Tak for god behandling til Aida og team. Startede i forløb hos Harry, hvorefter Aida overtog forløbet og har følt mig i trygge hænder hele vejen. Selvom der kom nogle udfordringer på vejen, var Aida g... Leggi di più
Specialklinik for Tandregulering er placeret i hjertet af København, 2 min. fra Nørreport station. Specialist inden for moderne tandregulering, hvor vi tilbyder tandreguleringsbehandlinger på højeste specialiserede niveau. Alle vores behandlinger varetages af en Specialtandlæge med mange års erfaring, som sikrer en ordentlig behandling med den højeste kvalitet.
Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Jeg startede hos harry fjellvang og har kun haft en fremragende oplevelse. Jeg er altid blevet mødt af søde imødekommende medarbejdere som gør deres ypperste for at tilfredsstille deres patienter. Kun godt herfra
Mvh. josef

Risposta di Specialklinik for Tandregulering
Jeg startede hos Harry Fjelvang da jeg skulle have bøjle på. Iiloma var den der skulle være min behandler i hele forløbet. Iiloma er både professionel og imødekommende. Jeg bliver altid mødt med et smil. Jeg kan klart anbefale klinikken og alle der overvejer tandregulering, man mærker virkelig at de går op i både kvalitet og patientens trivsel.

Risposta di Specialklinik for Tandregulering
Efter 2,5 år har jeg fået min bøjle af. Jeg er super tilfreds med resultatet og har fået en god og professionel behandling hele vejen igennem. Vil klart anbefale jer til andre der har behov for at få rettet på tænderne 😉😊

Risposta di Specialklinik for Tandregulering
Altid søde og imødekommende. Jeg blev taget godt af, samtidig med slutresultatet var tip top. Helt klart anbefalelsesværdigt!

Risposta di Specialklinik for Tandregulering
Jeg er lige blevet færdig med at få mine tænder lige og det er det er lige det jeg drømte om. Medarbejderne var søde og man kunne se de arbejdede godt sammen. Super fed oplevelse. 😁

Risposta di Specialklinik for Tandregulering
Da jeg var 12 år fik jeg bøjle på, og stadig væk så udfylder Mit smil slet ikke hele munden, mine tænder blev simpelthen trukket sammen istedet for at udvide min for smale gane, som er mega nemt og tager meget kort tid når man er så ung uden problemer.
Nu er jeg så endt op med at have hukommelsestab, snorkning, mit ansigt er mindre pænt og mindre symmetrisk. Mit bid er skævt og føles forkert, og min naturlige mundkurve er blevet flad. og oven i alt det har jeg skulle have bøjle på i 3 år og jeg fik endda revet en helt del tænder ud så de kunne trække min smale gane endu mere sammen i stedet for bare at at udvide så alle tænder sider perfekt. Utroligt at man kan tillade sig at ødelægge et 12 årigt barns krop så meget og skabe så meget trauma..

Risposta di Specialklinik for Tandregulering
Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Tandregulering v/ Aida Basic. Jeg har gået hos Ankica som har været helt fantastisk dygtig. Hun har hele vejen igennem guidet mig, haft styr på alt ned til mindste detalje og sørget for at resultatet blev perfekt. Jeg kan i højeste grad anbefale klinikken. Kompetente, imødekommende og søde ansatte hele vejen igennem!

