solarkraft.se Recensioni 251

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Utmärkt bemötande av säljaren Oliver. Mycket professionellt arbete utfört vid installationen av Emaldo batterier från Filip som lyckades få in allt i ett mycket trångt elskåp. Hjälp med appen var ock... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hade en del problem med själva anläggningen under första halvåret efter installationen 2023 som var svåra att felsöka. Löstes till slut och allt fungerade fint tills för ca: 1 månad sedan då el produ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har nu fått installerat ett expansion kabinett till min Emaldo Power Store av SOLARKRAFT. Kan bara ge denna firma fem stjärnor då dom är väldigt proffsiga från första kontakten till den mycket trevl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Redan vid första kontakten med säljaren så känndes det Väldigt seriöst och proffsigt. De som monterade solpanelerna gjorde ett bra jobb. Elektrikern som har kopplat ihop batterierna med solpanelerna i... Leggi di più

1. Azienda specializzata in energia solare
  2. Impresa specializzata in energia solare
  3. Impianto solare fotovoltaico

Scritti dall'azienda

Hos Solarkraft använder vi oss av Premium paneler, växelriktare och batterier för ett Premium resultat. Du får en fantastisk kvalité tack vare våra duktiga medarbetare.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Utmärkt hantverk!

Trevligt bemötande, korrekt och snygg installation.

31 gennaio 2025

Risposta di solarkraft.se

Tack så mycket för det fina omdömet! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett betyg, och det gläder oss att både bemötande och installation levde upp till förväntningarna.

Otroligt bra

Otroligt bra, snabbt och effektivt. Rekommenderar verkligen det här företaget!

28 gennaio 2025

Risposta di solarkraft.se

Stort tack för dina vänliga ord och ditt tålamod under vägen. Vi finns här om du behöver oss framöver – och tack för att du rekommenderar oss!

Valutata 5 stelle su 5

Bra kommunikation och dom tog hand om…

Bra kommunikation och dom tog hand om allt och en bra elektriker som kunde göra allt för det skulle bli färdigt så det blev bara + för allt

27 gennaio 2025

Risposta di solarkraft.se

Stort tack för det fina omdömet! Vi är glada att du upplevde bra kommunikation och att allt flöt på som det skulle. Extra kul att höra att elektrikern gjorde ett starkt intryck – vi ser till att hälsa vidare!

Valutata 5 stelle su 5

Supporten som man får från Solarkraft…

Supporten som man får från Solarkraft är överförväntan. Hjälpsamma och trevlig direkt support, både via telefon och plats.

15 gennaio 2025

Risposta di solarkraft.se

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplever vår support som både hjälpsam och tillgänglig – precis så vill vi att det ska kännas. Vi finns här om du behöver oss igen!

Snabb

Snabb, tydlig och trevlig support - tack!

16 gennaio 2025

Risposta di solarkraft.se

Tack själv för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår support – Välkommen att höra av dig igen om det skulle behövas!

Valutata 1 stelle su 5

Köpte/beställde juli 2024 batterier med…

Köpte/beställde juli 2024 batterier med stöd av ca 2500w solpaneler 6 st. Det utlovades leverans september 2024, vilket var en anledning för oss att beställa av just det företaget inför vintern, då vi ville kapa eltopparna med batterier under höst- vinterhalvåret.

Mattias på Solarkraft var på plats i augusti tillsammans med sin kollega Yasin för o beräkna inför kommande installation. Då skulle det på min fråga igen gällande installation - allt vara på plats senast slutet av september utlovades det.

Leverans skedde mitten av nov med bara 1 av 3 batterier och efter massa dialog hit o dit fick vi till slut resterande utifrån leveransproblem - 2 mån efter utsatt löfte. Det innebar högre elkostnader för oss under den perioden och vi missade dessutom de 2000kr per månad vi var garanterade ersättning via batteri leverantören Emaldo utifrån försenad leverans. Vi förlorade därför 4000kr + minskad elkostnad under den perioden. Begärde ersättning för de 4000kr åtminstone, men företaget tar inte ansvar för sina 2 ggr ställda löften.

Trevlig personal dock som plus, men systemet var i början bristfälligt och har behövt uppdateras med lastbalancering och går idag på autopilot. Ett vanligt fel var tidigare när lastbalancering saknades att när batterierna laddas så löser de ut huvud säkringar. Vilket blev effekten för oss och vi fick knappa in manuellt varje dag i 2 mån. Det är om möjligt löst nu med ny programvara. För teknisk support får du vänta 3 veckor. Dessutom ett dyrt system och har tidigare haft insyn på dessa bolags marginaler. Dom är stora kan jag meddela. Sökte VD direkt för bolaget, men han verkar rädd för kunderna och hör aldrig av sig. Sammantaget välj företag som tycker det är viktigt med sina kunder istället för att de bara vill ha dina pengar. Kommunikation under denna process var bristfällig och det kom en del överraskningar på vägen. T.ex de 2000kr per månad som ersättning blev otydligt att den bara gäller kort period fram till mars 2025, det var det ingen som nämnde, bara när jag specifikt frågade. Så bristfällig information, lovas saker som inte uppfylls, tveksamma leveranstider och programvaran var inte fullt kompatibel vid leverans och orsakade proppar som löste ut i elskåp varje dag.

Risposta di solarkraft.se

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar. Förseningarna i leveransen låg tyvärr utanför vår kontroll, men vi stod redo att installera så snart materialet fanns tillgängligt och försökte hålla dig informerad under hela processen.

Ersättningen från Emaldo styrs av deras villkor och hanteras direkt av dem. Vi vet att systemet fått flera uppdateringar sedan installationen och hoppas att allt nu fungerar som det ska.

