Valutata 5 stelle su 5

Otroligt företag som levererade från första design till leverans. Två av bilderna vi skickat in var av för dålig kvalité, ni hittade andra bilder och levererade en ännu bättre design än vi t... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bra benskydd Bilden var lite suddig men annars bra Kunde vara bra med lite mindre benskydd Men ändå svin bra benskydd

1. Negozio di articoli per il calcio
  2. Allenamento di calcio
  3. Negozio di articoli sportivi
  4. Grossista di accessori per lo sport

Scritti dall'azienda

Inspirerade av de legendariska krigarna från antikens Sparta är SPARTA-benskydd designade för att ge exceptionellt skydd och öka ditt självförtroende på planen. Precis som spartanerna, kända för sin styrka, uthållighet och orädda anda, ger dessa benskydd dig modet att spela djärvt och möta varje utmaning. SPARTA-benskydd är mer än bara skyddsutrustning – de symboliserar fotbollens kämpaglöd, där hjärta, mod och beslutsamhet är det som verkligen räknas. Kliv ut på planen med SPARTA och frigör krigaren inom dig.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Super nöjd

Super nöjd, och dessa sköna benskydd bonusdottern vart super nöjd.Jag rekommenderar verkligen att köpa från dem och kunna designa egna bilder. Mycket bra service

7 marzo 2025

Otroligt nöjd

Otroligt nöjd, och dessa sköna benskydd! Jag rekommenderar verkligen att köpa från dem och kunna designa egna bilder. Bäst😍 Mycket bra service

17 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Så nöjd med precis allting

Otroligt företag som levererade från första design till leverans.

Två av bilderna vi skickat in var av för dålig kvalité, ni hittade andra bilder och levererade en ännu bättre design än vi tänkt oss från början.

Benskydden med tillhörande strumpa håller en grym kvalité och sitter ordentligt på plats.

Izak 9 år hälsar : Jag har världens snyggaste benskydd.

Vi kommer garanterat köpa fler benskydd framöver, och absolut rekommendera er till alla som vill köpa grymma benskydd🙏

20 dicembre 2024

Grymma

Grymma benskydd och strumpan man stoppar benskydden i. Även påsen man kan förvara allt i sen
Riktigt bra kvalité på allt
Kommer absolut handla nya där när grabben växt ut dom.
Snabb leverans och snabb support vid frågor
Rekommenderar verkligen 🔥⚽️⭐️

12 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Först beställde jag ett par benskydd…

Först beställde jag ett par benskydd till mig själv och sedan ett par till min brorsdotter. Supernöjd med priset, bemötande och service. Brorsdottern blev överlycklig. Kan starkt rekommendera om man funderar på present eller bara vill ha ett par grymma benskydd.

27 gennaio 2025

Nöjda!

Bra kontakt när benskydden designades. Snabb leverans när de väl var klara.

Grabben är väldigt nöjd med sina nya benskydd, både hur de sitter och hur de ser ut.

Jag är nöjd med kontakten!

Rekommenderar Sparta shinguard!

3 ottobre 2024

Sköna benskydd, bra passform

Företaget är dunder bra, de skickade ut bilder på ungefär hur benskydden kommer att se ut innan produktionen startar och kan man ändra något som man ej gillar så var det inga probelm! Benskydden i sig är väldigt lätta och har en bra passform för mina ben! Jag fick skydden från min sambo i födelsedagspresent och de var perfekta som present

15 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

För evigt tacksam till Sparta shin…

För evigt tacksam till Sparta shin guards. Min sons 7 års dag blev minst sagt lyckad med ett par personifierade benskydd med hand nationalitet och bilder på hans fotbollsidoler. Snygg design och finish samt smidig kontakt och leverans. 10 poäng//fotbollspappa

27 settembre 2024

Supersnygga benskydd

Beställde benskydd till båda barnen. Gick snabbt och smidigt. Mycket bra säljare som rekommenderade att jag skulle gå upp en storlek på benskydden. Bra att få korrektur innan tillverkning för att kunna komma med önskemål. Supersnygga benskydd. Barnen älskar dom. Jätte nöjda, kan verkligen rekommendera.

6 maggio 2024

Supernöjd

Beställde benskydd till min sons födelsedag enkelt att beställa och superenkelt att få kontakt med er Benskydden blev jätte uppskattade då bilderna var helt perfekt och benskydden var ijättebra skick han har tipsa sina vänner som spelar fotboll så vi kommer absolut beställa mer från er mvh Anna

22 agosto 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più