sokken.nl Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 3 stelle su 5

ik heb de eerste keer sokken besteld, 10 dagen geleden, inmiddels post.nl onderzoek, terwijl ik zie dat de status nog steeds op tzelfde staat........bijna 30 euro kwijt.....hoe moeilijlk moet t zijn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sokken werden snel geleverd en waren dusdanig verpakt dat ze gewoon door de brievenbus pasten. Sokken leken precies op de afbeelding en voelen lekker aan. Goede kwaliteit, en ik ga zeker binnenkort no... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een topservice! Had sokken met hartjes besteld voor valentijnsdag. Bij het uitpakken bleek er een gat in 1 sok te zitten. Hier een foto van gemaakt en een mail gestuurd. Binnen een half uur waren... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Er is een zeer grote keuze aan hoogwaardige producten waaruit je door de goede begeleiding vrij makkelijk een bestelling kunt doen, deze betalen en die je zeer snel in huis hebt. De kwaliteit is zeer... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Shopping e moda

Informazioni su sokken.nl

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Sokken.nl is de site voor kwalitatieve sokken. Wij verkopen zowel damessokken, herensokken als sportsokken van bijvoorbeeld Puma, Tommy Hilfiger, Falke en Happy Socks.

Vragen of opmerkingen?

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hoi Mirjam,

Bedankt voor de vijf sterren!
We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops!

Helemaal tevreden

Overzichtelijke site.. Mooie kwalitatieve sokken, snel geleverd en ook gemakkelijk geregeld als het toch terug moet.

16 gennaio 2024

Hoi,

Bedankt voor je toffe review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent..
Mocht je een keer toe zijn aan wat nieuws, dan zouden we het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops!

Top!

Goede kwaliteit, prijs en bovenal supersnelle levering!

15 gennaio 2024

Hoi Jordy,

Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de prijs/kwaliteit verhouding en over de snelle levering van je bestelling.

Goede sokken

Goede sokken. Snel geleverd

12 gennaio 2024

Hoi Peter,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven, hier zijn we heel blij mee!
Veel draagplezier gewenst en hopelijk tot de volgende keer.

Prima geregeld

Prima geregeld. Duidelijke communicatie en de bestelling goed ontvangen. Top!

10 gennaio 2024

Hoi Roel,

Heel tof dat je ons vijf sterren hebt gegeven!
We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook.
Wij zien je graag terug bij een volgende order.

Valutata 5 stelle su 5

Deze beoordeling is omdat de kniekousen…

Deze beoordeling is omdat de kniekousen die ik besteld had, super fijn zijn in kwaliteit en dragen, de kousen zijn heel fijn van lengte en pasvorm.

11 gennaio 2024

Hoi Willeke,

Leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de kniekousen en ons daarom met vijf sterren hebt beoordeeld!
Hopelijk heb je veel plezier van de kniekousen en zien we je nog eens terug in één van onze webshops!

Kaylee - sokken.nl

Zeer te vrede

Snel besteld en thuisbezorgd.ik ben heel te vrede over de head sokken ze hebben de perfecte pasvorm aangezien ik kleine voeten heb namelijk 40.5

11 gennaio 2024

Hoi Danny,

Bedankt voor je vijf sterren review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm van de Head sokken en dan ze zo snel bij je geleverd zijn.
Veel plezier van de sokken en wellicht tot de volgende keer.

Sokken besteld

Sokken besteld, de volgende dag al in huis. Snelle levering, super.

10 gennaio 2024

Hoi,

Heel tof dat je ons vijf sterren hebt gegeven!
Goed om te horen dat je bestelling zo snel bij je is geleverd.
Hopelijk tot de volgende keer.

Hoi Tamara,

Bedankt voor je positieve beoordeling op Trustpilot.
We vinden het heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

Snelle reactie, goede kwaliteit

Snelle reactie, fijne updates steeds via de email. Snelle levering. En sokken zijn van goede kwaliteit.

9 gennaio 2024

Hoi,

Bedankt voor je mooie review. Hier worden we heel blij van!
Hopelijk heb je veel plezier van je sokken en zien we je nog eens terug in één van onze webshops.

Valutata 5 stelle su 5

Vergeet al die andere aanbieders van Falke sokken!

Vergeet al die andere aanbieders van Falke sokken!
Sokken.nl...
Voordelig en snel.

8 gennaio 2024

Hoi Hans,

Bedankt voor je mooie 5 sterren review, daar worden we erg blij van! Hopelijk kun je nog heel lang wandelen, lopen of juist thuis relaxen op je nieuwe sokken. Mochten je sokken ooit aan vervanging toe zijn, dan hopen we je uiteraard nog eens weer te zien bij onze shop!

Hoi Ton,

Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm!
Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer!

Valutata 2 stelle su 5

Hoi Cecile,

Bedankt voor je beoordeling.
Wat vervelend om te lezen dat er een gat in de sok zat.
Dat is uiteraard niet de bedoeling.
We zullen hierover contact met je opnemen via de mail.

8 gennaio 2024

Hoi,

Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren. Fijn dat dit dan ook is gelukt!
Leuk om te horen dat je vaker bij ons zou willen bestellen. We zien je dan ook graag nog eens terug in één van onze webshops!

Snel geleverd

Snel geleverd. Zitten prima.

7 gennaio 2024

Hoi Ton,

Bedankt voor je positieve beoordeling op Trustpilot!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering van je bestelling.
Kom je nog eens langs in één van onze webshops?

Zeer tevreden

Goede bereikbaarheid. Contact bij problemen is super!! Zeer tevreden!

27 dicembre 2023

Hoi,

We willen je graag bedanken dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld op Trustpilot! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in één van onze webshops.

Veel keuze

Veel keuze, prima prijs.

5 gennaio 2024

Hoi Emile,

We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent en willen je graag bedanken dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld.

Valutata 5 stelle su 5

Het is een prima contact geweest

Het is een prima contact geweest, ook telefonisch, keurige verpakking en verpakkingen, alles aanwezig en erg snel in huis, besliste aanrader deze verkopers.

5 gennaio 2024

Hoi Anne,

Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm!
Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer!

Valutata 1 stelle su 5

Er is niets geleverd

Er is niets geleverd, volgens PostNL afgeleverd maar ik heb niemand gezien!

4 gennaio 2024

Hoi Rene,

Bedankt voor je beoordeling.
Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen.
We hebben hier al contact over gehad en een onderzoek uitgezet bij PostNL.
Zodra we hier reactie op hebben zullen we contact met je opnemen via de mail.

Lekker warme thermo sokken

Lekker warme thermo sokken. Snel en deskundig geleverd.

9 gennaio 2024

Hoi,

Heel erg bedankt voor het geven van vijf sterren!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de thermo sokken en het snelle leveren hiervan.
Hopelijk heb je veel plezier van de sokken met deze koude dagen en zien we je nog eens terug in één van onze webshops.

Kaylee - Klantenservice sokken.nl

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più