Super bra service
Super bra service, hjälpsam personal som skickade extra bilder på produkten jag var intresserad av. Samt var även väskan i topp skick när jag fick den. Kan rekommendera!
At Sncvintage, we specialize in handpicking the most exclusive pre-loved designer bags, pieces that carry both history and future. Each bag is carefully selected for its design, condition, and unique character. Sncvintage is your destination to safely explore a handpicked world of luxury vintage. Here, you’ll find not only guaranteed authenticity, but also one of a kind pieces with stories to tell. Our specialists authenticate, grade, and verify every bag to ensure a seamless and elegant experience. Discover your next iconic investment at www.sncvintage.com
Stora Åvägen 21, 436 35, Askim, Svezia
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Fantastisk service, trevlig säljare och väska i ypperligt skick. Rekommenderar varmt!
Fina väskor, tyvärr hade väska ett hål som inte syntes på bilden.
Men fantastiskt serviceinriktad och trevlig personal💖
Personalen får fem stjärnor!
Beskrivningen av väskan var i toppklass och stämde perfekt med verkligheten. Fin kvalitet och mycket bra skick, jag är så otroligt nöjd med mitt köp! Snabb leverans och dessutom lyxigt inslagen. Väldigt god service från personalen, inget att klaga på 😊
Jag är supernöjd med mitt senaste köp från er! Servicen var toppen – snabb, hjälpsam och väldigt trevlig. Leveransen var blixtsnabb, och väskan kom fram i ett fantastiskt skick, precis som beskrivet. Kvaliteten är verkligen imponerande, och det märks att den är väl omhändertagen. Jag kommer definitivt att handla här igen och rekommenderar sidan varmt till alla som letar efter en bra väska!
Sjukt fin Keepall 45. Va helt oanvänd till väldigt bra pris. Gjorde en extra äkthetskontroll och den var givetvis äkta.
Beskrivning på väskan var i toppklass, är så otroligt nöjd med mitt köp. Snabb leverans och lyxigt inslaget
Svarar snabbt och väldigt snabb leverans. Supernöjd med väskan jag köpte!
Fin kvalitet och bra skick på väskan! Mycket god service hos personalen! Inget att klaga på😊
Jättebra! Snabb leverans och väskan kom packad väldigt fint.
Alltid smidig leverans och fina väskor, rekommenderar varmt!!
Väldigt nöjd med hela upplevelsen! Bra service, snabb leverans och fint paketerat. Kommer absolut köpa igen!
Jättenöjd med deras bemötande och trevliga!
Mycket bra bemötande och service, rekommenderar starkt!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.