Risposta di Specialklinik for Tandregulering
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Jeg havde et lille kosmetisk mellemrum mellem tænderne, som jeg gerne ville have fikset. Jeg blev lovet at det ikke ville tage mere end et år da det var en mindre rettelse der skulle gøres. Der er nu gået over 2 år og jeg har stadigvæk bøjlen på. Der kan være mange årsager til at forløbet kan blive længere, men det er meget nederen når årsagen er at der har været forvirringer. Der er blevet rykket frem og tilbage på mine tænder meningsløst i 2 år. Der har ikke været hovede og hale i mit forløb. Jeg har haft forskellige klinik assistenter og når det blev den andens tur sagde hun “hvad f*nd*n har hun lavet?” Fordi der netop er forvirring og fordi der ikke bliver talt sammen. Hun sagde til mig jeg skulle få bestilt tid til en privat tandlæge som kunne tjekke op på mine tænder fordi jeg skulle ha plast. Jeg kom gangen efter og havde glemt at få bestilt tid. Jeg fik det så endelig gjort, og kom så tilbage med besked fra min tandlæge, hvor hun så siger “vi skal faktisk først henvise dig og ringe ind til tandlægen selv, så vi kan ikke bruge det til noget” ?? Det er ikke gratis at tage til privat tandlæger, og det var desuden også spild af min tid.
Jeg skulle have fjernet bøjlen dernede, og få dem renset før jeg fik krog på. Jeg havde et stykke blåt “plast?” På en af tænderne. Hun havde ikke tid til at rense mine tænder ordentligt så kun noget af det blå blev fjernet??
Kommer man forsinket til sin tandlæge tid bliver den annulleret og man får en regning på 600kr, sidst jeg var til tandlægen ventede jeg i 30+ minutter fordi de havde glemt At jeg havde en tid.
Jeg kunne komme med 100 dårlige historier mere fra denne tandlæge…
Det skal siges at det har kostet mig omkring 50.000kr+ derfor forventer man også at alt er lige i skabet.
-mvh skuffet klient.

Risposta di Specialklinik for Tandregulering
Fik en rigtig god bøjlebehandling. Over de ca 2,5 år, hvor behandlingen blev gennemført følte jeg mig i trygge hænder. Resultatet var perfekte tænder, og selvom det tog tid, så var det det hele værd. Varme anbefalinger herfra!

Risposta di Specialklinik for Tandregulering
Jeg påbegyndte min tandregulering i sommeren 2021 og har udelukkende positive erfaringer med min behandling hos Harry Fjellvang. Jeg er blevet fulgt af Erfana, som med sit smittende gode humør, omsorgsfulde tilgang og høje faglighed har guidet mig igennem hele processen og skabt en behagelig oplevelse. Behandlingen har fra start til slut været præget af professionalisme og tryghed, og jeg kan varmt anbefale klinikken til både venner og bekendte.

Risposta di Specialklinik for Tandregulering
Jeg har gennemgået en dobbeltkæbeoperation i 2022 og har siden forløbets start tilbage i 2020 været tilknyttet Tandregulering hos Harry Fjeldvang, som har forberedt mig til operationen og fulgt mig efterfølgende. Jeg har næsten siden start haft den samme tandplejer tilknyttet mit forløb og udvikling, Anita Bille. Dette har virkelig været en tryg og omfavnende oplevelse, netop fordi hun har kendt min proces og fulgt mig hele vejen. Jeg har kun oplevet professionelt og personligt engagement samt en masse plads til samtaler og følelser, hvilket har skabt trygge rammer at være i. Jeg er meget taknemmelig over for Harry Fjeldvang-teamet for at have fulgt mig godt igennem en lang proces.
Store anbefalinger fra Kamma

Risposta di Specialklinik for Tandregulering
Jeg er simpelthen nødt til at dele min begejstring og positive oplevelse hos Erfana her på Trustpilot. Hun er uden tvivl en af de mest dygtige og dedikerede tandlæger, jeg nogensinde har mødt.
Fra det øjeblik jeg trådte ind på klinikken, blev jeg mødt med et smil og en varm velkomst af Erfana og hendes fantastiske personale. Jeg følte mig straks tryg og velplejet, og dette niveau af omsorg fortsatte under hele mit behandlingsforløb.
Erfana er virkelig en ekspert inden for sit fagområde. Hun er utrolig kyndig og har en enestående evne til at skabe smukke og funktionelle smil. Hendes professionalisme og præcision er tydelig i hvert eneste trin af behandlingen. Hun tog sig tid til at lytte til mine bekymringer og forklarede omhyggeligt de forskellige behandlingsmuligheder, der var tilgængelige for mig.
Det er tydeligt, at Erfana er passioneret for sit arbejde og stræber efter at give den bedste tandpleje til sine patienter. Hun er tålmodig, opmærksom og altid villig til at besvare mine spørgsmål. Hendes rolige og beroligende tilgang hjalp mig med at føle mig tryg og afslappet under hele behandlingen.
Jeg er virkelig imponeret over de fantastiske resultater, jeg har opnået takket være Erfana. Hun har formået at rette mine bøjlede tænder og give mig et smukt smil, som jeg er stolt af at vise frem. Hendes ekspertise og omhu har virkelig gjort en forskel i mit liv.
Jeg vil varmt anbefale Erfana til enhver, der søger en dygtig og omsorgsfuld bøjletandlæge. Hendes evner og engagement er enestående, og jeg er så taknemmelig for den forandring, hun har skabt i mit smil og min selvtillid.
Tusind tak, Erfana, for at være så dygtig og dedikeret til dit arbejde. Du har virkelig gjort en forskel i mit liv, og jeg er evigt taknemmelig. Jeg ser frem til fortsat at modtage den bedste tandpleje hos dig.
Med venlig hilsen,
Jonas Meier Jensen

