Valutata 5 stelle su 5

Ik begrijp niet waarom mensen negatief schrijven? Ik had een mail gestuurd en even gebeld, fantastisch geholpen en vriendelijke mensen en alles netjes verpakt en keurig snel geleverd. Alles voor mijn... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ze hebben mooie aanbiedingen.Alleen word deze nooit geleverd.Heel vaak geprobeerd om via mail,telefoon facebook contact te krijgen maar het lijkt of ze van de aardbodem verdwenen zijn.Ik vind het rond... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Top bedrijf! Op Woensdag contact gehad want we wilde wat info over een jacuzzi en vandaag op Vrijdag al geplaatst en geïnstalleerd door de mannen van Spacuzzi. Ze waren erg vriendelijk en laten alles... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro benessere

Scritti dall'azienda

Wij willen u erg bedanken dat u de tijd heeft genomen om onze webwinkel te bezoeken en hopen u te mogen helpen aan een spa die volledig aansluit op uw wensen. Wij willen u graag vertellen waar wij voor staan. Spacuzzi.nl is opgericht met een onvoorwaardelijke passie voor spa's. Met ruim tien jaar ervaring in het wellness topsegment streeft Spacuzzi.nl naar het overbrengen van de meest effectieve ontspanning: hydrotherapie door Spacuzzi spa's. Wij hebben maar één doel hoog in het vaandel staan: u tevredenstellen met uw aankoop.

4,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

21 jaar tevreden klant

Wij genieten al 21 jaar van onze jacuzzi van Spacuzzi en dat zegt eigenlijk alles. Vanaf dag één zijn we ontzettend tevreden geweest, en dat gevoel is in al die jaren nooit veranderd.

De kwaliteit is echt indrukwekkend: na 21 jaar werkt de spa nog steeds goed en betrouwbaar. Natuurlijk heb je af en toe onderhoud nodig, maar de service van Spacuzzi is altijd snel, vriendelijk en professioneel geweest. Je merkt dat ze echt achter hun product staan.

Kortom: topkwaliteit, topservice en een bedrijf dat doet wat het belooft.

13 aprile 2026

Prima service van Spacuzzi

Wij genieten al een aantal jaar van de jacuzzi die we bij Spacuzzi gekocht hebben. Onlangs zijn ze langs geweest voor een servicebeurt en die werd professioneel uitgevoerd.

6 marzo 2026

Service beurt

Vandaag de spa een servicebeurt laten geven door Spacuzzi en het was eindelijk voortreffelijk. Thomas nam de tijd voor onze spa heeft al mijn vragen beantwoord en uit zichzelf nog kleine dingetjes gerepareerd. Belangrijk ook ons geadviseerd waar we op moeten letten wat er t.z.t. versleten gaat worden. Dan zouden we dit advies bij een cokgende beurt mee kunnen nemen. Fijn want je wilt niets liever dan in een werkende spa te zitten. Vorige keer bij spa europe de beurt laten uitvoeren maar zij deden het niet zo uitgebreid zoals Thomas vandaag. Helemaal blij kunnen we gewoon weer verder genieten.

17 marzo 2026

Top bedrijf

Top bedrijf! Op Woensdag contact gehad want we wilde wat info over een jacuzzi en vandaag op Vrijdag al geplaatst en geïnstalleerd door de mannen van Spacuzzi. Ze waren erg vriendelijk en laten alles netjes achter.
Super gedaan en we zijn er erg blij mee!

23 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Wederom een super mooie jacuzzi, voor een mooie prijs…

Wederom een super mooie jacuzzi afgeleverd door de mannen va Spacuzzi, hier in het mooie Drenthe. Vandaag mijn 2e jacuzzi ontvangen, de oude van 6 jaar oud in geruild. Snelle service, vriendelijke medewerkers en vooral een donders scherpe prijs gekregen.
Kerels bedankt en tot een volgende keer, ik hoop op weer minimaal 6 jaar.

20 gennaio 2026

TOP en VAKKUNDIG BEDRIJF

Ik was op zoek naar een onderdeel na stad en land afgezocht kwam ik uit bij Spacuzzi.Vriendelijk telefonisch geholpen en de volgende dag opgehaald.Zeer vriendelijk ontvangst dit bedrijf heeft mij zeer vakkundig geholpen.Geen 5 maar 10 sterren waard.

23 luglio 2025

Geweldige Spacuzzi

Op Maandag 12 mei 2025 Jacuzzi gekocht donderdag 15 mei geleverd nu bijna 3 weken in bezit en wat een heerlijke jacuzzi simpel plug en play met heerlijke massage mogelijkheden goed voorgelicht door Ed en voortreffelijke service qua plaatsing in één woord geweldig.

Spacuzzi bedankt 🙋‍♂️

15 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Vader en zoon hebben de jacuzzi…

Vader en zoon hebben de jacuzzi afgeleverd en de oude meegenomen.
Ze hebben de jacuzzi op de juiste plek geïnstalleerd. De jacuzzi is aangesloten en getest.
Hier kun je met gerust hart een jacuzzi kopen.

