse du har haft med mig. Jeg kan desværre ikke genkende eller opspore den omtalte episode, men du er meget velkommen til at kontakte mig evt. på mail hvis det er noget du ønsker at uddybe yderligere. Info@hauser.dk

Sekretær

Verdens bedste beslutning

Verdens bedste beslutning! Harry og hans søde team er professionelle, værner om dig som patient, skaber god stemning og tryghed, og jeg har fået den absolut bedste behandling hos dem, igennem mit knapt 2,5 årige forløb. Anita og Sema formår at skabe en helt specielt stemning og varme, og jeg har været i trygge og gode hænder lige fra start til slut, på trods af min frygt for både tandregulering og smerter. Det har været en kæmpe fornøjelse, og jeg er så glad for mit flotte resultat. Varm anbefaling herfra!

16 febbraio 2024

Kære Sofia,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er enormt glade for, at du har følt at du har været i trygge hænder hos os, på trods af den frygt du havde i starten. Det har også været en fornøjelse fra vores side.
Vi ses til kontrol af dit retentionsapparatur.

Med venlig hilsen Stine og resten af teamet.

Valutata 5 stelle su 5

Tryg, opmærksom og professionel klinik

Min behandlingsrejse begyndte tilbage i 2018, hvor jeg blev taget godt imod af Harry Fjellvang, hvis ekspertise gjorde det muligt for ham at hurtigt afgøre mine tænders behov. Behandlingens varighed blev forlænget på grund af coronapandemien, hvilket ikke afspejler klinikkens manglende effektivitet, men snarere pandemiens indvirkning på operationens planlægning.

Gennem hele forløbet havde jeg fornøjelsen af at blive behandlet af Sema, som altid har været utrolig behagelig, kompetent og opmærksom. Helt naturligt udviklede der sig et personligt bånd i løbet af den længere rejse, hvilket gjorde det endnu mere behageligt at komme ind og blive behandlet i klinikken. Hun tog sig altid tid til at lytte og sikre, at jeg følte mig tryg. Harry var også rigtig god til at komme ind og tjekke mine tænder, når det var nødvendigt, hvilket gav mig ekstra tillid til behandlingen.

Derudover vil jeg fremhæve de parkeringsmuligheder, som klinikken tilbyder i baggården. Det er utroligt praktisk, især i betragtning af at gadeparkering i København generelt er både vanskelig at finde og dyrt.

Samlet set kan jeg kun give min varmeste anbefaling til klinikken, og jeg vil gerne rette en særlig stor tak til Sema Demir for at have givet mig en behandlingsoplevelse ud over det sædvanlige.

1 febbraio 2024

Risposta di Specialklinik for Tandregulering

Tak for din flotte anmeldelse og den tid du har brugt på at fremhæve og anbefale personalet og dele din oplevelse ved din bøjlebehandling her på klinikken.
Din anmeldelse, ros og anerkendelse til vores personale værdsætter vi utrolig meget. Vi følger dig i 2 år efter endt aktiv behandling hvor vi kontrollere tråden og skinnen du har fået udleveret. Er der noget i mellemtiden må du endelig kontakte os.

Godt forløb

Vi har fået lavet en tandretning på vores datter og vi er meget tilfredse med forløbet og resultatet. Personalet altid søde og hjælpsomme. God kommunikation, grundigt og ordentligt forløb.

4 novembre 2023

Kære Camilla,
På vegne af personalet vil vi gerne takke for den fine anmeldelse. Vi sætter stor ære og dyd i vores arbejde både fagligt og personligt med tryg og god kommunikation igennem hele behandlingen. Anmeldelser som denne er med til at anerkende personalet for deres personlige og faglige kompetencer, det værdsætter vi utrolig meget når det kommer direkte fra jer som patient og pårørende. Tak for det.

Orthodontic treatment

I received treatment from Harry and his team. Everyone was very kind and professional. I am very satisfied with the end results and would highly recommend to anyone considering getting an orthodontic treatment in Copenhagen.

