Jag har haft kontakt med Solarcamp i många år nu, och jag måste säga att de är suveräna på bemötande och hjälpsamhet! Både när det gäller nya köp men framför allt hjälp med ljusslingor som av nån anle... Leggi di più
Egentligen inget vanligt köp. Min ljusslinga som jag köpte för nästan 1 år sedan slutade plötsligt att fungera. Efter kontakt med kundtjänst så fick jag en ny utan något som helst krångel. Ett bemötan... Leggi di più
Var snabb leverans men produkten håller inte alls vad förväntningarna var utifrån det som lovades. Fungerar nästan inte alls, behöver nästan stå med sollampa för att få den fungera, vanligt solljus rä... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Snabb leverans, mycket trevlig återkoppling och bemötande !
Bra kvalité på lamporna !
Otroligt bra köpupplevelse!
Fantastiskt kundbemötande av Gunilla, snabb återkoppling och riktigt bra service! Beställde ljusslinga till mina föräldrar som lyste så otroligt fint, så blev att jag beställde en ljusslinga även till mig samt ljuslyktor till både mig, mina föräldrar och min syster. Sån otrolig mysfaktor och vackert ljus är betyget från oss allihop. Kan bara varmt rekommendera detta företag om man vill ha vackert lysande solcellsbelysning!
För oss är Solarcamp ett självklart val…
För oss är Solarcamp ett självklart val när det gäller både krisberedskap inför risker i elförsörjningen och att få en mysig utemiljö. Framför allt för att produkterna är bra och informationen perfekt: man får veta vad varje produkt kan prestera vid olika årstider. Men också för att det är bra priser (ofta rabatter), snabb leverans och bra support. Vi har beställt från Solarcamp i flera år nu och är mycket nöjda.
Snabb leverans.
Snabb leverans.
Dom hade missat att leverera en produkt så jag kontaktade dom via mejl. Snabbt och trevligt svar och fantastisk hjälp, inget tjafs utan skickar produkten direkt! Så nöjd med både produkter och service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Snabb leverans och utmärkt service.
Servicen är och har varit bra från er
Servicen är och har varit bra från Solarcamp, det finns ingenting att klaga på.
Däremot ser jag, när jag tittat närmare på de senaste lamporna jag köpt, att det finns mer att göra med kvaliten på varorna och det ligger i Solarcamps intresse att kvaliten förbättras.
Bra priser
Bra priser, på bra produkter. Kundtjänsten svarar snabbt, hjälpsamma.
Har handlat flera gånger och kommer att återkomma.
Efter många köp ifrån wish och liknande…
Efter många köp ifrån wish och liknande sajter hittade jag solarcamp och trodde att deras produkter borde vara mer stabila och hållbara men precis samma kina mög kom till mig och fungerade inte tyvärr så alla bra recensioner är för mig iallafall märkliga.
Laddas trots att det inte är strålande…
Laddas trots att det inte är strålande solsken!
Råkade få två olika modeller av…
Råkade få två olika modeller av Led-enheter till samma lampa.
Har fått ett helt fantastiskt bemötande och en snabb och smidig lösning på ärendet.
Ni kan verkligen vara stolt över er supportfunktion!
Solars campa alla fina solcellslampor
Jag har många olika slingor bla aurora PRO , jätte bra lyser fint året o. , kan ladda de om det behövs .
Chester vägglampor har jag flera stycken , både äldre modell o den nyaste, riktigt bra de og laddbara . Sen har jag andra vägglampor med rörelse detektor. , lyster fint o hår man närmste tänds de starkare , de med jättebra . Har köpt förlängnings sladdar till chester då kan man gå sol hela dag på de😊, som sagt så är jag väldigt nöjd med solar camp . O om man undrar nåt så är de snabba att svara o hjälpa till, Birgitta är svensk så då går det lättare ,
Rekommenderar varmt alla lampor , jag har många ( har till 2 hus)
O inte kostar de nån el heller ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️
Snabb leverans. Säkert förpackade. Mycket bra ljus även när det har varit mulet. En mycket bra och prisvärd produkt
Lätt att beställa och snabb leverans
Lätt att beställa och snabb leverans. Har olika produkter från Solarcamp en del har jag haft flera år.
Funkar toppen året runt. Tyvärr var det ett fel på slingan denna gången men det åtgärdades snabbt. Jag skickade en bild med beskrivning och så kom en ny produkt på några dagar.
Blev rekomenderad av…
Blev rekomenderad av grannen(professionell elektriker!), har tittat på hans Grantham i 1,5år. Fungerar klockrent sommar som vinter.
Bra service och bemötande på SolarCamp. Toppen företag!
Lyser endast 3-4 timmar
Fick en ny solcellsmobil när den första…
Fick en ny solcellsmobil när den första slutade lysa.
Väldigt bra bemötande. Otroligt nöjd med både produkten och proffsigt bemötande.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
💐Bästa bemötandet
💐Bästa bemötandet. Super fina produkter.
Sååå nöjd. 🤗🤗
Otroligt bra kundbemötande och service
Otroligt bra kundbemötande och service, särskilt Gunilla. Vacker produkt också, Aurora solcellsslinga.
Har vid några tillfällen köpt tiotalet…
Har vid några tillfällen köpt tiotalet solcellsarmaturer, de flesta Mushroom. Alla utom en fungerade perfekt och den felaktiga ersattes med ny. En del har varit igång drygt ett år. Har limmat några på altanfundament av betong på betongplatta de kommer upp ovan uppskottad snö och står stadigt då det blåser. Lyste bra i vintras i vinterläge i Bohuslän.
Det är bra och fint
Det är bra och fint. Laddar och liser på kvällen. synd att sladd är inte så langt.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.