Beställde först ett par gucci byxor, snabb leverans tog bara 2 dagar! Tyvärr va byxorna för små men grabbarna på Kasper heat va snabba att skicka retursedel och lät mig byta mot annat på deras hemsida... Leggi di più
5/5 stjärnor på både service som pris! Köpte en moncler genius down Vest, produkten anlände i utlovat skick och dom svarade inom 1h på Instagram dm när jag hade leveransfrågor. Har handlat hos... Leggi di più
Handlat ett par gånger från kaspersheat. Varorna har alltid varit i nyskick som det stod att de skulle vara i och leveranstiden var det lite segt men det var under pandemin tiderna! Lite storleks fel... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Hos Kaspersheat arbetar vi för att vara den mest eftertraktade High End återförsäljaren på marknaden. Vårat mål är att förse våra kunder med äkta lyxprodukter till de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden. Våra kunders förtroende betyder allt för oss och därmed kommer vi alltid att garantera 100% av produktens äkthet.
Maskingatan 2 , 44139, Alingsås, Svezia
- Kaspersheat@gmail.com
- kaspersheat.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Inte trevligt bemötande, ingen säker sida.
Inte trevligt bemötande. De är inte tillmötesgående och ger äkthetsintyg som skrivs med tuschpennor med deras utskrivna företagslapp. Sålde en väska vars handtag spruckit i lädret så den är ej användbar, vilket inte sades i artikeln. Vid reklamation med fördröjning är reklamation ej möjligt och de argumenterar emot när man försöka förklara hur produkten inte är användbar.
Very Bad .. Not buy there
Very Bad ..sell bag in very Bad condition .in duscription was bag in very good condition!! Then blocked Mutes so you cant contact Them!!!
Trevliga och tillmötesgående
Trevliga och tillmötesgående, bra service! Kommer absolut köpa fler produkter från dem!
Bestelling uit het niets geannuleerd en geen respons
Ik heb vorige week een Louis Vuitton tas besteld, maar na 5 dagen had ik nog geen bericht dat mijn bestelling was verzonden. Aangezien op de website staat dat bestellingen binnen 2-5 dagen worden verzonden en ik me erg op de mooie tas verheugde, besloot ik te mailen met de vraag wanneer ik de tas kon verwachten. Een paar uur later kreeg ik uit het niets een melding dat de bestelling was geannuleerd, zonder reden of wat dan ook!!!
Vervolgens terug gemaild met de vraag waarom mijn bestelling is geannuleerd, maar uiteraard nog geen reactie. Ik zou gewoon heel graag willen weten waarom een bestelling uit het niets wordt geannuleerd. Mega slechts service dat er geen reden wordt gegeven en er ook niet op mails wordt gereageerd. Ik ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat ik mijn € 700 terug heb....
Zou dit bedrijf zeker niet aanbevelen!!!!
Otroliga priser
Otroliga priser, ännu snabbare leverans,
Solklar 10/10, +rep
Amazing service and products
bought a LV bag on vestiaire. costumer service was amazing, they were very patient with me, and answered all of my questions. The bag is absolutely beautiful, and i came with an autentification certificate. conditon was excatly as pictured on the listing
Bought a bag and the condition was…
Bought a bag and the condition was lovely, fast replies and amazing help. Would recommend any day.
Thanks once again
Good prices
Bought a Louis Vuitton bag for my wife, got it wrapped when asked for it and very good service.
Good prices for vintage bags.
Köpte en väska från Louis Vuitton av…
Köpte en väska från Louis Vuitton av KASPERSHEAT.
Toppen service & snabb leverans, kommer köpa igen👏
Köpte en Jacka fick den en dag efter
Köpte en Jacka fick den en dag efter, snabb leverans, jackan satt perfekt och jag är helnöjd!
Köpte väska till min fru i present
Köpte väska till min fru i present, fick hjälp med fin inslagning och snabb leverans. Stort plus!
Köpte en väska som var toppenfin och…
Köpte en väska som var toppenfin och supersnabb leverans.
Fick en jacka hem som var inte jackan…
Fick en jacka hem som var inte jackan jag hade köpt.
Jättenöjd!
Jättenöjd!
Det är första gången jag beställer från Kaspersheat. Jag beställde en ebene Chelsea bag som jag är väldigt nöjd med. Snabb leveranstid också vilket är ett stort plus⭐️
Kaspersheat
Köpte Förut en Moncler Cardian Kunde inte ha Blivit mer Nöjd 10000/10000 Tack!😊👍🏾 kan Starkt Rekommendera kommer Bli Stamkund på Moncler!!!!!! 💯
Dålig kundtjänst/Bad support
Dålig kundtjänst, slutade svara då jag behövde hjälp att göra ändringar av leverans. Rekommenderar inte.
Bad customer support, stopped answering after I needed to do changes to the delivery of my order. I don't recommend.
Snabb kommunikation och leverans
Snabb kommunikation och leverans! Superfin Louis Vuitton väska. Ser precit ut som på bilderna. Väldigt nöjd!
Noe GM motsvarade verkligen…
Noe GM motsvarade verkligen förväntningarna supertrevlig service o snabb leverans
Finns absolut inget som varit bra med…
Finns absolut inget som varit bra med mitt köp. Rekommenderar ej detta företag! Ägaren är högst oseriös.
Bra priser och fina produkter
Bra priser och fina produkter. Snabb leverans!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.