Denna bank är riktigt katastrof! de blockerade mitt konto pga mitt köp av Apple presentkort på Startsource som säljer presentkort online. Helt osannolikt! Jag får inte heller handla online på någon... Leggi di più
Allt fungerade bra tills vi köpte nyproducerad radhus där vi hade tillval. Vi ville baka in eller åtminstone få tillval med i lånet så vi slapp lägga ut sparade pengar. De sa blankt nej, ingen disku... Leggi di più
Trots ett beviljat lånelöfte på 6,5 miljoner fick vi avslag när vi skulle skriva kontrakt på ett hus för endast 5,1 miljoner – dessutom med lägre driftskostnader än i kalkylen. Sparbanken uppvisade... Leggi di più
Det blir otydligt var man kan få personlig hjälp när vissa kontor med Sparbankslogotyp i Skåne tillhör Sparbanken Skåne och andra tillhör Swedbank eller något annat. Förutom den grafiska profiler anvä... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi på Sparbanken Skåne ger dig kloka lösningar genom livet - både som privatperson och företagare.
Byggmästaregatan 4, 222 37, Lund, Svezia
- sparbankenskane.se
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Jag har haft en väldigt dålig…
Jag har haft en väldigt dålig upplevelse med banken i Broby. Jag gick dit för att öppna ett konto efter att jag fått uppehållstillstånd och lämnade in alla nödvändiga dokument. De lovade att höra av sig men gjorde det aldrig. När jag själv gick tillbaka efter en vecka blev jag bara hänvisad till att komma tillbaka nästa vecka igen.
Personalen verkade inte förstå hur viktigt det är för mig att få ett konto för att kunna ordna andra viktiga delar av mitt liv, som BankID och ekonomi. Jag har inget annat konto och försökte förklara detta, men fick inget stöd. Är det verkligen rimligt att vänta två veckor för att öppna ett konto?
Jag är väldigt besviken på bemötandet och hanteringen.
Min säkerhetsdosa blev avstängd
Min säkerhetsdosa blev avstängd. För en ny måste jag köra till Sverige den kan inte skickas till min adress i utlandet. En medarbetare ville veta varför jag ska ha ett konto i Sverige. Jag är kund i 30 år. Det är service😬
Dåligt bemötande och misstänksamma emot…
Dåligt bemötande och misstänksamma emot FULLMAKT
Måste säga att detta är nog Sverige…
Måste säga att detta är nog Sverige sämsta bank.
Och detta för att deras service är under alla kritik. Har ringt och mailat uppgifter vid 5 tillfällen då dem begär papper konstant då dem ej litar på enskilda firmor tydligen som har varit i bedrivit i över 6 år med vinst.
Har nu väntat i över 5 veckor för ett lånelöfte. Stora banker bryr sig inte om
sina kunder. Dem är ute efter dem större fiskarna.
Välj inte Sparbanken Skåne finns gott om andra banker.
Handelsbanken rekommenderar jag starkt till alla som vill ha en bank som sig och prioritera dig som kund.
Lång väntetid, sedan kopplades bort. USEL BANK
Lång väntetid, kopplades bort Usel kundinfo..
Sitter och väntar på kontoret i Eslöv
Sitter och väntar på kontoret i Eslöv. Oerhört långsamt. Förstår inte vad personalen i kundtjänst sysslar med, men inte är det service. Snart går de säkert på lunch. Snigelfart och långa pauser mellan varje kund.
Sparbanken kräver ett kontrakt ??????
Sparbanken kräver ett kontrakt av en person
som är en av två arvtagare. Alla papper är klara inlämnade till banken. Arvtagaren önskar få arvet utbetalt i SVENSKA KRONOR. Bor idag i utlandet men vistas oxå vid olika tillfällen i Sverige/svensk medborgare/.
Nu kommer käftsmällen..Banken klarar inte detta utan betalar annan valuta än vad önskemålet var.Växlingen i nuvarande lands
valuta FÖRLORAR arvtagaren ca 10' som banken tjänar utan att skämmas
Vad är Sparbanken Skåne för en bank?
Vi är tre fam.i släkten som tänkte bli kunder i
banken..men aldrig om ni inte rättar till ert stora FEL. 10' tillbaka till arvtagarens privata konto.TACK! /misstänker stöld..anklagar inte
Opålitliga
Har haft dom i över 30 år utan strul, men nu ville dom inte ge lån för hälften av det jag hade lånelöfte för ett hus värt dubbla det jag behövde.
Fantastiskt bemötande !
Att bli behandlat med respekt, engagemang, är inte självklart. Det hände, det hände mig!! Tack Hässleholm.
