3,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,3

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Burlington sneakersokken besteld

Burlington sneakersokken besteld, keurig geleverd, goede kleur, maar na 50 meter gelopen te hebben zitten ze al halverwege mijn schoenen. Er zit ook geen antislip deel in de hiel ofzo. Sokken zakken meteen af.
Miskoop, jammer!

31 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Slechte reviews gezien op trustpilot na mijn bestelling

Ik had de sokken besteld die ik graag wilde. Een merk met korting.
Nadat ik besteld had las ik de reviews op trustpilot en schrok daar wel van. Ik dacht die sokken ga ik niet zien.
Ik schrijf niet vaak een review, maar voelde me wel verplicht dat nu te doen.
Nadat ik besteld had kreeg ik iedere keer via de mail een statusupdate. Had op 15 juni om 16.30 uur besteld en op 16 juni om 18.30 uur ontvangen.
Dus heel tevreden!

16 giugno 2026

Beste klantenservice mogelijk

Er was twijfel of alles in het pakket was aangekomen. Om de twijfel weg te nemen en mij als klant toch goed te helpen, koos Sokkendirect ervoor om twee artikelen na te leveren. Uitermate tevreden mee, mede omdat er geen zekerheid was. Erg fijn dat sokkendirect dergelijke klantenservice biedt.

2 giugno 2026
Valutata 3 stelle su 5

Kortingen worden niet verrekend op de…

Kortingen worden niet verrekend op de afrekening.
Er wordt bijna wekelijks « speciale kortingen » aangeboden, en tocht is de prijs nagenoeg altijd dezelfde.
Levering gebeurt snel.
Reactie op mail ook snel.
Helaas geen oplossing voor het niet correct vermelden van kortingen.

4 maggio 2026

Ruime selectie aan Alfredo Gonzales en snelle levering

Ruime selectie aan Alfredo Gonzales wollen sokken en zeer snel geleverd. Ik had de dag ervoor in de namiddag besteld en de dag erna waren ze al geleverd (in België).
Ze werden wel niet in de brievenbus geleverd (door de lengte van de doos en mijn smalle brievenbus) maar er werd aangebeld. De bezorger was zo snel dat hij het doosje al achter op het terras droog gelegd had voor ik de deur kon openen.

28 novembre 2025

Snel, vriendelijk

Al vaak mijn sokken besteld bij dit bedrijf.
Altijd snelle levering en door de brievenbus.
De laatste keer was er iets mis, i.p.v verpakkingen met drie paar zat er twee paar per verpakking.
Telefoonnummer was beschikbaar. Zeer vriendelijke persoon aan de lijn (zonder eerst een keuzemenu en muziekje!!!).
Volgende dag waren de ontbrekende sokken binnen.
Superservice!!!!

24 luglio 2025

Oneerlijke mensen

Ik had 4 paar sokken besteld elk €16,11 per stuk. Ik heb ze netjes en erg snel binnen gekregen. 1 paar sokken heb ik uit de verpakking gehaald en heb die gepassen. Helaas waren deze sokken niet goed voor mij en heb ik ze alle 4 in de originele doos terug gestuurd. De verpakking van de sokken die ik had aangedaan was een beetje gescheurd. Ik heb helemaal geen mail ontvangen de retour ontvangen was, maar zag een bedrag van €48 van "stichting pay" bijgeschreven was op mijn rekening. Ik heb dat via internet opgezocht en zag dat het van sokkendirect kwam. Ik heb hun een mail gestuurd dat het bedrag niet klopt. Ze gaven antwoord dat ze maar 3 paar sokken terug gekregen hadden, wat natuurlijk niet waar is. Waarom zou ik maar 3 paar terug sturen en er ook nog verzendkosten voor betalen. Als het wel waar zou zijn, hebben ze ook nog eens €0,33 te weinig betaald. Het zijn gewoon oneerlijke mensen. Als ze eerlijk hadden gezegd dat ze de paar sokken waarvan de verpakking gescheurd was niet meer konden verkopen, hadden we misschien de kosten kunnen delen. Gelukkig weet ik dat ik eerlijk ben, en zij weten ook dat ze liegen.

25 aprile 2025

Review Sokken Direct heeft 2 beloften en die komen ze niet na

Review Sokken Direct heeft 2 beloften:
1. Binnen 1 dag bezorgd
Voor 5 uur besteld = morgen in huis.
2. Je pakket past gegarandeerd door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te blijven.

Ik had skistokken nodig, woe 5 februari 13:30 besteld.
Zaterdag 8 februari vroeg vertrokken op wintersport zonder sokken.
Zaterdag middag zijn de sokken bezorgd in een groot pakket bij de buren omdat ze niet door de brievenbus paste.

Waardeloos toch?

5 febbraio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Pakje werd niet in de brievenbus geleverd

Sokkendirect garandeert dat de bestelling door de brievenbus past. Daar rekende ik op, want ik kan het pakje -wegens priveomstandigheden- niet afhalen bij een DHL-servicepunt. Echter, de DHL-bezorger had het pakje toch bij een DHL-punt afgegeven. Balen! Nu moest ik iemand inschakelen om het te gaan ophalen.
Ook de daaropvolgende bestelling werd weer niet in de brievenbus bezorgd. Maar het ligt meer aan de DHL-koerier.

4 febbraio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più