Min kone og jeg fik begge 2 lavet en piercing af Isabella, og det var en super behagelig oplevelse. Isabella tog sig virkelig god tid til os, og især til min kone som har voldsom meget angst, Isabell... Leggi di più
Super sødt personale som tager sig tid til at forklare processen. Tager højde for ens nervøsitet og udføre et professionelt arbejde. Det er anden gang jeg kommer, og ihvertfald ikke sidste. 10/10 kan... Leggi di più
Fantastisk koncept, det at prøve og skabe mere rolige omgivelser for dem som skal pierces. Derudover er Jesper super proffesionel og meget empatisk. Hans arbejde som ambulancebehandler er kun en bonus... Leggi di più
Klar anbefaling herfra! Sharper & Odgård Piercing er det eneste sted, jeg har følt mig tryg nok til at få lavet huller i ørene igen, siden var barn. Jesper udstrålte rolighed, sikkerhed og vejled... Leggi di più
Vi er et professionelt piercingstudio hvor vi vægter service og kvalitet højt. Alt vores personale er sundhedsfagligt uddannet. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du ikke kan finde en tid der passer dig. så finder vi gerne en løsning. vi ser frem til at tage imod dig hos SOGO Piercing
Bredgade 42, 7400, Herning, Danimarca
- Info@sogopiercing.dk
- sogopiercing.dk
Super god betjening og behandling
Super god betjening og behandling. Fik lavet en navlepiercing, og de var vildt søde til at få nerverne dulmet. Er virkelig glad for den, og skal 100% have lavet flere hos dem!

Risposta di Schaper & Odgård Piercing
Meget kompetent og anerkendende personale.
Meget kompetent personale. Nervøsiteten blev hurtigt manet til jorden ved hyggelig småsnak og piercerens rolighed og vejledende tale hele vejen gennem. Atmosfæren på stedet er indbydende og hyggeligt..

Klar anbefaling herfra
Klar anbefaling herfra!
Jesper udstrålte rolighed, sikkerhed og vejledte mig grundigt til de nye hullers placering samt hvordan jeg bedst plejede de nye piceringer.
Modsat smykkeforhandlere oplevede jeg, at Sharper & Odgård Piercing har 100% styr på hygiejnen.

Super god sted mega
Super god sted mega, professionel personale, flot lyst og pænt lokaler.
Fik lavet daith piercing såkaldt migræne piercing er så glad for den har ikke haft migræne siden eller nogen komplikationer med den stærkt anbefaling her fra

Super service
Blev piercet af Jesper, og det kan da kun anbefales. Sød fyr, god til sit arbejde. Kommer helt sikkert igen 😁

Professionel og dygtig!
Efter en uheldig oplevelse med at få skudt øreringe i og der blev ved med at komme betændelse, tog jeg ned til Jesper og blev Piercet.
Jeg har ikke haft udfordringer med disse.
Han er super dygtig, professionel, og guider en godt igennem forløbet, er en fordel, når man er bange for nåle.
Tak for det, og det er ikke sidste gang jeg kommer.
De bedste anbefalinger herfra 🤩

Smukt resultat, dygtig piercer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dygtig piecer, dejlige omgivelser, lyse lokaler og smukt resultat! Jeg fik lavet en daith-piercing og er ovenud tilfreds! Jeg vil klart anbefale Schaper & Odgård Piercing til andre 🙌🏼

Yderst professionel personale.
Yderst professionel personale.
Meget lyse og pæne lokaler.
Vil helt klart anbefale dem.

Risposta di Schaper & Odgård Piercing
Top professionelle og behagelige…
Top professionelle og behagelige piercere. Det bedste og eneste sted jeg får lavet piercinger!
Klart de bedste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️