solarkraft.se Recensioni 251

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Utmärkt bemötande av säljaren Oliver. Mycket professionellt arbete utfört vid installationen av Emaldo batterier från Filip som lyckades få in allt i ett mycket trångt elskåp. Hjälp med appen var ock... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hade en del problem med själva anläggningen under första halvåret efter installationen 2023 som var svåra att felsöka. Löstes till slut och allt fungerade fint tills för ca: 1 månad sedan då el produ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har nu fått installerat ett expansion kabinett till min Emaldo Power Store av SOLARKRAFT. Kan bara ge denna firma fem stjärnor då dom är väldigt proffsiga från första kontakten till den mycket trevl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Redan vid första kontakten med säljaren så känndes det Väldigt seriöst och proffsigt. De som monterade solpanelerna gjorde ett bra jobb. Elektrikern som har kopplat ihop batterierna med solpanelerna i... Leggi di più

1. Azienda specializzata in energia solare
  2. Impresa specializzata in energia solare
  3. Impianto solare fotovoltaico

Scritti dall'azienda

Hos Solarkraft använder vi oss av Premium paneler, växelriktare och batterier för ett Premium resultat. Du får en fantastisk kvalité tack vare våra duktiga medarbetare.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Begärde in offerter från flera olika…

Begärde in offerter från flera olika leverantörer. Valet föll dock snabbt på Solarkraft där Patrik snabbt mötte upp med ett mycket professionellt och informativt bemötande som gjorde valet enkelt. Installationen genomfördes snabbt och snyggt där Filip med besättning visade prov på stor skicklighet och ett varmt och trevligt kundbemötande. Det räckte inte bara med installationen han hjälpte oss med internet och en ny rauter och dessutom installerade Plejd pluggar till belysningen. En klippa denna killen
Einar i Staffanstorp

27 giugno 2025

Risposta di solarkraft.se

Wow, Tack! Vilken fin och detaljerad recension – och vilket betyg till Filip och Patrik! Vi är jätteglada att ni blev nöjda både med installationen och extra hjälpen. Hälsningar från hela teamet!

Valutata 5 stelle su 5

Proffsigt bemötande från ax till limpa.

Proffsigt bemötande från ax till limpa.
Grundlig genomgång av förutsättningarna hos just oss. Installation av panelerna snabbt och smidigt inkl städning därefter. Inkoppling av Filip som är en klippa.
Behövde en uppdatering av växelriktaren som tog några dagar.
Kan rekommenderas.
Dan o Nina Carlsson, Tidaholm

23 giugno 2025

Risposta di solarkraft.se

Stort tack! Fantastiskt kul att läsa er utförliga recension – vi vidarebefordrar definitivt berömmet till Filip och resten av teamet. Tack för att ni tog er tid att skriva!

God og professinel service

Vi valgte også Solarkraft til anden etape af vores Solkraft projekt (installation 29 solceller 2023 og batteri I 2025), da første etape gik uden problem og blev eksekveret professionelt med god service og rådgivning.
Vi tager sandsynligvis etapen III om et eller to år.

23 maggio 2025

Risposta di solarkraft.se

Tack, det gläder oss verkligen att ni valde oss igen för nästa etapp! Vi ser fram emot etapp III när det blir dags. Stort tack för förtroendet!

Bra proffsig installation.

12 giugno 2025

Risposta di solarkraft.se

Tack – kort, rakt på sak och mycket uppskattat! Kul att höra att du är nöjd med installationen.

Kunnigt och trevligt bemötande

Kunnigt och trevligt bemötande genom hela processen från beställning till driftstart.

16 maggio 2025

Risposta di solarkraft.se

Tack för ditt omdöme. Vi är glada att allt fungerade som det skulle och att du är nöjd med kontakten genom hela projektet.

Valutata 5 stelle su 5

Min upplevelse av hela installationen ..

Min upplevelse av hela installationen är bara positivt. Allt från offertförfarande till färdig installation. Stort + till den engelskspråkiga installatören som både var snabb och noggrann.

Vad jag kunnat se såhär långt så fungerar som det var tänkt.

9 giugno 2025

Risposta di solarkraft.se

Stort tack för din återkoppling. Bra att höra att processen fungerade smidigt från början till slut. Vi ser till att framföra berömmet till installatören.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har fått solceller och batteri…

Vi har fått solceller och batteri installerat av Er och det har fungerat alldeles utmärkt.
När vi behövde starta om vårt batteri, fick vi hjälp av Er elektriker Filip. Han löste problemet och hjälpte oss dessutom med att installera en ny router för att få ett snabbare och mer effektivt nätverk.
Tack för Ditt tålamod och Ditt motto att bara det bästa är gott nog!

