1. Lezione

Super-kurser med to af branchens sværvægtere. Ann-Louise Mathiesen og Lars-Bo Kjær. Er du skuespiller, journalist, erhvervsleder - eller synes du bare, at du har en rigtig god stemme og ved ikke, hvordan du kommer videre, så er du kommet til det rette sted. Vi er et team med et hav af professionelle produktioner bag os. Og vi kan lære dig alt om indlevelse, stemmeteknik og give dig insider-tip til, hvordan du håndterer en professionel studiesession. Du går fra kurset med den ballast, der skal til for at skabe succes med din stemme. Det sikrer dig, at du også har den gennemslagskraft, der skal til, når du står over for en speaker-opgave. Vi tilbyder også individuelle forløb med skræddersyede kurser, hvor vi sammen tilrettelægger et mentorforløb med et defineret mål. Med stemmeteknisk coaching, instruktion og studiotræning lærer du, hvordan du med de rigtige værktøjer og øvelser får sucess med din stemme. Få professionel træning og sparring i, hvordan du laver den perfekte speak. Vi er et team med masser professionelle produktioner bag os og mange års erfaring fra branchen. Og vi kan lære dig om indlevelse, stemmeteknik og give dig inside kendskab til, hvordan du håndterer en professionel studiesession og the do's and don'ts i en session. Bliv hjulpet godt på vej til at få succes med din stemme.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Varm anbefaling

Jeg har netop haft fornøjelsen af at være på kursus hos Ann-Louise og Lars-Bo og kan kun anbefale det! Super brugbart og dejligt med konkrete værktøjer der er lige til at tage i brug. Min chef har udtalt, at han sagtens kan høre forskel og en forbedring på mine speaks efter deltagelse på kurset. På kurset bliver man guidet gennem stemmetræning og speak i studie på en top professionel, lærerig og omsorgsfuld måde.

22 novembre 2025

Risposta di Speakkurser.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse,
Det var en stor fornøjelse at undervise dig. Det er bare dejligt, at høre, at du med det samme oplever et skift. Det vidner også om, hvor hurtig du har været til at omsætte og anvende de værktøjer du fik. Fedt!! Og godt gået!!!
Med venlig hilsen
Ann-Louise og Lars-Bo

En virkelig lærerig dag hvor vi fik en…

En virkelig lærerig dag hvor vi fik en masse med hjem og kan øve os og videreudvikle på. Også en lidt grænseoverskridende dag men i meget trygge rammer, hvor der bliver taget hånd om en. Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor man virkelig føler at man har flyttet sig meget i forhold til udgangspunktet.

12 aprile 2025

Hej Rikke,
Tak!! Vi er så glade for at I får så meget ud af det. Og dejligt at høre at du har fået noget med dig, du kan videreudvikle. Masser af hilsner fra Ann-Louise og Lars-Bo

Trygge og professionelle rammer

Trygge og professionelle rammer

Min kollega og jeg har været forbi Ann-Louise og Lars-Bo, hvor vi var på Grundkursus.
Det første indtryk vi fik var at vi trådte ind i en verden som oser af professionalisme, men også en velkomst som gjorde vi straks følte os velkomne og vi var kommet i nogle rigtigt gode rammer.
Der blev bestemt skubbet nogle grænser for os, men det blev gjort på en tryg måde og vi fik en masse med hjem som vi kan arbejde videre med og bruge i vores hverdag.
Vi kan kun anbefale at kigge forbi Lars-Bo og Ann-Louise hvis du leder efter et kursus i speak og stemmetræning.

12 aprile 2025

Hej Mikkel,
Tak for de gode ord. Det var en fornøjelse at afholde kursus for jer. Vi bliver til stadighed overraskede over hvor meget I rykker jer på kort tid. Super godt gået!! I er altid velkomne.
Masser af hilsener fra Ann-Louise og Lars-Bo

Bliv bedre til speak – et kursus, der gør en mærkbar forskel!

Jeg kan på det varmeste anbefale et kursus hos Speakerkurser med Lars-Bo og Ann-Louise. Kursets inspirerende omgivelser og veltilrettelagte program skabte en tryg og lærerig atmosfære, hvor det var let at udvikle sig. Jeg havde ingen tidligere erfaring med speak, men gennem kurset fik jeg en række værdifulde teknikker og personlig feedback, som jeg nu kan bygge videre på. Det var utroligt motiverende at høre den tydelige forbedring fra min første til min sidste optagelse. Hvis du ønsker at styrke dine færdigheder inden for stemmeoptagelse, er dette kursus et fantastisk valg!

22 febbraio 2025

Hej Ditte,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi havde en rigtig god dag med jer. Og det var imponerende at se hvor hurtigt I omsatte det I lærte i praksis. Godt gået!! Tak.
De bedste hilsner fra
Ann-Louise og Lars-Bo

Jeg kom hjem med en masse værdifulde…

Jeg kom hjem med en masse værdifulde teknikker og personlig feedback, som jeg kan arbejde videre med. Omgivelserne, hvor kurset blev afholdt, var utroligt inspirerende, og programmet var gennemtænkt ned til mindste detalje. Der blev skabt en hyggelig, lærerig og tryg atmosfære, hvilket gjorde det nemt at udvikle sig. Jeg kan varmt anbefale et kursus hos Speakerkurser!