Risposta di Specialklinik for Tandregulering
Fik anbefalet Harry af min "normale" tandlæge (som vidst havde gået på tandlægehøjskolen med ham) og har på intet tidspunkt været bare i nærheden af utilfreds. Hverken med Harry, Anita (som jeg har haft fast) eller nogle af de andre der har dækket af ved fravær.
Alle er for det første søde og rare, og herudover er professionalismen, fagligheden og alt hvad der hører dertil i højeste sæde.
Som det jo er med tandlæger generelt, håber jeg ikke, der bliver en ny anledning til at komme derind - men hvis der gør, bliver helt uomtvisteligt Harry & co igen! :-)
Vores datter havde et svært og kompliceret problem med både overbid, vigende underkæbe, skævt bid mm. Jeg kendte Harry fra tidligere og havde også fået ham anbefalet af nogle gode venner. derfor valgte vi behandling hos ham, selvom det betød ture til Kbh til behandling, i nogle perioder en gang om måneden. Men det var det hele værd. Harry er vanvittig dygtig, grundig, omhyggelig og i øvrigt utrolig sød og rar, hvilket betyder meget når man står men en 11-årig der skal igennem et årelangt behandlingsforløb. Ligeså er personalet fantastiske, dygtige og utrolig søde.
Resultatet er fuldstændig fantastisk og langt bedre end vi overhoved kunne drømme om, når man tænker på hvor vi startede. På alle måder en god oplevelse og super dygtige folk.
Hvis du vil have gjort det ordentligt så skal du bruge Harry. Jeg havde et stort underbid, krydsbid og saksebid som krævede bøjleforløb og operation. Min egen tandlæge kunne ikke gøre det, så derfor tog vi kontakt til Harry. De fik mig straks ind og blev kigget på, hvorefter jeg fik en hel forløbsplan udleveret, så jeg vidste lige hvad jeg skulle igennem. Deres kontakt til Odense Universitets hospital er fantastisk, da de er en af de hospitaler med kortest ventetid i Danmark og er mega kompetente. Efter et halvandet år med bøjle og en dobbeltkæpeoperation har jeg aldrig set bedre ud. Alle tandlæger og klinikassistenter jeg har mødt undervejs er meget kompetente og gør et flot stykke arbejde.

Risposta di Specialklinik for Tandregulering
Jeg har været tilknyttet klinikken hos Harry Fjeldvang i over 3 år. Jeg har haft en fast klinikassistent Igennem hele forløbet, hvilket har gjort mig utrolig tryg ved. Jeg vil give min varmeste anbefaling til søde Erfana Elahi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvis du ønsker en klinik hvor tryghed, ærlighed og faglighed er i højsædet, vil jeg varmt anbefale Harry Fjeldvang og hans søde ansatte.

Risposta di Specialklinik for Tandregulering
Super god og professionel klinik! Har kun haft gode oplevelser med dem især Anita og Harry, som var mine tandlæger i gennem forløbet. Prisen er helt i orden da jeg har fået et super flot resultat.
Kan 100% anbefale :D

Risposta di Specialklinik for Tandregulering
Min varmeste og trygge anbefaling af klinikken! Dybt proff behandling af Harry, og særligt sødeste Anita. Anita sikrer trygge rammer og aldrig ventetid. Udover ekspert behandling er der også rum for personlig snak (mangler bare kaffen og kagen☺️🍰) Fantastisk resultat og endda færdig et år før tid. Alle pengene og smerterne værd dirigeret af proff team🙏🏻

Risposta di Specialklinik for Tandregulering
De bedste tandlæger jeg nogen sinde har været hos. Super flinke og dygtige, samtidig med at resultatet blev lige som man kunne drømme om.