Varmaste Hälsningar!☀️
Karl-Henrik Hofgren och Anneli Carlberg Hofgren

3 giugno 2025

Risposta di solarkraft.se

Tack för Ert fina omdöme. Kul att höra att Ni är nöjda både med installationen och med hjälpen från Filip. Vi uppskattar att Ni tog Er tid att skriva.

Valutata 5 stelle su 5

Informativt och serviceinriktat möte…

Informativt och serviceinriktat möte med hög inriktning på kundens behov samt snabb leverans på utlovat datum, vilket lett till ett högt förtroende för företaget.

15 maggio 2025

Risposta di solarkraft.se

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och leveransen – och vi uppskattar verkligen ditt förtroende.

Valutata 5 stelle su 5

Begärde in offerter från flera olika…

Begärde in offerter från flera olika leverantörer. Valet föll dock snabbt på Solarkraft där Patrik snabbt mötte upp med ett mycket professionellt och informativt bemötande som gjorde valet enkelt. Installationen genomfördes snabbt och snyggt där Filip med besättning visade prov på stor skicklighet och ett varmt och trevligt kundbemötande. Vi är supernöjda och är övertygade om att vi har gjort rätt val.

8 maggio 2025

Risposta di solarkraft.se

Stort tack för det fina omdömet! Vi uppskattar förtroendet och är glada att ni är nöjda med både bemötande och installation. Vårt team strävar alltid efter hög kvalitet och god service – roligt att det märks!

Valutata 5 stelle su 5

Så mycket bättre än vad jag hade…

Så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig :) allt ifrån försäljning till installation .. utrustningen är jag supernöjd med ..Tack solarkraft

15 aprile 2025

Risposta di solarkraft.se

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både utrustning, installation och service. Välkommen åter om du behöver något framöver!

Valutata 4 stelle su 5

Hade kontakt med kundsupport som…

Hade kontakt med kundsupport som bemötte mina frågor på ett bra sätt, frågorna var av teknisk karaktär varvid ett ärende gjordes till teknisk support.

7 maggio 2025

Risposta di solarkraft.se

Tack för din recension! Vi är glada att du fick ett bra bemötande från vår support och att dina tekniska frågor togs vidare på rätt sätt. Tveka inte att höra av dig igen om något mer dyker upp!

Valutata 3 stelle su 5

Duktiga installatörer men översålde produkten

Mycket tålmodig säljare som pedagogiskt förklarar och tar nästan hur många frågor som helst.

Supertrevlig personal från början till slut. Tjeckiska killar som monterar solpaneler snabbt och effektivt. Elektrikern Filip var mycket engagerad och supertrevlig.

Nu får vi bara hoppas att Emaldo-systemet levererar vad Solarkraft tror och vi alla hoppas.

Uppdatering: efter att ha haft igång Emaldon i ett par veckor kan jag konstatera att den gör i princip alla fel med sin AI och är fördyrande för mina elinköp. Avrådes starkt från Emaldos lösning då den är dyr och sen orsakar merkostnader.

Uppdatering 2: Har reklamerat produkten (Emaldo Power Core 2.0) pga bristande funktionalitet. Uselt hanterat och jag rekommenderar varken Solarkraft som sålt på helt felaktiga löften om systemets funktioner eller Emaldo.

Uppdatering 3: Har efter reklamation faktiskt fått hjälp med produkten och nu fungerar den riktigt bra Dock får Solarkraft inte fullt betyg även fast de varit duktiga med installation. De brister på att de lovat funktionalitet som inte finns i Emaldon (Emaldo har ändrat sitt erbjudande) och de har överlovat ekonomin i produkten. Hade säljet varit mer korrekt från början och supporten från Emaldo varit snabbare så hade det varit full pott.

7 maggio 2025

Risposta di solarkraft.se

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade både säljarens tålamod och hela teamets insats – särskilt Filip och montörerna. Vi håller tummarna tillsammans för att Emaldo-systemet lever upp till förväntningarna!

Mkt bra

Mkt bra. Tillgängliga på att svara på frågor och mycket bra installation.

4 maggio 2025

Risposta di solarkraft.se

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både tillgängligheten och installationen.