20 settembre 2023

Dear Sergio.
We are so happy to hear you have been satisfied with the treatment and the result. We will see you for checkup regular over the next 2 years after your ended treatment and if you have any issues with your wire or retainer, please contact us.

Best regards

Meget professionelt og trygt

Er på den sidste del af min Invisalign-behandling, som startede i april 2021. Det har været et langt forløb, men godt og rigtig fint resultat. Er hele vejen blevet fulgt tæt og meget professionelt af samme behandler. Hun er meget omhyggelig, fuldt fokuseret på patienten, et livsstykke uden lige og gør det helt fantastisk. Hun er dygtig ligesom hun på bedste vis har taget hånd om mine spørgsmål eller bekymringer. Jeg har følt mig tryg i hele forløbet, ligesom jeg hele tiden har kunnet ringe, hvis der var noget.

14 settembre 2023

Risposta di Specialklinik for Tandregulering

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med forløbet og behandlingen med din Invisalign behandling. Din anmeldelse, ros og anerkendelse til vores personale værdsætter vi utrolig meget. Tak for det. Vi glæder os til at følges den sidste vej af din behandling.

Invisalin-behandler Ankica og Stine Kelly

Fritvalgsordning

1000 tak for en virkelig god behandling og vejledning ifht at komme igang med tandregulering.
Vi har brugt fritvalgsordningen, så vores datter kunne få hurtigere behandling i privat regi efter at være på venteliste i lang tid i det kommunale.
Alle på klinikken var meget professionelle og utrolig søde :)

10 settembre 2023

Kære Gitte,
Vi er glade for at I har valgt klinikken til jeres datters bøjlebehandling med Fritvalgsordningen, som i jeres tilfælde slap hun for en længere ventetid, som mange kommuner desværre døjer med i tiden. Vores dygtige og professionelle Specialtandlæger og Ortodontiassistenter har alle bred erfaring med behandling af børn og voksne med forskellige tandstillingsmæssige afvigelser.
Tak for jeres anmeldelse. Vi glæder os til at følge behandlingen til ende. Efter endt aktiv bøjlebehandling kontrollere vi løbende retentionsapparaturet.

Super god behandling

Super god behandling - meget velformulerede igennem processen
Der kommer hele tiden ny opdatering i forhold til hvad der skal ske i næste behandling
Skønt sted at komme ind til og alle smiler imens der bliver taget i mod med åbne arme, hvor de er klar til at hjælpe

14 agosto 2023

Vælg ikke dette sted!!

Vælg ikke dette sted! Priserne er helt hen i vejret og mere end dobbelt så dyrt af alle andre bøjletandlæger. Man bliver simpelthen snydt fra start til slut. Når man booker en tid til konsultation, får man ikke følgende at vide; når du sidder i venteværelset og skal udfylde din “sundhedssedddel” står der at, hvis du ikke vælger behandlingen hos dem koster denne konsultation 650kr. Dette er IKKE noget man på forhånd er oplyst om. SÅ man sidder der og føler sig lidt taget ved næsen. Skal man gå ind og sige, at man så ikke ønsker konsultation 2 min. Før ens tid! Det gør man nok ikke, selvom man burde… 65.000 koster en behandling så. Den koster max 35.000 sågar 25.000 alle andre steder.

5 gennaio 2023

Kære Josefine,
Tak fordi du har taget dig tid til at lave denne anmeldelse og dele din oplevelse på klinikken. Vi er en privat ortodontisk praksis og opkræver konsultationsgebyr ved konsultationer og faglig vurdering ved vores Specialtandlæger, det beklager jeg du ikke har fået oplyst telefonisk ved tidsbestilling. Hvis der er noget du ønsker at drøfte yderligere, må du gerne kontakte mig så vi kan gennemgå og vurdere dit forløb nærmere.