13 dicembre 2024

Zeer klantonvriendelijk bedrijf

Twee jaar geleden nieuwe spa gekocht. Nu reeds hoofdkussens versleten. Oorzaak werd bij ons neergelegd, onterecht. Vervolgens zeer slechte klachtenafhandeling. Geen communicatie. Na uiteindelijk zelf voor de derde maal contact opgenomen te hebben een zeer klantonvriendelijk gesprek gevoerd. Mijn advies, koop ergens anders.

24 gennaio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Top Spacuzzi 😃

Vandaag onze 3de spa geleverd en weer top service ! Zijn super tevreden en de spa ziet er weer veel beter uit qua uitstraling 😃
Plaatsing , uitleg over de werking netjes
Nu genieten bedankt …. Top !

19 dicembre 2024

Goede service van Spacuzzi

We hebben in juli 2024 een nieuw huis gekocht en waren op zoek naar een jacuzzi voor in de tuin. We hadden geen idee van wat er nodig was. We zijn erg goed geadviseerd in de mogelijkheden. Vervolgens is alles naar wens geleverd en geïnstalleerd. We raden Spacuzzi aan!

1 settembre 2024

Tevreden klant in Frankrijk

Zeer tevreden, dit bedrijf heb ik leren kennen via vrienden die meerdere jacuzzi hebben laten plaatsen, woonachtig in zuid Frankrijk vonden ze het geen probleem er ook hier een te plaatsen, goeie sévices en een geweldige jacuzzi voor een zeer goede prijs, bravo en veel succes

29 novembre 2024

Tevredenheid

Mannen van Spacuzzi verstaan het vak, goed meegedacht in de keuze van onze jacuzzi, netjes conform afspraak geleverd.

Een aanrader!

16 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Mijn ervaring met spacuzzi was ronduit…

Mijn ervaring met spacuzzi was ronduit teleurstellend en schokkend. Nadat ik een jacuzzi had besteld, kwam de verkoper meerdere keren de leveringsafspraken niet na. Dit zorgde voor frustratie en verlies van vertrouwen. Uiteindelijk besloot ik de bestelling te annuleren vanwege de aanhoudende problemen.

Tot mijn verbazing reageerde de verkoper niet alleen onprofessioneel, maar ook met bedreigingen toen ik het product annuleerde. Dit gedrag is totaal onacceptabel en geeft blijk van een gebrek aan respect en klantenservice.

Ik raad spacuzzi sterk af. Zoek liever een betrouwbare leverancier die afspraken nakomt en klanten professioneel behandelt.

13 marzo 2024

Risposta di Spacuzzi B.V.

Hallo Jelle, graag zou ik met u in contact willen komen, aangezien wij nog nooit van u gehoord hebben en dit verhaal geheel niet bekend is bij ons. U kan ons bereiken via info@spacuzzi.nl of bellen naar 013-2021996. Wij lossen onze problemen altijd netjes op met onze klanten. Groeten Tomas van Spacuzzi.

Valutata 1 stelle su 5

4 december 2024 besteling geplaats en…

4 december 2024 besteling geplaats en betaald.
Tot 12 december gewacht.
Niets geleverd en zo goed als onbereikbaar
Dit lijkt op fraude en bedrog.
Afrader.
Inderdaad alsnog geleverd.
Hoop in de toekomst op een betere afhandeling

12 dicembre 2024

Risposta di Spacuzzi B.V.

Hallo Jacco, Er is inderdaad wat misgegaan met jouw bestelling. Excuses hiervoor. We hebben de bestelling alsnog afgeleverd op 13 December. Verder hebben we 4 dagen geleden ook nog telefonisch contact gehad om dit te bespreken. Nogmaals excuses voor de vertraging van jouw bestelling.

Valutata 1 stelle su 5

Geen geld terug bij foute bestelling na terugsturen product

Jets voor mij jacuzzi besteld, kwamen keurig op tijd. Ze pasten echter niet, waarna ik ze terug gestuurd heb. Nooit meer geld terug gezien. Geen reactie op mail. Telefonisch niet bereikbaar, nummer op website klopt niet.

Uiteindelijk na de geplaatste review kon het bedrijf ineens snel contact met me opnamen.

24 gennaio 2023

Risposta di Spacuzzi B.V.

Hallo Hans, de betaling is uiteraard terugbetaald aan u. Dit kunnen we ook bewijzen. U bent welkom om contact op te nemen met ons. We zijn telefonisch te bereiken op 013-2021996 of per email op info@spacuzzi.nl.

beste spacuzzi

beste spacuzzi
bij u een warmtepomp besteld en deze is volgens afspraak geleverd....er was een storing en mede door uw vakkundige hulp was het euvel snel opgelost ..bedankt daarvoor

4 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Thomas kwam onze jacuzzi ophalen

Thomas kwam onze jacuzzi ophalen. Exact op tijd volgens afspraak. Prijs was helemaal goed. De jacuzzi moest uit de tuin getakeld worden met een kraan, dat is allemaal heel goed en netjes verlopen, zonder enige schade aan de tuin. Perfect en ontzettend aardig team. Aan te bevelen.

8 maggio 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più