Valutata 4 stelle su 5

SolarKraft’s service is exceptionally…

SolarKraft’s service is exceptionally good. From the initial order and communication with the salesperson, to the project manager’s follow-up, and the electrician and technician on site – everything ran smoothly. From that perspective, I can absolutely recommend them as a service provider and wouldn’t hesitate to reach out to them again.

The reason they don’t receive a top rating is because I’m disappointed with the battery product from Emaldo that they sold me:
1. One battery failed quite quickly (SolarKraft replaced it without any issues).
2. I experienced a connection drop to the battery, and a simple restart didn’t fix it. I had to re-pair the software instead.
3. Most recently, the battery lost connection again, though this time a simple restart resolved it.
4. My biggest concern, which goes against my fundamental values, is that it turns out Emaldo is a closed system with no options or vision for developing an open API. Emaldo ignores input from their users. As you can see here on emaldos community post if you search for “Manual API Needed”.

So: SolarKraft gets 5 stars for their service, and Emaldo gets 1 star for their vendor lock-in and ignoring thier customers requests.

28 febbraio 2025

Risposta di solarkraft.se

Thank you for your kind review and for highlighting our team and service – we really appreciate it! We're sorry to hear about the battery issues and will pass your feedback on to the supplier. Thank you for your trust!

Valutata 5 stelle su 5

Proffsigt in i minsta detalj

Proffsigt från första mötet med Mattias, väl utfört installationsarbete och suverän elektriker/tekniker som heter Filip. Allt blev snyggt och proffsigt in i minsta detalj.

29 aprile 2025

Risposta di solarkraft.se

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och installationen – och vi skickar extra beröm vidare till Mattias och Filip!

Valutata 4 stelle su 5

Jättebra och gott jobb bara synd att…

Jättebra och gott jobb bara synd att mannen pratat engelska så jag har lite svårt att hänga med 👍🤠
Dbh. Torben Friis Frederiksen

25 aprile 2025

Hej Torben,
Tack för din fina recension! Vi är stolta över mångfalden i vårt team, något vi ser som en styrka. För smidigare kommunikation finns alltid vår svensktalande support tillgänglig om du har frågor eller önskar en genomgång.
Välkommen att kontakta oss på 031-376 06 00 eller support@solarkraft.se!

Filip

Filip! Trevlig, kunnig o snabb. Bra instruktioner.

14 aprile 2025

Hej Björn,
Stort tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att Filip levererade en snabb och proffsig installation.
Välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen!

Snabbt, snyggt, proffsigt

Stor kunskap, snabb kommunikation, kort ledtid och proffsig installation. Köpte ett Emaldo batterisystem på rekommendation och blev inte besviken. Installerat och klart inom tre dygn från beställning, imponerande. Extremt kunnig och lyhörd säljare, som även utförde installationen på ett utmärkt sätt. All cred till Stephan. Kan verkligen rekommendera företaget och produkten.

9 aprile 2025

Risposta di solarkraft.se

Stort tack för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att du är nöjd med både produkten och installationen. Vi ska se till att Stephan får din uppskattning – det betyder mycket för oss. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa till med något mer!

Bästa valet

Vi är supernöjda med installationen av solceller och batteri. Vi har blivit trevligt bemötta i alla led från köp till installation. Installationerna snyggt utförda och väldigt välstädat efter. Mycket bra information från elektrikern Filip som installerade batteriet.
Stefan och Lena Jakobsson i Haverdal

10 aprile 2025

Risposta di solarkraft.se

Tusen tack, Stefan och Lena, för det fantastiska omdömet! Det gläder oss att ni är nöjda med hela processen och att Filip kunnat ge er den information ni behövde. Vi uppskattar verkligen ert förtroende – och att ni valde oss för er installation!

Ett perfekt kundbemötande

Jag köpte en batterilösning från Solarkraft (Emaldo-batteri) och fick en av de bästa kundbemötandena jag upplevt på köpet. Installatörerna Mattias och Filip gjorde ett perfekt jobb på plats! De var både trevliga, informativa och mycket professionella. Säljaren Patrik gav också ett mycket gott intryck och tiden från säljkontakt till leverans låg på under en vecka.

26 febbraio 2025

Risposta di solarkraft.se

Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både batterilösningen och bemötandet från hela teamet. Vi har självklart framfört din uppskattning till Mattias, Filip och Patrik. Kul att allt gick så smidigt och snabbt!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più