Valutata 1 stelle su 5

Vil ikke anbefale at gå til Harry…

Vil ikke anbefale at gå til Harry Fjellvang. Jeg fik rettet tænder, så det var et ret stort beløb jeg lagde hos ham. Oplevede at jeg skulle forklare personalet hvad min behandling skulle gå ud på, da der åbenbart ikke foregår kommunikation intern mellem dem. Hvilket også betød flere fremmøder da det hele ikke blev lavet med det samme. Desuden skulle jeg være meget opmærksom på de regninger jeg fik, da jeg blev opkrævet penge i regninger som jeg allerede havde betalt eller for ydelser som var inklusiv.

26 maggio 2022

Kære Julie,
Tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse af vores klinik. Jeg er ked af du har haft en uhensigtsmæssig oplevelse af vores interne kommunikation samt faktureringen af din behandling. Anmeldelser som denne er med til at vi bliver opmærksomme. Vi værdsætter både de gode og mindre gode anmeldelser. Du er velkommen til at kontakte mig hvis der er noget i din behandling eller vedr. honoraraftalen du ønsker at drøfte.

Valutata 1 stelle su 5

Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg!
Jeg lavede en aftale med Harry Fjellvang om en tandregulering med Invisalign. Undervejs i forløbet ændrer Harry pludselig tandreguleringen til togskinner hvilket jeg naturligvis ikke var interesseret i og ikke var ifølge aftale. Jeg stopper derfor behandlingen. Harry opkræver mig herefter mange tusinde kroner for en behandling der ikke var ifølge aftale. Mere uprofessionel tandlægepraksis skal man lede længe efter!

31 ottobre 2022

Risposta di Specialklinik for Tandregulering

Tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse af vores klinik. Jeg er ked af du har haft en dårlig oplevelse med Specialtandlæge Harry Fjellvang samt faktureringen af din behandling. I nogen tilfælde kan man ikke komme helt i mål med et tilfredsstillende resultat med Invisalign behandling alene og netop derfor er det en fordel at du har valgt en klinik hvor vi har haft muligheden for at tilbyde at færdiggøre din behandling med togskinner, som du skriver i dit tilfælde. Anmeldelser som denne er med til at vi bliver opmærksomme. Vi værdsætter både de gode og mindre gode anmeldelser. Du er velkommen til at kontakte mig hvis der er noget du ønsker at vi skal drøfte.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget tilfreds med behandling og…

Jeg er meget tilfreds med behandling og resultat. Meget dygtige og kompetente folk. Oplevede altid en god modtagelse og at der var god tid og overskud.
SR

7 giugno 2022

Kære Sofie,

Valutata 5 stelle su 5

Tak for en meget professionel behandling

Tak for et meget professionelt forløb med tandretning ved hjælp af Invisalign. Jeg er meget tilfreds med behandlingen, men ikke mindst super glad for det endelige resultat. Jeg giver Harry Fjellvang og hans dygtige medarbejdere mine bedste anbefalinger.

9 maggio 2022

Valutata 2 stelle su 5

Forløb afsluttet - Behandling under middel.

Efter afsluttet forløb ved specialtandlæge i ortodonti, Ph.d. Harry Fjellvang, har jeg et grundlag for at give dem en bedømmelse.

Mit forløb har spændt et halvt årti, det har startet godt og jeg er altid blevet taget godt imod af klinikkens assistenter.
I kontrast må påpege en kedelig behandling af klinikejeren.
Jeg er blevet udsat for at møde op til konsultationer hvor han trods planlægning er udeblevet ved flere lejligheder, haft planlagte behandlingsforløb kørt i grøften da klinikken og deres underleverandører ikke har kunnet levere det passende tandreguleringsudstyr, jeg har haft behandling af et halvt dusin assistenter da min primære skiftede arbejdsplads og aftaler indgået med denne er blevet ignoreret da klinikken ønskede større salær end det femcifrede beløb halvvejs mod de sekscifrede jeg havde betalt - et beløb i øvrigt da endeligt betalt medbragt et skift i attitude fra klinikejeren.

Jeg oplever at der ikke bliver kommunikeret indbyrdes om essentielle forhold og klinikken fortrækker at beskylde deres patienter.
Jeg havde gået et andet sted hen for en behandling havde jeg vidst disse ting. De er under middel. Tænderne er pæne og stærke.

28 maggio 2020

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più