Schaper & Odgård Piercing Recensioni 152

TrustScore 5 su 5

4,9

Min kone og jeg fik begge 2 lavet en piercing af Isabella, og det var en super behagelig oplevelse. Isabella tog sig virkelig god tid til os, og især til min kone som har voldsom meget angst, Isabell... Leggi di più

Super sødt personale som tager sig tid til at forklare processen. Tager højde for ens nervøsitet og udføre et professionelt arbejde. Det er anden gang jeg kommer, og ihvertfald ikke sidste. 10/10 kan... Leggi di più

Fantastisk koncept, det at prøve og skabe mere rolige omgivelser for dem som skal pierces. Derudover er Jesper super proffesionel og meget empatisk. Hans arbejde som ambulancebehandler er kun en bonus... Leggi di più

Klar anbefaling herfra! Sharper & Odgård Piercing er det eneste sted, jeg har følt mig tryg nok til at få lavet huller i ørene igen, siden var barn. Jesper udstrålte rolighed, sikkerhed og vejled... Leggi di più

1. Negozio di piercing

Vi er et professionelt piercingstudio hvor vi vægter service og kvalitet højt. Alt vores personale er sundhedsfagligt uddannet. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du ikke kan finde en tid der passer dig. så finder vi gerne en løsning. vi ser frem til at tage imod dig hos SOGO Piercing

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

110 % anbefaling

I herning. Har idag fået lavet min industrial (igen da den ene var "udstød") Jesper er venlig som altid. Omgivelserne pæne rene og lækre, man føler sig velkommen og tilpas med det samme man træder op af trappen. Hygiejne den er de 110% på, intet overladt tilfældigt, de har virkelig orden og udstyret på plads.
Mine klareste anbefalinger.

23 gennaio 2024

Mega god oplevelse - Navle piercing

Mega god oplevelse, ham jeg var inde ved var meget professionel og god. Det var rigtig god oplevelse, selvom jeg var super bange, for at få en navle piercing! Også sygt fedt at der var mange flotte navle piercinger at vælge imellem😊

18 gennaio 2024

Tusind tak for din anmeldelse🤩 det betyder rigtig meget for os😊

Jeg har fået lavet piercing af to…

Jeg har fået lavet piercing af to omgange hos Schaper og Odgård. Denne gang fik jeg lavet brystpiercing af Jesper.
Meget professionel, og man føler sig godt tilpas. Ingen komplikationer under eller efterfølgende.
Kan klart anbefale stedet!

9 gennaio 2024

Godt personale

Deres omgivelser er rene og pæne, der er styr på det omkring.
Jesper er mega dygtig til at lave piercinger og utrolig god til at forklare hvad der skal ske inden han laver piercingen. Meget venlig er han!

15 gennaio 2024

Tusind tak for din anmeldelse🤩 det betyder rigtig meget for os😊

Jeg har fået lavet en tungepircing af…

Jeg har fået lavet en tungepircing af Stefano, er helt klart tilfreds, så dygtig 👏🏻

14 gennaio 2024

Tusind tak for din anmeldelse🤩 det betyder rigtig meget for os😊

Fantastisk god og professionel…

Fantastisk god og professionel behandling - vi kommer igen HVIS vi skal pierces igen engang 😉😉😊

21 dicembre 2023

Super fint sted

Super fint sted, mega behagelig behandler. Følte mig 100% tryg og blev godt informeret inden vi gik gang og undervejs. Ingen spørgsmål er små eller for stor.
Hvis jeg skal have lavet flere piercinger så er det helt sikkert stedet jeg kommer igen. Tak for god behandling

16 dicembre 2023

Søde og rare

Søde og rare. Gode til at informere og meget beroligende både før, under og efter.
Vil til hver en tid anbefale dem.
Jeg har fået lavet 4 piercinger og der har ingenting været med dem. 🙏

15 dicembre 2023

Tusind tak for din anmeldelse🤩 det betyder rigtig meget for os😊

Jeg har nu for anden gang besøgt Sogo…

Jeg har nu for anden gang besøgt Sogo piercing, igen en fantastisk oplevelse, så imødekommende og lyttende til hvad kunden ønsker, men også meget god til at vejlede, så man kan justere sine ønsker til det bedste. Kæmpe anbefaling fra mig, jeg kommer helt sikkert igen!!

4 dicembre 2023

Tusind tak for din anmeldelse🤩 det betyder rigtig meget for os😊

Jesper som jeg nu har mødt 2 gange er…

Jesper som jeg nu har mødt 2 gange er super professionel og hjælpsom - han er tålmodig og snaksalig men på samme tid snakker han heller ik for meget
Det er meget sanitært og stilrent derinde og kan kun anbefale det - stedet kan godt være liiidt svært at finde men det er ikke for slemt
Der bliver tænkt meget på placering af piercingen - til f.eks. Navlepiercing er det hvor de vil anbefale og hvis du vil have det rykket lidt er det også helt okay - med daith prikkede han 3 steder for at jeg kunne føle den rigtige placering - elsker man får guide til det hele - smykkestørelse og aftercare og de sender guides osv med dig - igen jeg kan kun anbefale specielt til folk som skal ud og have sin første “rigtige” piercing hvis man kan sige det sådan 10/10 fra min side af

4 dicembre 2023

God oplevelse…

Jeg har i lang tid truet med at få lavet en næse piercing.
Jeg har i dag fået lavet piercingen. Det var helt igennem en behagelig oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Schaper og Odgård Piercing

29 novembre 2023

God til børn

Jeg valgte dem til at lave huller i ørene på min 6 årige datter og det var virkelig en god oplevelse. Vi blev informeret om forsinkelse og blev tilbudt noget at drikke i ventetiden.
Stefano tog sig god tid til at forklare hvad der skulle ske og sørgede for at hun var tryg ved det. Han sikrede samtykke flere gange, så hun havde mulighed for at sige fra
Piercingen blev udført hurtigt og korrekt, og vi fik god vejledning om plejen af øreringene.
Vil klart anbefale dem til andre med børn der skal have huller i ørene

24 novembre 2023

Super behagelig oplevelse

Super behagelig oplevelse. Alt var så fint og roligt 👍👍

10 novembre 2023

I er da bare skønne joh

Det er så rart at blive mødt med et smil hver gang man kommer igen. Fantastisk personale, altid søde og hjælpsomme og ikke mindst MEGET opmærksomme på deres klienter.

1 novembre 2023