Dålig kundtjänst
Dålig kundtjänst, och otrevliga medarbetare. Mycket dåligt skött. Bytte bank till Länsförsäkringar och är sjukt nöjd!
Mycket dålig bank som vill jag ska…
Mycket dålig bank som vill jag ska godkänna att en räkning ska betalas NÄR DEN INTE SKA BETALAS!
Ringde Sparbanken den 7- november om…
Ringde Sparbanken den 7- november om mitt kontonummer som jag fick reda på att det ska vara en nolla i och bad medarbetare att ta reda på och ringa mig vilket hon lovade då hon inte kunde förklara orsaken men idag 21 november har hon inte hört av sig som lovat !
Viktiga var att informera om checkkredit ska upphöra vid årsskiftet!
Mycket dåligt att inte höra av sig som lovat!
Tur att jag valt att ha minimum pengar på denna usla bank!
Mycket bra och proffsig service av…
Mycket bra och proffsig service av Jonas på Sjöbokontoret. Rekommenderas.
Trods 3 forsøg på at få min private…
Trods 3 forsøg på at få min private pensionssparende udbetalt til min danske konto, så er dette ikke sket!!!! Har indtil videre brugt 3000 dk kr på at rejse til Lund med ALLE dokumenter som man har krævet. Har aldrig set dårligere service. Andre pensioner fra Sverige går ind uden problemer. Min egen opsparing i Skåne banken udebliver stadig efter 6 mdr.
Telefon henvendelser besvares ikke, ej heller mails.
Totalt inkompetenta
Äntligen är det dax o byta bank efter 13 år. Min handläggare hade gått i pension och jag sökte han i 1 månad. Sen vill man ha kundkännedom och dom får det då är dom inte nöjda och vill säga upp ens avtal🤣 Riktiga skojare och riktigt panndöa en del som jobbar där. Tack för mig och hej då.
Byt bank nu!
Telefonkö i drygt en timme, när jag väl kom fram fick jag besked att personalen var på lunch och medarbetaren lade på luren i örat på mig… ytterligare en timmes kö därefter för att inkomma på nytt. Otrevligt bemötande av handläggare. Svarade inte på en enda fråga utan hänvisade endast till att denne förmedlade vidare information. Otrevliga, ingen som helst koll på någonting - stark okunskap, de verkar inte vilja ha några kunder, även cheferna är sura och otrevliga, min rekommendation är att alla där bör byta jobb. Verkar ha missat livets lära om service, ödmjukhet, vanligt hederligt trevligt bemötande… Men det börjar väl bland cheferna och går neråt bland övriga i personalen.
Jag bytte bank idag! Vill inte vara kund en minut till i denna bank.
Jag ville ha bort ett godkännande av en transaktion.
Jag ville ha bort ett godkännande av en transaktion. De var ett större belopp, som jag fått hjälp av banken med tidigare. Ringde banken idag först i telefonkö ca 10 min. Sen blev jag kopplad till en annan avd. satt i kö ca 20min köplats 26 hela tiden. Rinde upp igen blev inte förstådd. Jag blev arg och upprörd, lade på luren. Jag vill byta bank.
Sparbanken Skåne i Lund är under all…
Sparbanken Skåne i Lund är under all kritik. Vägrar lägga upp ny omyndig kund i juridisk vårdnadshavares sällskap. Hänvisar till att denne ska ha samma bank som juridisk vårdnadshavare vilket inte stämmer.
Hävdar att tid ska bokas även då kundtjänst via telefon uppgett att så inte behöver göras. De vill helt enkelt välja vilka kunder de ska ha, ren diskriminering.
Urusel bank och dåligt kundbemötande. Rekommenderas ej.
Sparbanken Skåne sålde mig ett lån på…
Sparbanken Skåne sålde mig ett lån på det jag kunde amortera extra.
Men det kan jag INTE utan att skulle igenom trakassering.
Jag betalar extra för att kunna amortera extra.
En service som Sparbanken Skåne blockerar mig från att kunna använda.
Helkass bank i Svalöv som totalvägrar…
Helkass bank i Svalöv som totalvägrar ge en vanlig bank-id dosa, om man inte har internetbank och mobil bank-id, hur F ska man kunna skaffa mobilt bank-id utan vanlig bank-id dosa ?
Nej man är ju svensk, därför får man ingenting. Diskriminering på allra högsta nivå !!!
UNDVIK !!!!
Update : Totalvägrar uträtta ärendet om man är Svensk, ett biträde tittade inte ens på lappen som en bekant hade med sig för ett tag sen, det brukar alltid fungera, men då kunden och texten var båda Svenska, blev det ingen som helst hjälp, då biträdet inte förstod Svenska, utan endast Kinesiska tyvärr...