Vi har en 15 år gammal Hydropoolanläggning som behövde en kritisk uppgradering. Kontakten med bolaget var genomgående professionell, men samtidigt personlig och hjälpsam. Med kort varsel fick ut en se... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Köpt ett Swimspa från Hydropool och är mycket nöjd med allt från första kontakten med säljare (Niklas Lindmark och till leverans (Wiktor Elfwen) Hade mycket frågor och funderingar, fick proffsig o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
It is difficult to know If my order was really done or not, since I got no confirmation. No information about how long it takes before I get the things I ordered. Really bad feedback.
L'azienda ha risposto
Spashopen är en onlinebutik sedan 2015 som erbjuder ett stort utbud av spabad samt tillbehör till hög kvalitet. Här kan du hitta pumpar, spa klor, spafilter och spabad. Märkena vi erbjuder är bland annat Delphin, Gecko, Balboa, Pratic och Drop. När du köper ett spabad av oss ingår alltid ett startkit. Vårt mål är att du som kund alltid ska erbjudas full service, från start till slut med ditt spaköp. Vi värdesätter alltid långsiktiga kundrelationer. Vår framtidsvision är att bredda hela sortimentet till allt inom utomhusmiljö.
Rörvägen 28, 13650, Jordbro, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Beställde en produkt som nät den kom inte stämde överens med beskrivningen av den. Kontaktade företaget som genast rättade till problemet och även kompenserade mig. Upplevde en mycket god service. En först missnöjd kund vändes till en mycket nöjd som gärna handlar därifrån igen.

Risposta di Spashopen
Paketet levererades trasigt tyvärr, men kontakten med spashopen var smidig och snabb!

Risposta di Spashopen
Finns allt man behöver till poolen, snabba att återkoppla om man har frågor ang kem. Kommer handla fler gånger!

Risposta di Spashopen
Snabb leverans och behjälpliga när jag hade frågor gällande kemikalier.

Risposta di Spashopen
Haft lite problem med vattenkvaliteten, fick suverän hjälp och rätt kemikalier. Nu har jag så klart och friskt vatten som jag aldrig haft förr. Rekommenderas starkt.

Risposta di Spashopen
Lätt att kommunicera med, fick hjälp att hitta rätt spabad. Snabb och smidig leverans

Risposta di Spashopen
Jag fick professionell hjälp och det gick snabbt. Tack för hjälpen!

Risposta di Spashopen
Hittade enkelt det jag ville beställa och fick snabb leverans

Risposta di Spashopen
Snabb och smidig leverans, självklara valet när det jag ska köpa spa artiklar!

Risposta di Spashopen
Jag är supernöjd med mitt köp! Jättebra service och snabb leverans!

Risposta di Spashopen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.