Företaget är dunder bra, de skickade ut bilder på ungefär hur benskydden kommer att se ut innan produktionen startar och kan man ändra något som man ej gillar så var det inga probelm! Benskydden i si... Leggi di più
Otroligt företag som levererade från första design till leverans. Två av bilderna vi skickat in var av för dålig kvalité, ni hittade andra bilder och levererade en ännu bättre design än vi t... Leggi di più
Bra benskydd Bilden var lite suddig men annars bra Kunde vara bra med lite mindre benskydd Men ändå svin bra benskydd
Beställde benskydd till båda barnen. Gick snabbt och smidigt. Mycket bra säljare som rekommenderade att jag skulle gå upp en storlek på benskydden. Bra att få korrektur innan tillverkning för att kunn... Leggi di più
- Negozio di articoli per il calcio
- Allenamento di calcio
- Negozio di articoli sportivi
- Grossista di accessori per lo sport
Scritti dall'azienda
Inspirerade av de legendariska krigarna från antikens Sparta är SPARTA-benskydd designade för att ge exceptionellt skydd och öka ditt självförtroende på planen. Precis som spartanerna, kända för sin styrka, uthållighet och orädda anda, ger dessa benskydd dig modet att spela djärvt och möta varje utmaning. SPARTA-benskydd är mer än bara skyddsutrustning – de symboliserar fotbollens kämpaglöd, där hjärta, mod och beslutsamhet är det som verkligen räknas. Kliv ut på planen med SPARTA och frigör krigaren inom dig.
Nynäsvägen 52, 136 40, Handen, Stockholm, Svezia
- spartashinguard@gmail.com
- spartashinguard.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Jätte bra service som hjälpte alltid…
Jätte bra service som hjälpte alltid till. Rekommenderar stort.
Superbra support och snabba svar
Superbra support och snabba svar. rekommenderar detta företag väldigt mycket!! Köp och bli glad! ❤️🙏
Det går inte beskriva om er så himla…
Det går inte beskriva om er så himla nöjd med er tussen tack 🙏🏽🙏🏽😊😊😊
Bra benskydd
Bra benskydd
Bilden var lite suddig men annars bra
Kunde vara bra med lite mindre benskydd
Men ändå svin bra benskydd
Riktigt nöjd.
Väldigt snygga & sköna benskydd
Väldigt snygga & sköna benskydd. Min son är mycket nöjd! En av favorit julklapparna i år helt klart.
Otroligt trevligt bemötande
Otroligt trevligt bemötande, bra kvalité på varan och tycker det var en snabb frakt med tanke på att det är specialdesignade
Kan varmt rekommendera
Fantastiska benskydd
Fantastiska benskydd, min svägerskas son älskade dom!
Bra kvalitet
Snygga och bekväma enligt sonen. Designen super!
Fantastiskt att man fick ett foto på förslag på bildesign innan dom började produceras. Keep up the good work!
Visca Barca! 💙❤️
Bra service
Får alltid svar fort om det är något man undrar över gällande deras produkter.
Alltid tillmötesgående och vi är jätte nöjda med deras produkter.
Har både egendesignade benskydd och Sparta socks som barnen är supernöjda med.
Rekommenderas
Smidig kontakt, andra gången jag använder mig av Sparta. Smidigt med ändringar av design utifrån önskemål osv. Rekommenderas starkt
Fast delivery
Fast delivery, good communication, professionally done and most importantly my son loved it.
Praktiska snygga benskydd!
Beställde benskydd till min son och han älskade dem. Super smidigt med benskyddstrumpor med ficka så skydden sitter på dess plats. Snabb leverans och snabba svar från företaget både på instagram och mejl. Rekommenderas starkt!
Jag har själv använt dom här benskydden…
Jag har själv använt dom här benskydden nu i 3-4 år och kvaliten på dom är för bra och är hållbara köpte själv till mina bröders barn och dom blev överlyckliga. Lätt att förklara hur man vill ha dom och servicen är otroligt bra tog 1-2 veckors leverns tid ☺️
Otroligt nöjd med mina benskydd
Otroligt nöjd med mina benskydd. Snabb leverans och bra dialog om hur dem skulle se ut. Riktigt proffsigt att bära dessa. Rekommenderar alla att beställa dessa skydd till er själva eller till någon nära 🛡️⚔️⚽️😍
Super fin bemötande
Super fin bemötande, jätte trevliga och gör allt enligt önskemålen. Rekommenderar starkt
Bästa benskydden på marknaden!
Har kört med dessa benskydd ett bra tag nu och är otroligt nöjd, väldigt bra kvalitet och jätte sköna!
Rekommenderar till 100%
10 av 10
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.