Social Group ApS Recensioni

TrustScore 2 su 5

1,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

HOLD JER LANGT VÆK!! Gå en stor bue uden om Social Group! De snyder folk, vi har utallige gange prøvet at få dem til at fremlægge hvad vi betaler så mange penge for da de ikke laver... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De lovede at ringe inden udløb af seo for at høre om det skulle fortsætte , pludselig fik jeg bare en fakturaen på et år mere jeg ringede og skrev til dem at vi havde en aftale om at de skulle ko... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Foretagendet er ren fusk. Jeg lagde 1 ordre om 9 års forudbetalt webhotel, som de sagde blev leveret af 3. part. Herefter flyttede jeg mit domæne til dem. De bondefangede mig med småt til et e... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De var ekstremt længe om at lave min hjemmeside (flere måneder) og lavede stort set copy paste fra min foregående hjemmeside. Derudover kræver de opsigelse af aftalerne i 3 Mdr forud for fornyelse, hv... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Web designer

Scritti dall'azienda

Konkurrencedygtig leverandør af hjemmesider tilpasset enhver branche i danske hverv

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

100% tilfreds med Socialgroup´s arbejde

Jeg har fået lavet en hjemmeside af Socialgroup, og jeg kan kun anbefale dem. De er top professionelle og fantastisk dygtige til deres arbejde.
Hver en ændring jeg har kommet med er blevet tilrettet hurtigt og altid modtaget positivt.
Jeg har primært haft kontakt med Michelle og Astrid og det har været en fornøjelse hver gang.
Jeg ser personligt frem til fremtidigt samarbejde med Socialgroup.
Jeg kan kun anbefale at I bruger Socialgroup, I vil med sikkerhed ikke fortryde det :-)
Mange tak for hjælpen igennem hele processen med hjemmesiden.
Link til omtalte hjemmeside:
klimaeksperten.dk
Thomas Hansen - Klimaeksperten ApS

28 ottobre 2021

Hej Thomas,

Tak for dine 5 stjerner. Vi er glade for, at vi har fået lov til at lave din hjemmeside. Dertil er det dejligt, at du er tilfreds og glad for processen.

Vi ser frem til vores yderligere samarbejde i fremtiden!

Venligst

10/10

Folkene bag Social Group har gjort det rigtig godt, jeg kunne ikke forestille mig en bedre hjemmeside. Siden har løftet min lille håndværkervirksomhed op professionelt. Tak for et godt samarbejde, det er og har været en fornøjelse at samarbejde omkring dette.

10/10.

Bedste hilsner Thomas W. Jensen
T. Wagner Enterprise.

Tw-entreprise.dk

15 ottobre 2021

Hej Thomas,

Tak for din 10/10 og 5 stjerner.

Det er vi glade for. Vi takker også for et godt samarbejde og en god proces. Husk, hvis du ønsker ændringer eller rettelser, så sidder vi klar til at hjælpe dig med dem i fremtiden!

Vi tales ved

Valutata 5 stelle su 5

Er vild med min nye hjemmeside

Jeg er vild med min nye hjemmeside.
Social Group har stået for min nye, meget professionelle hjemmeside. Jeg havde en side i forvejen, men må indrømme at niveauet er blevet løftet en del.
Som fotograf er det vigtigt med et professionelt udtryk på min side, og det har den absolut fået.
De har lavet en del ændringer undervejs i processen, da jeg løbende har fundet noget jeg gerne ville have anderledes.
De yder en fantastisk service og altid i en god tone.
Tak til Natacha og Astrid jeg primært har haft kontakt med i processen!
Fremtidigt samarbejde kan kun blive godt!
Tak!
Mvh. Fotograf Martin Lorentzen
martinlorentzen.dk

15 ottobre 2021

Hej Martin,

Vi er super glade for, at vi fik lov til at lave din hjemmeside. Tak for dine 5 stjerner, det er vi virkelig glade for. Vi ser frem til vores samarbejde fremadrettet.

Venligst

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più