Altid hurtig levering - og en ‘ Top god ‘ kundeservice . Der gik lidt tid før end jeg , efter altid at have handlet hos ikuosk ,- fandt ud af at disse to ‘ webshops ‘ = eksisterede i samråd med hinan... Leggi di più

Nogenlunde fragt tid på 3 dage, fik alle de korrekte varer men en pose chips var åbnet og chipsene var blevet bløde og klamme og derfor smidt ud. Kassen var ubeskadiget og der var fin ekstra plads i d... Leggi di più

Jeg har efterhånden bestilt en del gange hos snamix.dk og det fungerer upåklageligt. Jeg bestiller hovedsagligt sodavand i forskellige afarter og jeg er lige imponeret hver gang, for de er pakket ind... Leggi di più

I love the sugar free drink mixes and all the other options. They have a lot of listed items that aren't in stock, which can be a bummer, but it can't really be helped with customs rules. The excellen... Leggi di più

1. Negozio di dolciumi e caramelle

Snamix er din ultimative destination for lækkerier, der bringer smil på læben! Vi har gjort det til vores mission at samle de bedste, mest spændende og unikke snacks, slik, chokolade og drikkevarer fra hele verden og gøre dem tilgængelige for dig, uanset hvor i Danmark og Europa du befinder dig. Vores webshop er fyldt med alt fra populære klassikere til sjældne godter, som du måske aldrig har smagt før. Vi er passionerede omkring kvalitet og smag, og vi håndplukker kun de bedste produkter fra internationale producenter og kendte mærker. Hos os finder du slik fra USA, Japan, Mellemøsten og Europa, chokolade fra anerkendte chocolatiers og spændende drikkevarer, der kan give din hverdag et sødt twist. Hos Snamix betyder hurtig levering og fremragende kundeservice alt for os. Vi sørger for, at dine favoritter når frem til dig hurtigt og sikkert, så du ikke skal vente længe på at forkæle dig selv eller dine nærmeste. Uanset om du søger noget sødt, noget surt, noget sprødt eller noget chokoladeovertrukket, har vi noget, der passer til enhver smag og lejlighed. Snamix er ikke bare en webshop – det er et univers for alle os, der elsker at udforske nye smagsoplevelser. Vi ønsker at skabe glæde og begejstring ved at bringe internationale trends og nostalgiske barndomsminder direkte til din dør. Vi tilføjer løbende nye produkter til vores sortiment, så der altid er noget nyt at opdage. Så uanset om du leder efter en sød snack til hyggeaftenen, en unik gave til en slik-elsker, eller du vil prøve eksotiske lækkerier fra andre lande, er Snamix stedet for dig. Vi gør det let og bekvemt at få adgang til en verden af søde fristelser – ét klik væk!

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Jeg er meget til freds med udvalget og…

Jeg er meget til freds med udvalget og levering super hurtigt. Det er ikke en rigtig selve jer men priserne fordi det er importeret vare så som creme egg fra england/Skotland det er ikke selve dyrt men grundet det er importeret er det. Men ellers meget meget tilfreds

15 marzo 2024

Hurtig levering

Hurtig levering, god side at bruge, gode tilbud :)
Dog svinger udvalget en del, og en del udsolgte vare.

28 gennaio 2024

Very cool stuff!

Nice variety of products by missing some classics like Candy Corn. Prices are a tad expensive but the offers are good.
The website shows soldout products on search results. They clearly say SOLD OUT but I think those could be omitted on search results.

24 dicembre 2023

Ikke på lager

Man kan ikke få at vide, hvornår varerne er på lager igen. Og funktionen "ønsker email når varen er på lager", virker ikke på alle varer på hjemmesiden. Er ellers rigtig glad for at handle på siden, når man kan :-)

21 dicembre 2023