Tack för att du lyfter fram vår personal – det uppskattar vi mycket. Om du behöver komma i kontakt med oss är du alltid välkommen via support@solarkraft.se, så svarar vi så snabbt vi kan.

Köpte batteri av Solarkraft

Köpte batteri av Solarkraft.
Utsökt service och trevlig personal.
Kan varmt rekommendera dom.

19 dicembre 2024

Risposta di solarkraft.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både servicen och bemötandet. Vi uppskattar verkligen din rekommendation!

Valutata 5 stelle su 5

Bra produkt och trevlig personal

Fick mitt Emaldosystem installerat i måndags och är väldigt nöjd med produkten. Dessutom har Solarkraft väldigt trevlig personal och deras tekniker Filip gjorde ett jättebra jobb med installation av skåp samt att förklara hur appen fungerar. Nu är det bara lite solsken som saknas

Risposta di solarkraft.se

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både installationen och bemötandet – vi har framfört dina fina ord till Filip! Nu hoppas vi solen lyser mycket resten av året!

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevlig och ordentlig personal

Mycket trevlig och ordentlig personal. Så till att allt va korrekt installerat och att allt fungerade som innan de kom.

17 dicembre 2024

Risposta di solarkraft.se

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med installationen och att allt fungerade som det skulle. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig!

Valutata 5 stelle su 5

Ett komplicerat och tidskrävande arbete…

Ett komplicerat och tidskrävande arbete som jag fick hjälp med tills allt hade löst sig.

Risposta di solarkraft.se

Tack för din fina återkoppling! Ibland krävs det lite extra för att allt ska falla på plats – och vi är glada att vi kunde hjälpa dig hela vägen. Tack för ditt tålamod och förtroende!

Mycket nöjda

Mycket nöjda, trevlig personal, snygg installation

14 dicembre 2024

Risposta di solarkraft.se

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att ni är nöjda med både installationen och bemötandet. Alltid kul att höra!

Valutata 3 stelle su 5

Leverans och montering av Emaldo Power…

Leverans och montering av Emaldo Power Store fungerade utmärkt. Däremot är jag inte riktigt nöjd med funktionen. Den skickar ut ström på nätet fast batteriet inte är fulladdat. Laddar ibland batteriet med nätström samtidigt som det laddas av solceller. Batteriet tappar c:a 2% laddning/ timma när det står i viloläge. På 10 tim. blir det 20%!

17 novembre 2024

Risposta di solarkraft.se

Tack för din ärliga återkoppling och det är glädjande att leverans och installation fungerade bra. Vi beklagar att systemets funktion inte riktigt motsvarat dina förväntningar. Emaldo Power Store styrs till stor del av sin mjukvara och vi vet att vissa funktioner fortfarande optimeras via uppdateringar.
Tack igen för din feedback – den hjälper oss att bli bättre!

Toppenbra uppföljning o support

Toppenbra uppföljning efter installation.
Supporten fungerar jättebra. Lugn o tydlig genomgång av hur batterierna fungerar och hur de skall programmeras för att användas på bästa sätt.
Solarkraft känns mycket seriösa i alla led.

3 ottobre 2024

Proffsigt

Installerade solpaneier 2023,utfört av Solarkraft.Blev
Imponerad av företagets engagemang,från första kontakt med säljare till till inkoppling av anläggningen
av elektriker.Tyvärr visade det sig att det fanns ett
fabrikationsfel på växelriktaren,men den blev snabbt
utbytt.Därefter fungerade det bra.
I år 2024,beslöt vi att installera ett batteri.Det gick lika
bra som förra årets installation.
Ett stort tack till alla inblandade.Ett särskilt tack till
elektriker Roman.Han var otroligt duktig och noga i sitt
arbete.En sak som överraskade mig,var hur noga man
städade efter sig,fanns inte en kabelbit kvar när de
lämnade oss.Skulle absolut föreslå Solarkraft som
installatör av solpanelsanläggning .

T.Karlsson

24 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

usel service

usel service! nör jag skrev mitt inlägg om att solarkraft överlida totalt ignorerat oss som installatörer så svarade dom bara att vi inte ör kund! vi ör kund eller rättare sagt va kund och har köpt massor av batterier av solarkraft överlida dock aldrig mer kan jag söga. aldrig mer !

jag har en kund dör vöxelriktaren på emaldon brann för 6 monader sedan men solarkraft som levererat produkten vögrar ersätta den! dom skyller på allt och alla!

köp av en annan leverantör/ grossist om ni ska köpa ! för går något sönder då ar dom som bortblåsta

26 settembre 2024

Hej Jimmy

Det du upplevt som business to business kund ber vi om ursäkt för, dock så är det inget som har med Solarkraft som installatörer att göra.

Vi har skickat detta ärende vidare till de personerna som sitter med vår Webshop.

Teamet på Solarkraft

FANTASTISKA *****

EMALDO BATTERI.
Försäljare (Patrik) som återkopplar direkt vid frågor (inte vanligt i denna bransch).
Installationen var föredömligt utförd av en positiv och kompetent installatör (Filip).
Jag hade höga krav vilka tom överträffades.
Detta företag rekommenderar jag mer än gärna.

25 settembre 2024

Solarkraft & Emaldo

Bra dialog och information.
Installatören tog sig tid och gå igenom för och nackdelar med placeringar av batteriet. Väl utförd installation och noga med att dölja kabeldragning på bästa sätt. Allt upplockat och städat efter utförd installation.
Tog god tid på sig för att visa och gå igenom app och hur den kan användas.
Verkligen nöjd.
Nu ska batteriet användas och hoppas det är lika bra som allt har varit hitintills.
Jag rekommenderar Solarkraft och Emaldos AI lösning på batteribackup.

25 settembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più