Valutata 5 stelle su 5

Jag har haft kontakt med Solarcamp i många år nu, och jag måste säga att de är suveräna på bemötande och hjälpsamhet! Både när det gäller nya köp men framför allt hjälp med ljusslingor som av nån anle... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Har vid några tillfällen köpt tiotalet solcellsarmaturer, de flesta Mushroom. Alla utom en fungerade perfekt och den felaktiga ersattes med ny. En del har varit igång drygt ett år. Har limmat några på... Leggi di più

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Egentligen inget vanligt köp

Egentligen inget vanligt köp. Min ljusslinga som jag köpte för nästan 1 år sedan slutade plötsligt att fungera. Efter kontakt med kundtjänst så fick jag en ny utan något som helst krångel. Ett bemötande och en service i toppklass. Solar Camp kan man lita på också när det gäller problem med produkten inom garantitid. // Alf

1 settembre 2025

Bra grejjer

Alltid nöjd med solar camp ,de fixar och ordnar om man har nåt man önskar , om nåt inte funkar efter ett tag , skickar de nytt så jag har bara positivt om solarcamp, bra grejjer som lyser fint året om , lite svagare i nov dec jan men lyser gör det och väldigt fint tack!

25 agosto 2025

Fantastisk support.. 👍

Några lampor och en solcellsdriven fontän med belysning, slutade fungera några månader efter garantin gått ut. Jag mailade kundtjänst, som skickade nya lampor, och återbetalning för fontänen.. Det kallar jag bra service..👍
Jag är en mycket nöjd stamkund, och tänker fortsätta handla här..

8 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Trodde den ej funka fontänen tog nog…

Trodde den ej funka fontänen tog nog 5min sen var det tryck i björnfontän och rinner som den ska nöjd med varan 1dag för leverans för mig ett litet minus batteri står 4AA men går ej sätta in sitter ett 1500mAh 7.4v vet dock ej om möjligt det går att brygga eller sätta in ett till dock ej dyra på nätet ca100kr

25 giugno 2025
Valutata 2 stelle su 5

Var snabb leverans men produkten håller…

Var snabb leverans men produkten håller inte alls vad förväntningarna var utifrån det som lovades. Fungerar nästan inte alls, behöver nästan stå med sollampa för att få den fungera, vanligt solljus räcker inte till, om nån står för nära och skuggar lite så slutar den direkt, skulle helst vilja skicka tillbaka den men jag har ju använt den

23 giugno 2025

Tar hand om sina kunder

Jag har flera gånger handlat lampor och varit väldigt nöjd. Senaste köpet var det tyvärr en reklamation men Solarcamp har hanterat det på ett superbra sätt utan krångel. Jag kan bara rekommendera att handla från Solarcamp de tar ansvar hela vägen.

23 giugno 2025

Heja Solarcamp

Tack för reservdelen. Även om det bara var pumpen som var trasig fick jag ett helt nytt paket med solcell, fästen och pump. Leveransen kom lika fort som jag postade min reklamation. Nu fungerar allt precis som det ska, mycket rofullt porlande. Det blir nog något mer köp när vi lokaliserat en bra plats i trädgården.

28 maggio 2025

Senaste beställning en fjordlansslinga

Senaste beställning en fjordlansslinga, verkligen bra , lyser fint o har lite mindre klotlampor, kraftig sladd o uppladdning om man behöver . Rekommenderas varmt .
Har många slingor vägglampor mm o är jättenöjd . O blir det något fel så svarar Gunilla snabbt o man får nytt tillbaka . Så rekommenderar solar camp varmt .

14 aprile 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più