22 febbraio 2025

Risposta di Speakkurser.dk

Mange tak for din fine feedback. Vi er rigtigt glade for at du følte dig tryg og fik noget med hjem du kan bruge fremadrettet. Og mange tak for en hyggelig dag!! Mvh. Ann-Louise og Lars-Bo

Jeg kan på det varmeste anbefale et…

Jeg kan på det varmeste anbefale et kursus hos Lars-Bo og Ann-Louise. Jeg havde ikke erfaring med at lave speak før. På kurset fik jeg en masse gode teknikker jeg kan bruge når jeg skal lave stemmeoptagelser og jeg kunne høre en tydelig forandring til det bedre fra den første til den sidste optagelse.

18 novembre 2023

Risposta di Speakkurser.dk

Tak for det!! Det var fedt at se hvor meget i knoklede og hvor gode I var til at tage de teknikker vi viste til jer. Godt gået!! Ann-Louise & Lars-Bo

En powerduo: Superkompetente sessions i trygge rammer

Til at begynde med var jeg i kontakt med Ann-Louise og Lars-Bo for at afdække, hvordan mine behov og ønsker passede ind i de forskellige kurser, som de har til rådighed. Det er nemt at have en åben og reflekteret samtale over erfaring og mål, og de er begge gode til pejle sig ind på, hvad der kunne være fordelagtigt for mig, hvad angår et forløb.

I mit tilfælde er der tale om en kombination af et grundkursus og solosessions. Hvor jeg tidligere har haft oplevelser af, at sådanne kurser havde mange deltagere, og hurtigt kunne føles som meget lidt undervisningstid pr deltager, var dette helt anderledes: Vi var kun 5 deltagere, og alle var på fra begyndelsen. Når de andre deltagere var inde i boksen, var der enorm læring at hente ved at lytte til deres instruktioner, og øjeblikkeligt høre forbedringer i deres indtaling. Disse guldkorn tager man også med sig, og dette var tydeligt at se, eftersom den efterfølgende i boksen allerede bare ved at lytte til de foregående, havde en bedre grundforståelse for den opgave, der ventede dem.

Man mærker øjeblikkeligt effekten af Ann-Louises coaching og vejledning, og Lars-Bo's hyper-konkrete instruktion gør arbejdet i boksen til en fornøjelse, og til en situation, hvor alle parter sidder med helt konkrete redskaber, som gør, at man kan tage ejerskab over sit arbejde.

De er virkelig en superkompetent powerduo, og enormt dygtige til at skabe et uformelt, men målrettet arbejdsrum i virkelig trygge rammer.

Jeg vidste øjeblikkeligt, at jeg slet, slet ikke var færdig med at udvikle mine kompetencer sammen med Ann-Louise og Lars-Bo. Så pas på derude: Man får lyst til mere!

18 novembre 2023

Risposta di Speakkurser.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det var en fornøjelse at arbejde med dig og hold nu op hvor du lagde dig i selen. Så fedt at se!!! Sejt gået og sejt at du meldte dig til kurset. Tak!! Ann-Louise & Lars-Bo

Kort sagt et rigtig fedt kursus

Kort sagt et rigtig fedt kursus i det bedste selskab med nogle super dygtige, erfarne og gode undervisere. Der blev flyttet grænser og åbnet op for nye sider af ens stemme, mens de delte ud af en masse god erfaring, som jeg vil have stor glæde af i mit arbejde fremover. Jeg kan meget varmt anbefale at tage på kursus med Lars-Bo og Ann-Louise.

15 febbraio 2023

Risposta di Speakkurser.dk

Det var en fornøjelse at møde dig Jes. ;) LB og Ann-Louise.

Jeg kan på det varmeste anbefale et…

Jeg kan på det varmeste anbefale et kursusforløb hos Lars-Bo og Ann-Louise. Deres individuelle stærke kompetencer binder forløbet sammen på fineste vis. Fem stjerner plus.

15 febbraio 2023

Risposta di Speakkurser.dk

Tusind tak Maria. Det var bare fedt!!

Fedt kursus

Fedt kursus, der forbedrede både min stemmeteknik, min personlige stil som speaker og min forståelse af instruktion. Ann-Louise og Lars-Bos nærvær, professionalisme og blik for den enkelte skabte et rum, hvor man som deltager turde udfordre sig selv og skubbe til de grænser, der er nødvendige, hvis man virkelig vil forbedre sig.

17 giugno 2022

Risposta di Speakkurser.dk

Tusind tak Anette. Det var en fornøjelse at have dig med. Vi synes i alle var modige og arbejdede super-koncentreret. fedt!!!